هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
گرمهههههه
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد حداقل امید وارم دانشگاه رو یک جای سرد بیوفتم
-
Gharibe Gomnam
آره قصدم اونه حالا برم با چند تا دامپزشک حرف بزنم ببینم آیندش چطوره؟نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@حمید-صباحی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Gharibe Gomnam
آره قصدم اونه حالا برم با چند تا دامپزشک حرف بزنم ببینم آیندش چطوره؟درآمدش خوب نیس وگرنه خودمم میخواستم بزنم
-
@حمید-صباحی
تو مقطع دکترا بازار کار خوبی داره (به شرط اینکه دانشجوی نمونه باشید)
مثلا خود پژوشگاه ها پیشنهاد جذب میدن
یا با شرکت ها میتونید قرار داد ببندین اونا محصول مورد نظر رو میگن و شما با یه تیم روش کار میکنید
چون دکتراش خیلی وسیعهGharibe Gomnam
همون که گفتین بیماری ها از حیوونات میاد خیلی علاقه مند شدم -
مجتبی ازاد حداقل امید وارم دانشگاه رو یک جای سرد بیوفتم
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بیا شهر ما
-
@Elham650
ولی اینم بگیم که پزشک با سوادم کم نداریم پزشک ماهرم کم نداریم کسایی که واقعا میجنگن واسه جون بیمار
(دیگه اونارو گفتیم اینم بگیم که یک حقیقته)نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam آره سر همین قضیه ام اس یه چشم پزشک نجاتم داد فقط با یه قرص
هیچ چیزی که اونا میگفتن نبود و روحیمو برگردوند -
بیا شهر ما
@حمید-صباحی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بیا شهر ما
دمای منفی ۲۵ تجربه کردی
-
Gharibe Gomnam
آره قصدم اونه حالا برم با چند تا دامپزشک حرف بزنم ببینم آیندش چطوره؟درآمدش خوب نیس وگرنه خودمم میخواستم بزنم
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Zahraii
ما حرف میزدیم
نصفه نصفه است
بعضیا راضی هستن
بعضیا نیستن
اونایی که خب برتر بودن و نمونه واقعا راضی بودن
ولی اونایی که درسطح مطب زدن برای حیوانات بودن خب خیلیاشون راضی نبودن
خیلیاشون هم راضی بودن
الان همین پزشک عمومی هم اشباع شده و یه سری جاها اصلا درامد نداره -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@haniehno میدونید هر رشته ای شرایط خاص خودشو داره که واقعا علاقه جهت میده به این انتخاب که حاضر بشیدکدوم رو انتخاب کنید،
شوهرخواهرم دندانپزشکه بعضی وقتا گردن درد های خیلی وحشتناکی میگیره و اینکه کلا ساعت ها مجبوری بی تحرک یه جا بشینی.
و اینکه با یکی از پزشک ها هم که صحبت میکردم میگفتن پزشکی اصلا زمانت برای خودت نیست و دندون خیلی بهتره.و حتی داروسازی که دیگه خیلیی بهتره(از این جهت بهتر که زمانت بیشتر برای خودته و کلا در دوران شاغلی راحت تری)پ.ن:قطعا شما خیلی بهتر از بنده راجع به رشته ها اطلاع دارید صرفا یه سری اطلاعات بود گفتم شاید به دردتون بخوره.
-
بیا شهر ما
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@حمید-صباحی دعا میکنم محقق اردبیلی بیارم ..
-
Gharibe Gomnam
همون که گفتین بیماری ها از حیوونات میاد خیلی علاقه مند شدمنوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@حمید-صباحی
اگر میشد جذب پژوهشگاه ها شد عالی میشد
مثلا رویان و اینا -
Gharibe Gomnam
@Zahra-Zahraii
نمیدونم ولی از اونجا که شنیدم درآمدش مونده چطور دامپزشکی باشی یکی هست ماهانه ۷ و ۸ میلیون در میاره یکی ۳۰ ۴۰ میلیون -
@حمید-صباحی
اگر میشد جذب پژوهشگاه ها شد عالی میشد
مثلا رویان و ایناGharibe Gomnam
خیلی ممنون -
نه بابا فشار چیه
دارم می خندم
️
️
-
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی اگر دنبال درامد پزشکی و دندون هستین
خب دامپزشکی به پاشون نمیرسه -
Gharibe Gomnam
آره قصدم اونه حالا برم با چند تا دامپزشک حرف بزنم ببینم آیندش چطوره؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@حمید-صباحی یکی از آشناهای ما رئیس دامپزشکی شهرمون هست حالا براتون ازشون راجع به شرایط شغلش میپرسم.
-
ولی اگر دنبال درامد پزشکی و دندون هستین
خب دامپزشکی به پاشون نمیرسهGharibe Gomnam
نه واسه علاقه میرم
در کنارش قصد دیگه هم دارم -
@حمید-صباحی یکی از آشناهای ما رئیس دامپزشکی شهرمون هست حالا براتون ازشون راجع به شرایط شغلش میپرسم.
@nazanin-mirzai
خیلی ممنون لطف میکنین زحمت میشه -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@حمید-صباحی خواهش میکنم چه زحمتی
-
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فرانسیس فورد کاپولا یه جا گفته “فکر میکنید آدم از چی میمیرد، از گرسنگی؟ از سیگار؟ از غصه؟ نه، آدم از بیامیدی میمیرد؛ از اینکه هرروز صبح چشمهایش را باز کند و نداند چرا باید از جایش بلند شود” و حق تا اطلاع ثانوی.