هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
pouya hosein pour کی رواج داد؟
بابا با حافظه من اینکارارو نکنید زشته قبیحه شنیعه دور از شئونات اسلامیه، مرسی اه
خداروشکر همیشه عالی باشید
زیبا و تاثیر گذار بود ولی درست نبود@roghayeh-eftekhari دختر بهار ، زهرا خانم
باش پس به هیچکس نگید من بهتون گفتم
من که یادم نمیاد که گفته باشم
.
.
صحیح نبود ، باید تبدیلش میکردیم ،با ضرب به توان منفی یک درست میشه
-
@ftm-montazeri شاید
پ.ن تر: اره بمولا همینه ک همه میگن همیشه خوشما.. همش میام ی حرف جدی میزنم ولی ی دونه ایموجی خنده میزارم اخرش
Michael Vey خب پس
به قول اون فیلمهایصلاح کن خودتو
-
pouya hosein pour در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@sania-Andiravan سلام بر شما ستاره انجمن ،
در چه حالید؟
رو به راهید؟سلام
نه الان زیاد رو به راه نیستم تشکر...
شما خوبید؟@sania-Andiravan چرا ؟
منم خوبم ممنون
ناراحت شدم -
@roghayeh-eftekhari نه تو در انکار کردن واقعیت ید طولایی داری
اعتراف کن زود
(اگه املاش درست نوشته باشم)
-
@F-Seif-0
چه استرسی خانوم دکتر؟! -
pouya hosein pour امید به زندگی فقط ایشون........
@fazel-zakeri امید ب زندگی تا ی جاییش خوبه.. ولی مثلا یبار ی مرده رو دیدم ک کل تنش تو ی دستگاه بزرگ بود و فق سرش از اون دستگاه بیرون بود و نمیتونست تکون بخوره یا جایی بره.. خو این چ زندگییه.
خودم ک همش ب همه میگم اگ خدایی نکرده اونقد عمر کردم ک از شدت ناتوانی مث جلبک همش ی جا افتاده باشم و فق زحمت بدم ب بقیه، منو بکشین تا ن شما عذاب بکشین ن من -
MR weick چرا اخراج شد
-
@roghayeh-eftekhari نه تو در انکار کردن واقعیت ید طولایی داری
اعتراف کن زود
(اگه املاش درست نوشته باشم)
-
@حامد-صباحی هم بودید هم شدید
@nazanin-mirzai
هعیییی متاسفانه یا خوشبختانه ارع -
@roghayeh-eftekhari دختر بهار ، زهرا خانم
باش پس به هیچکس نگید من بهتون گفتم
من که یادم نمیاد که گفته باشم
.
.
صحیح نبود ، باید تبدیلش میکردیم ،با ضرب به توان منفی یک درست میشه
pouya hosein pour عه چه جالب
برا چی؟.
نه دیگه باز اشتباهه -
@fazel-zakeri امید ب زندگی تا ی جاییش خوبه.. ولی مثلا یبار ی مرده رو دیدم ک کل تنش تو ی دستگاه بزرگ بود و فق سرش از اون دستگاه بیرون بود و نمیتونست تکون بخوره یا جایی بره.. خو این چ زندگییه.
خودم ک همش ب همه میگم اگ خدایی نکرده اونقد عمر کردم ک از شدت ناتوانی مث جلبک همش ی جا افتاده باشم و فق زحمت بدم ب بقیه، منو بکشین تا ن شما عذاب بکشین ن مناینو که خوندم یاد حرفاهای بابام میفتم همش دعا می کنند میگند خدا کنه خواستیم بمیریم مرگ بی دردسی داشته باشیم زمین گیر نشیم
واقعان سخته.
ولی درد کشیدن و مردن یک جاهایی لذت داره.
اگر به خاطر خدا باشع -
Michael Vey
یادش بخیر
مدرسه که بودم هی میگفتم کی تموم میکنم برم برای احسان دهی تو زیر زمین مسجد به خاطر مدرسه نمیتونستم برم فقط تاسوعا عاشورا و روز سوم میتونستم برم
فارغ التحصیل که شدم فقط یه سال قسمت شد برم
امام حسین خودش کمک کنه دوباره بریم یه روز@حمید-صباحی وای یادمه قبل کرونا ی سال کلا شبای محرم میرفتم مسجدی ک دوستم توش بود.. وای چقد خوش میگذشت.. هعی باهم سینی جا به جا میکردیم جارو میزدیم غذا میخوردیم بچه هارو میترسوندیم
هعی.. کی فکرشو میکرد یروزی پدر دوستم ک رسما جای عمو یا حتی پدرمو داشت از پیشش بره.... -
خودم ک همش ب همه میگم اگ خدایی نکرده اونقد عمر کردم ک از شدت ناتوانی مث جلبک همش ی جا افتاده باشم و فق زحمت بدم ب بقیه، منو بکشین تا ن شما عذاب بکشین ن من -
Michael Vey چی بگم............
من که اگه تو اون شرایط بودم ، میگفتم به جای کشتن ، رهام کنید.......
در سکوت.....
خوب نیست به نظرتون اخه کشتن یکم تهاجمیه@fazel-zakeri
-
pouya hosein pour عه چه جالب
برا چی؟.
نه دیگه باز اشتباهه@roghayeh-eftekhari چون غیر منطقی و عیر شیونات اسلامیه
منم گفتم بگذرید از گناهم
شما هم که نگذشتید
،
پس برم اصلاحش کنم -
اینو که خوندم یاد حرفاهای بابام میفتم همش دعا می کنند میگند خدا کنه خواستیم بمیریم مرگ بی دردسی داشته باشیم زمین گیر نشیم
واقعان سخته.
ولی درد کشیدن و مردن یک جاهایی لذت داره.
اگر به خاطر خدا باشع@jahad-128 دقیقا. برا همین میگم زندگی باید مختصر مفید باشه