هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Mo Xo
من یه بار دیگه میگم ببینید درست میگم یا نه؟
مثلا الان من شنبه این هفته اومدم شیمی و فیزیک و زیست خوندم و تست ها رو زوج و فرد کردم چون تعدادشون خیلی زیاده البته برای زیست و شیمی همه تست هاشو میزنم واسه ریاضی و فیزیک زوج و فرد میکنم
بعد جمعه این هفته میام از اول همه اون تست هارو میزنم؟ یا تست هایی که غلط زدم + تست های جدید؟مرور یک روزه امکانش نیست توی یک روز اندازه کل تستای هفته تست زد،منظورم مرور متن کتاب و نکاتی هست که در طول هفته نوشتین بود برای حلیاتی ها هم علاوه بر نکاتی که نوشتین ی چنتا تست حدودا ده تا که بنظرخودتون نکته دار و یا تست خوبی بودن نه الزاما تست سخت
بعد تست های قلمچی روهم میزدین اخر هفته؟منظورتون اگر مشایه پارسال هست بله اگر وقت اضافی میاوردم روز پنجشنبه قبل ازمون برای مرور مطالب خیلی خوب بودن
دفترچه های قلمچی رو کی تست میزدین؟کدوم دفترچه ها؟
بعد موقع تحلیل ازمون همه سوال هارو از اول حل میکردین؟عمومیا که ندارین،برای اختصاصی ها بله همه سوالات رو حل میکردمMo Xo
یک مشکلی که من دارم اینه که دوست دارم از اون چیزایی که میخونم کلی تست بزنم یا چیزی که امروز مبخونم بعد تو مرور انقدر ازش تست بزنم که به تثبیت برسه ولی اصلا قاطی میکنم الانم دقیقا گیج شدم چون اون تسلطی که میخوام پیدا نمیشه -
@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Ariana-Ariana یه انجمنه کاربراش کار های نسبتا ادبی خودشونو داخلش به اشتراک میذارن.
romanbook forum اینو جستجو کنی میاره لینک ممنوعهعضو شدم:)
@Ariana-Ariana به سلامتی. چیزی نوشتی برای منم بفرست حتما(همینجا)
-
Mo Xo
یک مشکلی که من دارم اینه که دوست دارم از اون چیزایی که میخونم کلی تست بزنم یا چیزی که امروز مبخونم بعد تو مرور انقدر ازش تست بزنم که به تثبیت برسه ولی اصلا قاطی میکنم الانم دقیقا گیج شدم چون اون تسلطی که میخوام پیدا نمیشهGharibe Gomnam خب همه اینخورین:) دل کندن راس یک ساعت مشخص از یک درس و رفتن سراغ درس دیگه تقرببا برای همه سخته ولی لازمه....
حالا کارشما راحت تره چهار نوع درسه درسه روزانه میتونید هر چهار تاشو بخونید که ذهنتون برای گردش روز کنکور اماده بشه -
Gharibe Gomnam امتحان از خودم میگرفتم پس ازمونا چی کار میکردن؟نه دو هفته فقط مرور و پیشروی داشتم مشابه پارسالم پنجشنبه ها میزدم بعد ظهر
نکات ازمون رو مینوشتم که دیگه مجبور نشم دوباره تحلیل کنم یا ی تستی خیلی دیگه جدید بود اونم پایین نکات مینوشتم یا شماره تست و تاریخ ازمونو یاداشت میکردم(این خیلی کم پیش میومد شاید در کل سال بیستا سوال اینخوری بود)
Mo Xo
دوهفته مرور و پیشروی
اون مرور همون پنجشنبه منظورتون هست؟ -
@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چشم
-
Mo Xo
دوهفته مرور و پیشروی
اون مرور همون پنجشنبه منظورتون هست؟Gharibe Gomnam باور کن اگر ی تاپیک میزدی راحت تر بود و همه استفاده میکردن قشنگ
-
Gharibe Gomnam خب همه اینخورین:) دل کندن راس یک ساعت مشخص از یک درس و رفتن سراغ درس دیگه تقرببا برای همه سخته ولی لازمه....
