هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@F-Seif-0
چه استرسی خانوم دکتر؟! -
pouya hosein pour امید به زندگی فقط ایشون........
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fazel-zakeri امید ب زندگی تا ی جاییش خوبه.. ولی مثلا یبار ی مرده رو دیدم ک کل تنش تو ی دستگاه بزرگ بود و فق سرش از اون دستگاه بیرون بود و نمیتونست تکون بخوره یا جایی بره.. خو این چ زندگییه.
خودم ک همش ب همه میگم اگ خدایی نکرده اونقد عمر کردم ک از شدت ناتوانی مث جلبک همش ی جا افتاده باشم و فق زحمت بدم ب بقیه، منو بکشین تا ن شما عذاب بکشین ن من -
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fazel-zakeri اشتباه بود؟
-
MR weick چرا اخراج شد
-
@roghayeh-eftekhari نه تو در انکار کردن واقعیت ید طولایی داری
اعتراف کن زود
(اگه املاش درست نوشته باشم)
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ftm-montazeri همین که گفتیم تکذیب میکنم
️
-
@حامد-صباحی هم بودید هم شدید
@nazanin-mirzai
هعیییی متاسفانه یا خوشبختانه ارع -
@roghayeh-eftekhari دختر بهار ، زهرا خانم
باش پس به هیچکس نگید من بهتون گفتم
من که یادم نمیاد که گفته باشم
.
.
صحیح نبود ، باید تبدیلش میکردیم ،با ضرب به توان منفی یک درست میشه
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour عه چه جالب
برا چی؟.
نه دیگه باز اشتباهه -
@fazel-zakeri امید ب زندگی تا ی جاییش خوبه.. ولی مثلا یبار ی مرده رو دیدم ک کل تنش تو ی دستگاه بزرگ بود و فق سرش از اون دستگاه بیرون بود و نمیتونست تکون بخوره یا جایی بره.. خو این چ زندگییه.
خودم ک همش ب همه میگم اگ خدایی نکرده اونقد عمر کردم ک از شدت ناتوانی مث جلبک همش ی جا افتاده باشم و فق زحمت بدم ب بقیه، منو بکشین تا ن شما عذاب بکشین ن منفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شدهاینو که خوندم یاد حرفاهای بابام میفتم همش دعا می کنند میگند خدا کنه خواستیم بمیریم مرگ بی دردسی داشته باشیم زمین گیر نشیم
واقعان سخته.
ولی درد کشیدن و مردن یک جاهایی لذت داره.
اگر به خاطر خدا باشع -
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
برو کسی دیگه اینجا منتظرت نیس
-
Michael Vey
یادش بخیر
مدرسه که بودم هی میگفتم کی تموم میکنم برم برای احسان دهی تو زیر زمین مسجد به خاطر مدرسه نمیتونستم برم فقط تاسوعا عاشورا و روز سوم میتونستم برم
فارغ التحصیل که شدم فقط یه سال قسمت شد برم
امام حسین خودش کمک کنه دوباره بریم یه روزنوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@حمید-صباحی وای یادمه قبل کرونا ی سال کلا شبای محرم میرفتم مسجدی ک دوستم توش بود.. وای چقد خوش میگذشت.. هعی باهم سینی جا به جا میکردیم جارو میزدیم غذا میخوردیم بچه هارو میترسوندیم
هعی.. کی فکرشو میکرد یروزی پدر دوستم ک رسما جای عمو یا حتی پدرمو داشت از پیشش بره.... -
@fazel-zakeri امید ب زندگی تا ی جاییش خوبه.. ولی مثلا یبار ی مرده رو دیدم ک کل تنش تو ی دستگاه بزرگ بود و فق سرش از اون دستگاه بیرون بود و نمیتونست تکون بخوره یا جایی بره.. خو این چ زندگییه.
خودم ک همش ب همه میگم اگ خدایی نکرده اونقد عمر کردم ک از شدت ناتوانی مث جلبک همش ی جا افتاده باشم و فق زحمت بدم ب بقیه، منو بکشین تا ن شما عذاب بکشین ن منMichael Vey چی بگم............
من که اگه تو اون شرایط بودم ، میگفتم به جای کشتن ، رهام کنید.......
در سکوت.....
خوب نیست به نظرتون اخه کشتن یکم تهاجمیه -
Michael Vey چی بگم............
من که اگه تو اون شرایط بودم ، میگفتم به جای کشتن ، رهام کنید.......
در سکوت.....
خوب نیست به نظرتون اخه کشتن یکم تهاجمیهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fazel-zakeri
-
pouya hosein pour عه چه جالب
برا چی؟.
نه دیگه باز اشتباههنوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari چون غیر منطقی و عیر شیونات اسلامیه
منم گفتم بگذرید از گناهم
شما هم که نگذشتید
،
پس برم اصلاحش کنم -
اینو که خوندم یاد حرفاهای بابام میفتم همش دعا می کنند میگند خدا کنه خواستیم بمیریم مرگ بی دردسی داشته باشیم زمین گیر نشیم
واقعان سخته.
ولی درد کشیدن و مردن یک جاهایی لذت داره.
اگر به خاطر خدا باشعنوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@jahad-128 دقیقا. برا همین میگم زندگی باید مختصر مفید باشه
-
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@حامد-صباحی
استرس اینکه نکنه همه ارزوهامون فقط یه خواب باشه
و بیدارشیم ازش -
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari دیر شده
نگنجیدنت در پوست از خوشحالی معلومه -
@roghayeh-eftekhari چون غیر منطقی و عیر شیونات اسلامیه
منم گفتم بگذرید از گناهم
شما هم که نگذشتید
،