هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@F-Seif-0 چراغی را که ایزد برفروزد
هر آن کس پف کند ریشش بسوزداونها با حرفها و رفتارهاشون نمیتونن جلوی به هدف رسیدن شما رو بگیرن یه زمان من چنین مشکلی داشتم
مشاورم بهم گفت اونها اتفاقا دارن بهت کمک میکنن که هر لحظه در تکاپو باشی که قوی بشی و کم نیاری
گفت به قطار ساکن که سنگ پرتاب نمیکنن اگه این رفتار و دارن یعنی راهو داری درست میری.. -
مجتبی ازاد
داداش یه وقت کردی یه سری هم به ما بزن@حامد-صباحی تو که عشقی عشق :))
-
از موقع اعلام نتایج 10 نفر زنگ زدن گفتن مجتبی رو راه دور نفرستید :))) حالا میگن بجای مکانیک اردبیل بزم مکانیک تربت حیدریه :)))))) هییی .......
-
از موقع اعلام نتایج 10 نفر زنگ زدن گفتن مجتبی رو راه دور نفرستید :))) حالا میگن بجای مکانیک اردبیل بزم مکانیک تربت حیدریه :)))))) هییی .......
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اردبیل خووووبه
میایید کیف میکنیدددد -
اردبیل خووووبه
میایید کیف میکنیددددAcola اردبیل عالیه ... میگن راه دوره ... گیری کردم این وسط ...
-
دلم میخواد یک یکشون رو خفه کنم صداشون در نیاد :))
-
Acola اردبیل عالیه ... میگن راه دوره ... گیری کردم این وسط ...
اصن ارزش دارههه
ینی اصن خوده بهشته
اصن شاید دیگه بعد تموم شدن درستونم راضی نشدید برگردیدبخدا قول میدم بیایید دیگه دلتون نیاد برگردین
-
اصن ارزش دارههه
ینی اصن خوده بهشته
اصن شاید دیگه بعد تموم شدن درستونم راضی نشدید برگردیدبخدا قول میدم بیایید دیگه دلتون نیاد برگردین
Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اصن شاید دیگه بعد تموم شدن درستونم راضی نشدی
ابجی من مخیوام کلا بیام اون سمتا زندگی کنم :))) فقط الان هنوز جیره خورم دسم تو جی بقیس ... درک میکنی ؟ :)) ولی خب من یک دنده ام میزنم اردبیل تبریز اونورا
-
بعد یه سال اومدم آلا
هیچکیو نمیشناسم
حس عجیبیه