حالا کارشما راحت تره چهار نوع درسه درسه روزانه میتونید هر چهار تاشو بخونید که ذهنتون برای گردش روز کنکور اماده بشهMo Xo
حقیقتش نمیشه خیلی گفت کارمون راحته
چون امتحان نهاییمون نمیدونیم دقیقا سطح سوالا در چه حده
چون خودشون گفتن عمومیا تاثیر مستقیم داره فکرنمیکنم سطح سوالا دیگه خیلی راحت باشه -
Gharibe Gomnam باور کن اگر ی تاپیک میزدی راحت تر بود و همه استفاده میکردن قشنگ
0-0ftm
موافقم ناظم زحمتشو میکشه من منشن میکنم
-
0-0ftm
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
0-0ftm
️
-
Mo Xo
دوهفته مرور و پیشروی
اون مرور همون پنجشنبه منظورتون هست؟Gharibe Gomnam هفته اول دوازدهم میخوندم جمعه مرور مطالب کل هفته و اون ازمونه که از هر درس ده تا سوال بود(هدف گذاری)
و هفته دوم از شنبه تا چهار شنبه پایه میخوندم وپنج شنبه تا ساعت حدودا شش عصر مرور پایه و مطالبی که اون هفته خوندم و از شش به بعد ازمون مشابه رو میزدم که در واقع مرور کل دو هفته میشد -
Gharibe Gomnam هفته اول دوازدهم میخوندم جمعه مرور مطالب کل هفته و اون ازمونه که از هر درس ده تا سوال بود(هدف گذاری)
و هفته دوم از شنبه تا چهار شنبه پایه میخوندم وپنج شنبه تا ساعت حدودا شش عصر مرور پایه و مطالبی که اون هفته خوندم و از شش به بعد ازمون مشابه رو میزدم که در واقع مرور کل دو هفته میشدMo Xo
اهان خیلی ممنونم
اگر سوالی بود دوباره مزاحم میشم
ببخشید واقعا سرتونو درداوردم -
Mo Xo
حقیقتش نمیشه خیلی گفت کارمون راحته
چون امتحان نهاییمون نمیدونیم دقیقا سطح سوالا در چه حده
چون خودشون گفتن عمومیا تاثیر مستقیم داره فکرنمیکنم سطح سوالا دیگه خیلی راحت باشهGharibe Gomnam قبلا هم خیلی راحت نبودا:))
ولی بله احتمالا خیلی مفهومی تر بشه -
Mo Xo
اهان خیلی ممنونم
اگر سوالی بود دوباره مزاحم میشم
ببخشید واقعا سرتونو درداوردمGharibe Gomnam خواهش میکنم:)
-
شب عاشورا امام حسین به یارانش فرمود: هر کس از شما حق الناسی به گردن دارد برود....
او به جهانیان فهماند که حتی
کشته شدن در کربلا هم
از بین برنده حق الناس نیست..در عجبم از کسانی که
هزاران گناه میکنند و معتقدند
یک قطره اشک بر حسین
ضامن بهشت آنهاست...خداوندا به حق این شبای عزیز
⇦به حق خط خط قرآن
⇦و به حق روح پاک محمدمصطفی(ص)
⇦الهی به دل شکسته حضرت زینب
⇦به دستهای کوچک حضرت رقیه
⇦به حنجر تیر خورده علی اصغر
⇦به ناامیدی ابوالفضل
⇦به لب عطشان حسین⇦هیچ خانه ایی غم دار
⇦هیچ مادری داغ دیده
⇦هیچ پدری شرمنده
⇦هیچ محتاجی ستم دیده
⇦هیچ بیماری درد دیده⇦هیچ چشمی اشکبار
⇦هیچ دستی محتاج
⇦هیچ دلی شکسته
⇦و هیچ خانه ایی بی نعمتت نباشهالهی آمین یا رب العالمین...
️
تاسوعا و عاشورای حسینی بر شما تسلیت
دوستان التماس دعا
. -
amir ahmadi
فک کردم خبر داری ازش
محیطش یکم خشک بود.@First ایو اشتبا منشنت کردم
-
Gharibe Gomnam قبلا هم خیلی راحت نبودا:))
ولی بله احتمالا خیلی مفهومی تر بشهMo Xo
قطعا همینطوره
پیرو اون حرفتون که گفتید کارمون راحت تره گفتم
سنجشی که نتونست سوالای کنکور رو حفظ بکنه سوالای امتحان نهایی رو میخواد حفظ بکنه؟ -
چیزی که حسین در عاشورا میخواست همین بود و بس........
قیام او فقط برای حقانیت و دیانت و انسانیت بود.....
تاسوعا و عاشورای حسینی رو به همه تسلیت عرض میکنم
-
این پست پاک شده!
-
میگن هیچوقت نمیدونی چی داری تا وقتی که از دستش بدی ولی من فکر میکنم همه میدونن چی دارن،فقط فکر میکنن هیچوقت از دستش نمیدن.