هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Michael Vey
چرا؟!@حامد-صباحی اگ میدونستم ک با شک نمیگفتم
-
@Elham650
اخی من چه کنم. قدم خوبه ولی ماملنم میگه تو رو یم راست در می کنند دبیر شیمی اصلان بهش فکر نکن
عینکی هستی . سرتم که همش پایینه ردی
@jahad-128
من یعنی کلاس دهم دخل خودمو اوردم با اتش عشق شیمی
دیونه و مجنون که میگن منم. تا شب ساعت 2 رو زمین می شستم تماما دور برم جزوه های شیمی
با یک تابلو تو روشنایی تو تارکی با چراغ مطالعه هرطوری که بود شیمی حل می کردم. نقدر نشستم و خم شدم روی تابلو که این طور شد -
@حمید-صباحی شاید.. میدونی تا حالا شده ناراحت باشی و ته دلت بدونی چرا، ولی ب همه بگی نمیدونم چرا ناراحتم، چون دوس نداری دلیل ناراحتیتو قبول کنی یا میخوای فراموشش کنی.. احتمالا همینه
Michael Vey
Yürek ay gibidir, zamnı gelince tutularقلب مثل ماه میمونه؛ وقتش که بشه،میگیره
خدا بهترین گزینه برای درد و دل کردن میتونه باشه و خواهد بود
-
@حامد-صباحی اگ میدونستم ک با شک نمیگفتم
Michael Vey
هعییییی -
@jahad-128 سلاام چطورایی
سلام شما خوب هستید.
فاطمه هستم. -
سلام شما خوب هستید.
فاطمه هستم.@jahad-128 ممنونم خب منم فائزه هستم
-
سلام شما خوب هستید.
فاطمه هستم. -
Michael Vey
Yürek ay gibidir, zamnı gelince tutularقلب مثل ماه میمونه؛ وقتش که بشه،میگیره
خدا بهترین گزینه برای درد و دل کردن میتونه باشه و خواهد بود
@حمید-صباحی ماه..
-
@jahad-128
نمیدونم خانوم یا آقا هستین ولی از اینکه تا الان تو تاپیک قرائت قرآن کمک کردین تشکر میکنم -
@حمید-صباحی ماه..
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@حمید-صباحی ماه..
خواستم یچیزی بگم.. اما انگار یچیزی مانعم میکنه از ب زبون اوردنش.. پس ولش
-
Michael Vey
هعییییی@حامد-صباحی هعییییی تر
-
@jahad-128
نمیدونم خانوم یا آقا هستین ولی از اینکه تا الان تو تاپیک قرائت قرآن کمک کردین تشکر میکنم -
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@حمید-صباحی ماه..
خواستم یچیزی بگم.. اما انگار یچیزی مانعم میکنه از ب زبون اوردنش.. پس ولش
Michael Vey
دقیقا آدم گاهی یه چیزی رو تایپ میکنه برای دقایقی ولی وقتی که تموم میکنه و حتی چند دور میخونه بعدش پاک میکنه انگار چیزی نبوده -
@حمید-صباحی سلام و درود خانم هستن.........
من هم اولش وهم و گمانم بر این بود که اقا باشن که گویا در اشتباه بودم@fazel-zakeri من میدونستم هه هههه
چخبر اقای کم اعتبار
-
Michael Vey
دقیقا آدم گاهی یه چیزی رو تایپ میکنه برای دقایقی ولی وقتی که تموم میکنه و حتی چند دور میخونه بعدش پاک میکنه انگار چیزی نبوده@حمید-صباحی دقیییقا
-
@jahad-128 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-Zahraii
من نخوندم ولی مامان و بابام معلم ابتدایی بودند.
از نظر شرایط زندگی بچه هاتون در اینده در جایگاه اون بچه ها می تونم صحبت کنم
راضین از دبیری؟
مصاحبش چجوریه؟
گیجم کاملن@Zahra-Zahraii
بعد ولی دوره که معلم هستید سختی ها خودشم داره هاا
یعنی اول دوم سوم علاقه اگر نداشته باشسد اصلان نمی تونید سر کنید با بچه ها
2 حوصله فراوانن. چون ادم پیر میشه. اگر دبیر راهنمایی و دبیرستان باشید خبلی بهتر تا ابتدایی ابتدایی سخت ه.
3 صبر صبر.
و در اخرم این که وآینده که بچه دار شدید ببخشید از الان اینا رو میگم ولی خب شرایطی هست که پیش میاد. از این 30 سال معلمی و شاید بخشمم مدیری.
کم کم 10 سالش داخل بازه زمانیی می فته که بچه دارید. وخب این بازه شرایط خیلی سنگین و سخت میشه یکمی. صبح ها دیگه خیلی خیلی زود باید بیدارشید.
غذا درست کنید چون صبح که مدریه ایید
بعد تازه زمانی که بجهتون مدرسه ای بشه هم دیگه عصر ها هم برای بچه تون باید تایم بزارید درساش کار کنید. که فکر نکنم خیلی وقت کنید
من که بابا مامانم میومدن خونه از شدت سر درد و خستگی استراحت می کردندو یک شب می موند.
خلاصه خواستم اینا رو بگم که به اینا هم فکر کنید. در معلمی فقط به خودتون نباید فکر کنید به خانواده و مدرسه همه چیز باید فکر کنید. اینا دیگه مسیر زندیگه
-
@Zahra-Zahraii
بعد ولی دوره که معلم هستید سختی ها خودشم داره هاا
یعنی اول دوم سوم علاقه اگر نداشته باشسد اصلان نمی تونید سر کنید با بچه ها
2 حوصله فراوانن. چون ادم پیر میشه. اگر دبیر راهنمایی و دبیرستان باشید خبلی بهتر تا ابتدایی ابتدایی سخت ه.
3 صبر صبر.
و در اخرم این که وآینده که بچه دار شدید ببخشید از الان اینا رو میگم ولی خب شرایطی هست که پیش میاد. از این 30 سال معلمی و شاید بخشمم مدیری.
کم کم 10 سالش داخل بازه زمانیی می فته که بچه دارید. وخب این بازه شرایط خیلی سنگین و سخت میشه یکمی. صبح ها دیگه خیلی خیلی زود باید بیدارشید.
غذا درست کنید چون صبح که مدریه ایید
بعد تازه زمانی که بجهتون مدرسه ای بشه هم دیگه عصر ها هم برای بچه تون باید تایم بزارید درساش کار کنید. که فکر نکنم خیلی وقت کنید
من که بابا مامانم میومدن خونه از شدت سر درد و خستگی استراحت می کردندو یک شب می موند.
خلاصه خواستم اینا رو بگم که به اینا هم فکر کنید. در معلمی فقط به خودتون نباید فکر کنید به خانواده و مدرسه همه چیز باید فکر کنید. اینا دیگه مسیر زندیگه
@jahad-128
موفق باشید
️
️