مناطق دیدنی مشهد
-
سلام
مشهدی ها یا کسایی که اونجا رو میشناسن لطفا جواب بدن.
چه مناطق دیدنی ای از مشهد رو پیشنهاد میدید؟(که بشه با خانوادگی رفت و از نظر قیمتی هم مناسب باشه)
@دانش-آموزان-آلاء -
H Hhh Hh marked this topic as a question on
-
سلام منطقه به معنای دیدنی مثل اصفهان حقیقتا مشهد جایی رو نداره ،،، ولی مثلا چالیدره هست(البته قیمتش اصلا مناسب نیست) ،،،، طرقبه یا کلا سمت شاندیز اب و هوا خوبی داره اگر اهل این هستین که برین بشینین خودتون غذا بخورین میتونین جاهای خوبی رو پیدا کنین،،،،، بازار های سمت حرم تم جالب و قدیمی رو هنوز دارن خوب هست ( قیمتاشون حداقل سه برابر بیرون هست) ،،،، بازار رضا هم مثل همین مورد قبلیه ولی خب واسه گشتن جای خوبیه،،،، آرامگاه فردوسی که من به شخصه اصلا دوست ندارم ، چیز خاصی نداره فقط یک ارامگاه هست هوا هم اونجا خیلی گرمه،،،،، باغ وحش وکیل آباد گرچه بو میده ولی مکان خوبیه سرگرم کنندس ،،،،، یک سری مکان های دیدنی هست (بستگی داره کلمه دیدنی چطور براتون تعریف شده باشه توی اینترنت بزنین این جور مکان ها میاد) ،،،،
ولی خب من به شخصه اگر قرار بود توی شهر خودم همین مشهد بگردم ، زیاد به مکان های دیدنیش امیدی نداشتم(بازم میگم بستگی به معنی کلمه دیدنی داره من خرید رو ترجیح میدم) ،،،،، این جاها واسه خرید خوبه ،
خیابون راهنمایی واسه خرید خوبه ،، زیست خاور خوبه یا شاید بشه گفت بهترین جا هست ، ، خیابون جنت (البته بیشتر زنانه هست ) اگر بخوای کامل بگردی فکر میکنم قشنگ ۸ ساعت وقتتو بگیره خیلی خیابونش طولانیه از لباس شرو میشه اگر همینطوری ادامه بدی به کفش و کیف هم میرسه ،،،، پارک ملت و کوسنگی واسه اینکه بگردین جاهای خوبین البته پارک ملت یک خورده زیادی شلوغه مخصوصا سمت شب ، ولی کوسنگی خب یک چیزایی دارع دیگه در حدی که بگردین ،،، شهربازی پارک ملت هست که خب سلیقه ای هست ،،،،، اگر میخواین خرید هاتون گرون باشه ( نه لزوما جنس بهتر وگرنه همون زیست خاور هم قیمتاش مناسبه هم از لحاظ های دیگه خوبه) اگر میخواین گرونتر باشه سمت احمد آباد یا سجاد بیاین ،،، داخل احمدآباد مثلا قسطنطنیه( املاشو بلد نیستم) اینجا جایی هست که میشه هم قیمت مناسب پیدا کرد هم گرون بعد کل حاشیه اباد تقریبا مغازه هست یک حاشیه تماما پوشاک هست همین کتون و اینجور چیزا یک حاشیه مثلا تماما مال موبایل فروشیه یک حاشیه تماما تعمیرات یا گارد و اینا هست،،، یک حاشیه تماما طلا فروشیه و ....
