هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
هعیییییییی 
- 
@sania-Andiravan اره 
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @sania-Andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @sania-Andiravan سانیا 
 الان تهران شبه؟جونم 
 جان؟  دارم میگم 
 تهران الان هوا تاریکه؟  
 اینا گفتن شب میاد
 شاید تهران بودن ک گفتن
 ما خیلی وقته شب شدیماها   
 نه هوا اینجا هنوز روشنه @sania-Andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @sania-Andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @sania-Andiravan سانیا 
 الان تهران شبه؟جونم 
 جان؟  دارم میگم 
 تهران الان هوا تاریکه؟  
 اینا گفتن شب میاد
 شاید تهران بودن ک گفتن
 ما خیلی وقته شب شدیماها   
 نه هوا اینجا هنوز روشنه ایشه:|پ برا همینه   
- 
@sania-Andiravan 
 کاملا
 تو بگو چی طبیعی نیست از استرس همه چی طبیعی هست
- 
@sania-Andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @sania-Andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @sania-Andiravan سانیا 
 الان تهران شبه؟جونم 
 جان؟  دارم میگم 
 تهران الان هوا تاریکه؟  
 اینا گفتن شب میاد
 شاید تهران بودن ک گفتن
 ما خیلی وقته شب شدیماها   
 نه هوا اینجا هنوز روشنه ایشه:|پ برا همینه   0-0ftm این عالی بود     
- 
@sania-Andiravan اره 
- 
@sania-Andiravan عار ادامه بده    
- 
@حامد-صباحی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @sania-Andiravan 
 کاملا
 تو بگو چی طبیعی نیست از استرس همه چی طبیعی هستاها خیلی ممنون 

- 
0-0ftm این عالی بود     مهشید حسن زاده 0      ️تا حالا هیچوقت این میزان از چرتو پرت ب ذهنم نرسیده بودد ️تا حالا هیچوقت این میزان از چرتو پرت ب ذهنم نرسیده بودد
- 
مهشید حسن زاده 0      ️تا حالا هیچوقت این میزان از چرتو پرت ب ذهنم نرسیده بودد ️تا حالا هیچوقت این میزان از چرتو پرت ب ذهنم نرسیده بودد0-0ftm     خب الان دیگه رکورد اینم زدی خب الان دیگه رکورد اینم زدی
- 
@sania-Andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @sania-Andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @sania-Andiravan سانیا 
 الان تهران شبه؟جونم 
 جان؟  دارم میگم 
 تهران الان هوا تاریکه؟  
 اینا گفتن شب میاد
 شاید تهران بودن ک گفتن
 ما خیلی وقته شب شدیماها   
 نه هوا اینجا هنوز روشنه ایشه:|پ برا همینه   0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @sania-Andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @sania-Andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @sania-Andiravan سانیا 
 الان تهران شبه؟جونم 
 جان؟  دارم میگم 
 تهران الان هوا تاریکه؟  
 اینا گفتن شب میاد
 شاید تهران بودن ک گفتن
 ما خیلی وقته شب شدیماها   
 نه هوا اینجا هنوز روشنه ایشه:|پ برا همینه   ارهه   
- 
0-0ftm     خب الان دیگه رکورد اینم زدی خب الان دیگه رکورد اینم زدی
- 
آسِمان آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: شب درست شده واسه فکر وخیال 
 اگه اینجوری نشه اگه اونجوری بشهشب آسمونشم خیلی قشنگه.. :)) _F_SSU_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: آسِمان آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: شب درست شده واسه فکر وخیال 
 اگه اینجوری نشه اگه اونجوری بشهشب آسمونشم خیلی قشنگه.. :)) هوم: ) 
 چطوری دتر؟

- 
هزار دفعه آرزو کردم کاشکی جز رتبه 1 تا 10 بودم 
 بهم زنگ میزدن
 بدون انتظار اومدن جوابا، بدون این استرس و بدون استرس سایت رتبمو می فهمیدم   ️ ️ @sania-Andiravan هومممم.ان شاءالله ارشدت دتری  
- 
@Elham650 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @sania-Andiravan کاملا خیلی ممنونم 
 دیگه یه حجمی از استرس گرفتم که به حالت تهوع هم رسیدم 

|
 |

شعردانه
شعردانه