هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@Zahra-Zahraii نصف شب 
 یه دفعه
 یهویی
 به ناگاه
 درحالیکه لباس سیاه و رو بند دارن
 دکمه اینتر رو میزنن
 و...
 بووووممماعلام نتایج  
- 
@Zahra-Zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: باور کنید شبیخون میزنن مثل اون سال🥲  خوب را بر ما حرام گردانیدند 
 اوفف بر آنهاخواب  از من دیگه نباید سوتی بگیری که ملعان @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: باور کنید شبیخون میزنن مثل اون سال🥲  خوب را بر ما حرام گردانیدند 
 اوفف بر آنهاخواب  از من دیگه نباید سوتی بگیری که ملعان   
- 
maryam111 یه مریمم خانمی چطوره @Fargol-Sh به بههه 
 سلاملیکم
 خوبم مرسی 
 تو چطوری؟
- 
سلام خانم افتخاری   
- 
@Kosar-Mortazavi پارسال آره  
 امسال نه
 البته ظهر هم گفتم سنجش دیگه قابل پیش بینی نیست
- 
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot وضعت واقعا وخیمه وضع تو خوبه عار  فعلا که میبینی خوبه 
  امشبو سر ب سرت نمیزارم چون از شانِ منِ منتظرِ نتیجه دوره!  آره همکلامی با من زیادی از شانت بالاتره خودتو درگیر نکن  @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot وضعت واقعا وخیمه وضع تو خوبه عار  فعلا که میبینی خوبه 
  امشبو سر ب سرت نمیزارم چون از شانِ منِ منتظرِ نتیجه دوره!  آره همکلامی با من زیادی از شانت بالاتره خودتو درگیر نکن  بیا برو گمشو از جلو چشمام فقط     
- 
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii نصف شب 
 یه دفعه
 یهویی
 به ناگاه
 دکمه اینتر رو میزنن
 و...
 بووووممماعلام نتایج  عاحححح 
 بهتر میگفتی🥲 @Zahra-Zahraii دیدم ریلکسی گفتم استرس بدم بهت   
 مریضم مریض
- 
@Zahra-Zahraii نصف شب 
 یه دفعه
 یهویی
 به ناگاه
 دکمه اینتر رو میزنن
 و...
 بووووممماعلام نتایج  
- 
سلام خانم افتخاری   
- 
بچه ها به نظرتون کی میاد من خسته شدم:) 
- 
بچه هایی ک میخان تودلی بزارن تو خلوتی 
 بعد اعلام نتایج میتونن بیان تودلی   ️ ️ 
- 

- 
yasin sheibak نه دادا برعکس دارم هیتش میدم ...  
- 
maryam111 شبیخون اون لحظه ایه که ۸۰ درصد ناامید شدن و میگن قطعا فردا میاد و از حالت آماده باش خارج میشن... دقیقا اون لحظه است که نتایج رو میذارن و بیشترین ضربه رو میزنن   @Kosar-Mortazavi این بده  

|
 |

شعردانه
شعردانه

️
️