هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
ولی اگر دنبال درامد پزشکی و دندون هستین
خب دامپزشکی به پاشون نمیرسه -
Gharibe Gomnam
آره قصدم اونه حالا برم با چند تا دامپزشک حرف بزنم ببینم آیندش چطوره؟@حمید-صباحی یکی از آشناهای ما رئیس دامپزشکی شهرمون هست حالا براتون ازشون راجع به شرایط شغلش میپرسم.
-
ولی اگر دنبال درامد پزشکی و دندون هستین
خب دامپزشکی به پاشون نمیرسهGharibe Gomnam
نه واسه علاقه میرم
در کنارش قصد دیگه هم دارم -
@حمید-صباحی یکی از آشناهای ما رئیس دامپزشکی شهرمون هست حالا براتون ازشون راجع به شرایط شغلش میپرسم.
@nazanin-mirzai
خیلی ممنون لطف میکنین زحمت میشه -
@حمید-صباحی خواهش میکنم چه زحمتی
-
فرانسیس فورد کاپولا یه جا گفته “فکر میکنید آدم از چی میمیرد، از گرسنگی؟ از سیگار؟ از غصه؟ نه، آدم از بیامیدی میمیرد؛ از اینکه هرروز صبح چشمهایش را باز کند و نداند چرا باید از جایش بلند شود” و حق تا اطلاع ثانوی.
-
@حمید-صباحی خواهش میکنم چه زحمتی
@nazanin-mirzai
خیلی ممنون -
حوصلم سر رفته
-
@حمید-صباحی شما دوتا داداش چکردین
-
@حمید-صباحی شما دوتا داداش چکردین
@Fargol-Sh
سلام دختر خاله -
@haniehno میدونید هر رشته ای شرایط خاص خودشو داره که واقعا علاقه جهت میده به این انتخاب که حاضر بشیدکدوم رو انتخاب کنید،
شوهرخواهرم دندانپزشکه بعضی وقتا گردن درد های خیلی وحشتناکی میگیره و اینکه کلا ساعت ها مجبوری بی تحرک یه جا بشینی.
و اینکه با یکی از پزشک ها هم که صحبت میکردم میگفتن پزشکی اصلا زمانت برای خودت نیست و دندون خیلی بهتره.و حتی داروسازی که دیگه خیلیی بهتره(از این جهت بهتر که زمانت بیشتر برای خودته و کلا در دوران شاغلی راحت تری)پ.ن:قطعا شما خیلی بهتر از بنده راجع به رشته ها اطلاع دارید صرفا یه سری اطلاعات بود گفتم شاید به دردتون بخوره.
-
@حمید-صباحی و علیکم السلام پسر خاله
احوالات شریف -
@Ariana-Ariana مشهد منطقه سه
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Ariana-Ariana مشهد منطقه سه
خب خود مشهد فک کنم با این رتبه قبول شید برادر من ۱۰ هزار تا بیشتر از سما اورد قم ریاضی قبول شد
-
سلام
️
-
@haniehno خوبی؟چه خبر چکار میکنی