بعد باز خیابون سجاد هم گرون تره تقریبا اونجا جنس با قیمت مناسب خیلی کم پیدا میشه -
راستی اگر بچه کوچولو دارین ،، واسش میخواین اسباب بازی بخرین ، منطقا اگر از احمد آباد بخواین بخرین راحت پیدا میشه ولی خب گرون میدن ،،، اگر حوصله داشتین ، اینجارو ادرسشو دقیق نمیدونم به اون سمت شهر هیچ تسلطی ندارم اشتباه نگم که گمراه نشین ولی پشت حرم باید بپرسین یک جا هست تمام حاشیه اسباب بازی میفروشن بازی فکری های جالبی هم داره اونجا قیمتا تا پارسال خیلی مناسب بود
،،،،، بعد اگر حس پیاده روی داشتین حاشیه وکیل آباد هم جای خوبیه هم مغازه داره (گرچه قیمتاش کم نیست ولی خب در حکم سفر به نظرم خوبه) هم طولانی هست میتونین کامل پیاده برین
-
سلام
چه مناطق دیدنی ای از مشهد رو پیشنهاد میدید؟(که بشه با خانوادگی رفت و از نظر قیمتی هم مناسب باشه)
@دانش-آموزان-آلاءHhh Hh در مناطق دیدنی مشهد گفته است:
سلام
@دانش-آموزان-آلاءسلام
جاهای زیادی هست
پارک ملت
کوهسنگی
طرقبه
شاندیز(قیمت پاساژ شاندیز خیلی مناسب تر از جاهای دیگست)
باغ وحش وکیل آباد
نیشابور
حرم ک خیلی شلوغه شبا و صبح خیلی زود خلوت تره یکم
همینجا ها فعلا ب ذهنم رسید اگ باز فهمیدم میگم حتما -
سلام منطقه به معنای دیدنی مثل اصفهان حقیقتا مشهد جایی رو نداره ،،، ولی مثلا چالیدره هست(البته قیمتش اصلا مناسب نیست) ،،،، طرقبه یا کلا سمت شاندیز اب و هوا خوبی داره اگر اهل این هستین که برین بشینین خودتون غذا بخورین میتونین جاهای خوبی رو پیدا کنین،،،،، بازار های سمت حرم تم جالب و قدیمی رو هنوز دارن خوب هست ( قیمتاشون حداقل سه برابر بیرون هست) ،،،، بازار رضا هم مثل همین مورد قبلیه ولی خب واسه گشتن جای خوبیه،،،، آرامگاه فردوسی که من به شخصه اصلا دوست ندارم ، چیز خاصی نداره فقط یک ارامگاه هست هوا هم اونجا خیلی گرمه،،،،، باغ وحش وکیل آباد گرچه بو میده ولی مکان خوبیه سرگرم کنندس ،،،،، یک سری مکان های دیدنی هست (بستگی داره کلمه دیدنی چطور براتون تعریف شده باشه توی اینترنت بزنین این جور مکان ها میاد) ،،،،
ولی خب من به شخصه اگر قرار بود توی شهر خودم همین مشهد بگردم ، زیاد به مکان های دیدنیش امیدی نداشتم(بازم میگم بستگی به معنی کلمه دیدنی داره من خرید رو ترجیح میدم) ،،،،، این جاها واسه خرید خوبه ،
خیابون راهنمایی واسه خرید خوبه ،، زیست خاور خوبه یا شاید بشه گفت بهترین جا هست ، ، خیابون جنت (البته بیشتر زنانه هست ) اگر بخوای کامل بگردی فکر میکنم قشنگ ۸ ساعت وقتتو بگیره خیلی خیابونش طولانیه از لباس شرو میشه اگر همینطوری ادامه بدی به کفش و کیف هم میرسه ،،،، پارک ملت و کوسنگی واسه اینکه بگردین جاهای خوبین البته پارک ملت یک خورده زیادی شلوغه مخصوصا سمت شب ، ولی کوسنگی خب یک چیزایی دارع دیگه در حدی که بگردین ،،، شهربازی پارک ملت هست که خب سلیقه ای هست ،،،،، اگر میخواین خرید هاتون گرون باشه ( نه لزوما جنس بهتر وگرنه همون زیست خاور هم قیمتاش مناسبه هم از لحاظ های دیگه خوبه) اگر میخواین گرونتر باشه سمت احمد آباد یا سجاد بیاین ،،، داخل احمدآباد مثلا قسطنطنیه( املاشو بلد نیستم) اینجا جایی هست که میشه هم قیمت مناسب پیدا کرد هم گرون بعد کل حاشیه اباد تقریبا مغازه هست یک حاشیه تماما پوشاک هست همین کتون و اینجور چیزا یک حاشیه مثلا تماما مال موبایل فروشیه یک حاشیه تماما تعمیرات یا گارد و اینا هست،،، یک حاشیه تماما طلا فروشیه و ....
بعد باز خیابون سجاد هم گرون تره تقریبا اونجا جنس با قیمت مناسب خیلی کم پیدا میشهMr Unknown XD
که اینطور
خیلی ممنون از توضیحاتتون
فکر میکردم بازار های اطراف حرم قیمتشون بهتر باشه.
