هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
بهترین معلم هم عمرمم
بهم می گفت فکر نمن دختر مدیری با بقیه فرق داری هاااا
دیگه من یک نمه غرورم که داشتم یا همون شوق ی هم که داشتم همش دود شد رفت هوا
-
Faez Fateminia معلم
@roghayeh-eftekhari آها پس لذت بچه مدیر بودنو درک نکردی هنوز
انقده حال داره سرت دعوا کنن تو اردو کنارشون بشینی بعدم انقد خوراکی بت بدن که بترکی و...
البته بچگی میرفتم الان دیگه حوصله ش نیس
در ضمن تو مدرسه اینطور بود عوضش وقتی میبینم تو خونه چقد حرص میخوره و همش وقتش پره خب دلم میسوزه -
@حامد-صباحی سلام
احوالات شما خوب هست!@nazanin-mirzai
سلام نازنین خانوم خوب هستین ؟
سلامت باشین -
@حامد-صباحی میگذره
چ خبراا
چیکارا میکنین
اوضاع در چ حالهFarideh Khangah
هعییییی
شرایط یکم این روزا سخته -
انقده حال داره سرت دعوا کنن تو اردو کنارشون بشینی بعدم انقد خوراکی بت بدن که بترکی و...
در ضمن تو مدرسه اینطور بود عوضش وقتی میبینم تو خونه چقد حرص میخوره و همش وقتش پره خب دلم میسوزهFaez Fateminia در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
در ضمن تو مدرسه اینطور بود عوضش وقتی میبینم تو خونه چقد حرص میخوره و همش وقتش پره خب دلم میسوزهولی خب هیچ وقت نخواستم برم تو مدرسشون چون اگه خوب بودی فک میکردن پارتی بازیه اگه بد بودی اسم مدیر بد میشد برا همین نرفتم
-
در ضمن تو مدرسه اینطور بود عوضش وقتی میبینم تو خونه چقد حرص میخوره و همش وقتش پره خب دلم میسوزهاخ چه خوب گفتید.
اون خوراکی رو خوب گفتید. من کلان زنگ های اخر داخل دفتر بودم حتی جای مامانم می شستم
-
Faez Fateminia نه بابا فضولی چیه
@roghayeh-eftekhari الحق که بچه فرهنگی ای
-
@haniehno در نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۱ آلایی ها گفته است:
@M-an سلام دوستان
رتبه ۷۹۹ منطقه دومبارکتون باشه⚘ ، خیلی خوشحال شدم
انشالله بعد از این هم با موفقیت های بسیاری رو به رو بشید -
@fazel-zakeri
مهم اینه ک کم گویی و گزیده گویی چون در.. من بقولی زر زیاد میزنم اعتبارم زیاد شد وگرنه کامنتام از اعتبارام بیشتره و بقولی: این بده -
Faez Fateminia در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
در ضمن تو مدرسه اینطور بود عوضش وقتی میبینم تو خونه چقد حرص میخوره و همش وقتش پره خب دلم میسوزهولی خب هیچ وقت نخواستم برم تو مدرسشون چون اگه خوب بودی فک میکردن پارتی بازیه اگه بد بودی اسم مدیر بد میشد برا همین نرفتم
وای دقیقا موندم چطور یک سال من توی اون مدرسه درس خوندم
اویل حس غربی شدیدی داشتم.
اولین سالیم بود که می رفتم داخل اون مدرسه -
@Mr.wick کجایی؟
خیلی وقته خبری نداریم ازت ، زدی تو گوش کنکور ؟
هرجا هستی خوش باشی ، انشالله هم که نتیجه تلاش هاتو گرفته باشی و خلاص شی ......️
پ.ن= ما که خلاص نشدیم 🥺
️
@Alzahra-Daftar
متاسفانه داداشمون اخراج شدن -
@fazel-zakeri
مهم اینه ک کم گویی و گزیده گویی چون در.. من بقولی زر زیاد میزنم اعتبارم زیاد شد وگرنه کامنتام از اعتبارام بیشتره و بقولی: این بده -
در ضمن تو مدرسه اینطور بود عوضش وقتی میبینم تو خونه چقد حرص میخوره و همش وقتش پره خب دلم میسوزهFaez Fateminia در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
در ضمن تو مدرسه اینطور بود عوضش وقتی میبینم تو خونه چقد حرص میخوره و همش وقتش پره خب دلم میسوزههع
من همیشه ابهتم از بچه مدیرم بیشتر بود
چون مامانم اون معلم محبوبه بود که همه دلشون میخواست باهاش داشته باشن فلذا منم عزیزتر از همه بودم حتی الان که از دانش آموزاش گاها بزرگترمم همچنان همونه
مامان من معلمم بود ولی خب به همین منظورم خیلی اذیت شدم
ولی هیچ وقت بخاطر شغل مامانم اذیت نشدم اتفاقا تفریح سالمم همین بود -
@حامد-صباحی ممنونم
کم پیدا شدید، سازکده خبری نیست! -
اخ چه خوب گفتید.
اون خوراکی رو خوب گفتید. من کلان زنگ های اخر داخل دفتر بودم حتی جای مامانم می شستم
@jahad-128 اون کارو من تابستونا میکردم هرکی میومد یه لحظه اشتبا میگرفت نصف حرفشو میزد بعد میگفت عه ببخشید
️
-
تازه اون سال ها که مامانم معلم پایه های بالا تر از من بود
اون موقعه هاهم بقیه یک نمه حس خاصی بهم داشتند 2 نفر بودیم مامان هامون تو مدرسه مون معلم بودن
-
@حامد-صباحی ممنونم
کم پیدا شدید، سازکده خبری نیست!@nazanin-mirzai
برای بعد عاشورا گذاشتیم