هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: نیاز مندی ها : 
 یک تماس تلفنی 4 ساعتهشماره بفرست 8 ساعت حرف میزنم برات @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: نیاز مندی ها : 
 یک تماس تلفنی 4 ساعتهشماره بفرست 8 ساعت حرف میزنم برات متسفانه یکی از نیازمندی هام نابودی توعه و به اون نیازمندی تماس اولویت داره    ️ ️   
- 
@roghayeh-eftekhari   من به هرکی که بشناسم و زیرابی بره گیر میدم من به هرکی که بشناسم و زیرابی بره گیر میدم  مخصوصا ترک ها و کرمونیا مخصوصا ترک ها و کرمونیا  
- 
@roghayeh-eftekhari رقیه کاری به جز با اعصاب و قلب من بازی کردن داری؟   @Masoumeh-Shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari رقیه کاری به جز با اعصاب و قلب من بازی کردن داری؟   اره 
 رو اعصاب منم راه میره همش  
- 
@Masoumeh-Shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari رقیه کاری به جز با اعصاب و قلب من بازی کردن داری؟   اره 
 رو اعصاب منم راه میره همش  @Infinitie-A تابستونشو برنامه ریزی کرده بود برای این کار کجای کاری   
- 
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: نیاز مندی ها : 
 یک تماس تلفنی 4 ساعتهشماره بفرست 8 ساعت حرف میزنم برات متسفانه یکی از نیازمندی هام نابودی توعه و به اون نیازمندی تماس اولویت داره    ️ ️   @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: نیاز مندی ها : 
 یک تماس تلفنی 4 ساعتهشماره بفرست 8 ساعت حرف میزنم برات متسفانه یکی از نیازمندی هام نابودی توعه و به اون نیازمندی تماس اولویت داره    ️ ️   خوبه، خوب پیچوندی  
 خواستم مرهم دردت بشم، بدبخت 
- 
@roghayeh-eftekhari اوکیه 
 کلاس زبان چی شد؟
- 
میگم امیر چرا نمیاد  ؟ ؟
- 
@roghayeh-eftekhari آورین   
- 
@roghayeh-eftekhari بهش میگم حتمن 
- 
من الان دوست دارم یه سفره سه روزه رو تنهایی برم 
 ولی متاسفانه شتر در خواب بیند پنبه دانه 
- 
@roghayeh-eftekhari رقیه کاری به جز با اعصاب و قلب من بازی کردن داری؟   
- 
@Infinitie-A تابستونشو برنامه ریزی کرده بود برای این کار کجای کاری   @Masoumeh-Shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A تابستونشو برنامه ریزی کرده بود برای این کار کجای کاری   من فعلا وسط کارم 
 تو کجاشی؟  
- 
@roghayeh-eftekhari هن؟ 
- 
این اطمینان که اگه بخوابیم حتماً دوباره بیدار میشیم از کجا میاد؟ اولین بار بشر، چطور جرأت کرد بخوابه؟ »پینادو« 
- 
@roghayeh-eftekhari وایسا ی عکس خوشمزه پیدا میکنم میفرستم برات قشنگ دلم خنک شه   
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: نیاز مندی ها : 
 یک تماس تلفنی 4 ساعتهشماره بفرست 8 ساعت حرف میزنم برات متسفانه یکی از نیازمندی هام نابودی توعه و به اون نیازمندی تماس اولویت داره    ️ ️   خوبه، خوب پیچوندی  
 خواستم مرهم دردت بشم، بدبخت @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: نیاز مندی ها : 
 خواستم مرهم دردت بشم، بدبخت   
 خدا اون روزو نیاره تو مرحم دردی بشی  
 میگه دلیل اکثریت دردا اینفینتیه و وای به روزی که خود اینفینیتی مرهم دردی بشه   ️ ️ 
- 
میگم امیر چرا نمیاد  ؟ ؟@Infinitie-A میاد  
- 
@roghayeh-eftekhari هن؟ 
- 
ولی 
 در اوردن حرص دخترا یکی از نعمتای بهشتیه    

|
 |

شعردانه
شعردانه