هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@Felli چطور هستید؟خوب هستید؟اوضاع رواله؟ arthur morgan 
 خیلی ممنون
 شما خوبین؟
- 
@Felli بخدا نمیدونی چقد لنگ همینقد پولم  من باید خرج زن و بچه رو بدم با این پول من باید خرج زن و بچه رو بدم با این پول  Michael Vey 
 ایتز اوکیییی  
- 
arthur morgan 
 خیلی ممنون
 شما خوبین؟@Felli منم خوبم خداروشکر ممنونم امیدوارم که بتونید موفق باشید و بهترین چیزها نصیبتون بشه توی انتخاب رشته یا اگر پشت می مونید کلا هر کدوم که خواستید و البته زندگی   
- 
مامانم: مسجد میای ناهار میدن 
 من: نهبعد باز میگم چرا نذری نمیدن 
- 
@سجاد-ذوالفقاری عه اینو دوستم چن روز پیش استوری کرد.. 
- 
اینقدر جالب یکی بستنی فروشی هست نذری میده نمیدونم بستنی نذری میده یا چایی   اینقدر هم شلوغه اینقدر هم شلوغه
- 
@سجاد-ذوالفقاری عه اینو دوستم چن روز پیش استوری کرد.. Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری عه اینو دوستم چن روز پیش استوری کرد.. اهنگه 
- 
@سجاد-ذوالفقاری سلام چطوری خوبی؟چه خبرا؟منم خوبم خداروشکر ممنون اوضاع رواله؟ 
- 
@Felli منم خوبم خداروشکر ممنونم امیدوارم که بتونید موفق باشید و بهترین چیزها نصیبتون بشه توی انتخاب رشته یا اگر پشت می مونید کلا هر کدوم که خواستید و البته زندگی   arthur morgan 
 مرسی تشکر 
- 
@سجاد-ذوالفقاری سلام چطوری خوبی؟چه خبرا؟منم خوبم خداروشکر ممنون اوضاع رواله؟ arthur morgan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری سلام چطوری خوبی؟چه خبرا؟منم خوبم خداروشکر ممنون اوضاع رواله؟ مرسی منم خوبم بد نیستم 
 خداروشکر که خوبی 
 هیچی سلامتیو درس و ...
- 
arthur morgan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری سلام چطوری خوبی؟چه خبرا؟منم خوبم خداروشکر ممنون اوضاع رواله؟ مرسی منم خوبم بد نیستم 
 خداروشکر که خوبی 
 هیچی سلامتیو درس و ...@سجاد-ذوالفقاری اهان امیدوارم که موفق باشی  
- 
arthur morgan 
 مرسی تشکر @Felli خواهش 
- 
خو همسایه گرامی اون سه تا بچه گربه چ ضرری بهت میرسونن ک انقد بهشون میگی گمشین...... 
- 
@سجاد-ذوالفقاری اهان امیدوارم که موفق باشی  arthur morgan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری اهان امیدوارم که موفق باشی  مرسی 
 همچنین خودت 
- 
@roghayeh-eftekhari ببخشید باز من رفتم. 
 خب بیبینید الان من منظورم این نیست
 میگم وقتی دوتا گذینه داریم :
 ۱بد ۲بدتر
 قطعا بد رو انتخاب میکنیم
 من اینو دارم میگم.
- 
@سجاد-ذوالفقاری بازم خواهش میکنم باورکنین ایرادی نداره   ️ ️
 حالا بخوام سوالمو با حرفاتون تطبیق بدم میگم بد و بدتر
 خب چرا این راه شد بده؟؟@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری بازم خواهش میکنم باورکنین ایرادی نداره   ️ ️
 حالا بخوام سوالمو با حرفاتون تطبیق بدم میگم بد و بدتر
 خب چرا این راه شد بده؟؟ 
 چون اسیبش بیشتره

|
 |

شعردانه
شعردانه