خیابون زیست خاور نزدیک حرمه؟
جا پارک خوب برای ماشین داره؟ -
Hhh Hh در مناطق دیدنی مشهد گفته است:
سلام
@دانش-آموزان-آلاءسلام
جاهای زیادی هست
پارک ملت
کوهسنگی
طرقبه
شاندیز(قیمت پاساژ شاندیز خیلی مناسب تر از جاهای دیگست)
باغ وحش وکیل آباد
نیشابور
حرم ک خیلی شلوغه شبا و صبح خیلی زود خلوت تره یکم
همینجا ها فعلا ب ذهنم رسید اگ باز فهمیدم میگم حتما -
Mr Unknown XD
که اینطور
خیلی ممنون از توضیحاتتون
فکر میکردم بازار های اطراف حرم قیمتشون بهتر باشه.
خیابون زیست خاور نزدیک حرمه؟
جا پارک خوب برای ماشین داره؟Hhh Hh نه بازار های اطراف حرم چون اکثر فروشنده ها به امید خرید عرب ها هستن قیمت هاشون سر به فلک میکشه
البته قیمت مناسب هم پیدا میشه ولی اونایی که دم حرم هستن معمولا گرون تر میدن،،، گرچه از دور ارزون به نظر میان ،،،،، زیست خاور اره نزدیک به حرم هست تقریبا ، جای پارک هم هست همون کوچه های کنارش که برین جا پاک زیاده چون دو سه تا در داره -
Hhh Hh نه بازار های اطراف حرم چون اکثر فروشنده ها به امید خرید عرب ها هستن قیمت هاشون سر به فلک میکشه
البته قیمت مناسب هم پیدا میشه ولی اونایی که دم حرم هستن معمولا گرون تر میدن،،، گرچه از دور ارزون به نظر میان ،،،،، زیست خاور اره نزدیک به حرم هست تقریبا ، جای پارک هم هست همون کوچه های کنارش که برین جا پاک زیاده چون دو سه تا در دارهMr Unknown XD
درسته
خیلی ممنون از پاسخگوییتون -
سلام
@دانش-آموزان-آلاءHhh Hh التماس دعا :))
-
Hhh Hh التماس دعا :))
mahsaaa rezaeee
حتما
محتاجیم به دعا -
mahsaaa rezaeee
حتما
محتاجیم به دعا -
Hhh Hh سلام خوبی؟
پارک مینیاتوری .من ی بار رفتم خیلی وقت پیش و بنظرم خیلی قشنگ بود
ماکت از مکانهای مختلف داشت مث سی و سه پل یا روستاهای کوچیک
اگه خواستی بری تایمی رو انتخاب کن ک ب شب نخوره چون نمیشه اصلا عکس گرفت
هر چند جذابیتش تو شب بیشتر ب چشم میاد ؛)پ.ن:تو ی سایتی دیدم میگف خراب شده:|||| نمیدونم راسته یا نه.ایشالا ک نباشه
-
Hhh Hh سلام خوبی؟
پارک مینیاتوری .من ی بار رفتم خیلی وقت پیش و بنظرم خیلی قشنگ بود
ماکت از مکانهای مختلف داشت مث سی و سه پل یا روستاهای کوچیک
اگه خواستی بری تایمی رو انتخاب کن ک ب شب نخوره چون نمیشه اصلا عکس گرفت
هر چند جذابیتش تو شب بیشتر ب چشم میاد ؛)پ.ن:تو ی سایتی دیدم میگف خراب شده:|||| نمیدونم راسته یا نه.ایشالا ک نباشه
-
سلام
سلام
@دانش-آموزان-آلاءچالیدره بد نیست
-
سلام
سلام
@دانش-آموزان-آلاءمیتونی بیای طرقبه بشینین توی پارک هاش مثل پارک تمشک و بازار بعثت
التبه اگه وقتی که میاین طرقبه روز باشه میتونید برید سمت کنگ یا کردینه که خیلی قشنگه -
سلام
سلام
@دانش-آموزان-آلاءمیتونی بری پارک روبروی نمایشگاه که خیلی قشنگه اسمش بوستان چهل بازه
-
Hhh Hh در مناطق دیدنی مشهد گفته است:
سلام
@دانش-آموزان-آلاءمیتونی بیای طرقبه بشینین توی پارک هاش مثل پارک تمشک و بازار بعثت
التبه اگه وقتی که میاین طرقبه روز باشه میتونید برید سمت کنگ یا کردینه که خیلی قشنگه -
فقط حرم
-
فقط حرم
علیرضا تمدنی
اینکه صد در صد -
H Hhh Hh has marked this topic as solved on