هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
۵۷ 
 ۵۶
 ۵۵
 ۵۴
 ۵۳
 ۵۲
 ۵۱
- 
چرا سایت از کار افتاد! Matin Mousavi 1 هیچی نیست صرفا برای ازاره همین:// 
- 
Mo Xo خودتو برا ده اماده کن 
 شمارش معکوسDisgustion 1 استرس نده   
- 
   اخه یکی میخواد بره اخه یکی میخواد بره 
 ولی زمان مناسبی نبود 
- 
فکرکنم جوابا اومد یهو همه جا غرق سکوت شد Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: فکرکنم جوابا اومد یهو همه جا غرق سکوت شد عاقااا 
 نگیییین اینو:))))))
- 
تمام ایران فکر کنم تو سایت سنجشن! اینام که سروراشون الکیه! از کار میفته! کسایی که کنکور ندادن از کنکوریا مشتاق ترن  
- 
- 
تمام ایران فکر کنم تو سایت سنجشن! اینام که سروراشون الکیه! از کار میفته! کسایی که کنکور ندادن از کنکوریا مشتاق ترن  Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: تمام ایران فکر کنم تو سایت سنجشن! اینام که سروراشون الکیه! از کار میفته! کسایی که کنکور ندادن از کنکوریا مشتاق ترن  از ظهره تو سایتم    ️ ️
- 
Disgustion 1 استرس نده   Mo Xo از این دانش اموز مسخره ها که تو ابتدایی معلم هنو نرسیده بود یهو میگفتن اومد اومد 
 بعد همه یهو ساکت میشدن میدیدن هیچ خبری نیس .
 الان باید اونجوری باشیم
- 
@Zahra-Zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Ariana-Ariana در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Unavailable شد چرا درست شد ولی نیومد اره  
- 
Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: تمام ایران فکر کنم تو سایت سنجشن! اینام که سروراشون الکیه! از کار میفته! کسایی که کنکور ندادن از کنکوریا مشتاق ترن  از ظهره تو سایتم    ️ ️@sania-Andiravan اووو. من اصلا. شاید چندبار بیشتر نرفتم 
- 
نیومد هنوز؟ 
- 
@sania-Andiravan اووو. من اصلا. شاید چندبار بیشتر نرفتم Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @sania-Andiravan اووو. من اصلا. شاید چندبار بیشتر نرفتم هر 5 دقیقه هم رفرش میکنم 
- 
Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @sania-Andiravan اووو. من اصلا. شاید چندبار بیشتر نرفتم هر 5 دقیقه هم رفرش میکنم @sania-Andiravan    
- 
Mo Xo از این دانش اموز مسخره ها که تو ابتدایی معلم هنو نرسیده بود یهو میگفتن اومد اومد 
 بعد همه یهو ساکت میشدن میدیدن هیچ خبری نیس .
 الان باید اونجوری باشیم
- 
Mo Xo پور عباس کم کم داره عصبیم میکنه 

|
 |

شعردانه
شعردانه