هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@Felli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: امروز تلگرام ۴ بار آپدیت داده 
 بسه دیگه چه خبرهههه  حذف کردم راااحت  
- 
z Gheibi در گزارش مطالعه دانشجویی   گفته است: گفته است:@kosar-mottaghi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: z Gheibi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @kosar-mottaghi طرح ولایت               
 بهترین ایام زندگیم را دارم سپری میکنم
 به حدی که دوست دارم لحظه ها طولانی بشن..
 عقربه ها حرکت نکنن و من برای همیشه در این لحظه لذت ببرم...چه جوری رفتی 
 بیا توضیح بده چیه؟
 که انقدر خوش میگذره  ثبت نام کردم  بعد مصاحبه و آزمون دادم بعد قبول شدم بعد رفتم بعد مصاحبه و آزمون دادم بعد قبول شدم بعد رفتم از راه عقلی مبانی اندیشه اسلامی و دیگر مکاتب را بررسی میکنیم 
 یکبار برای همیشه کوله بار زندگی مون را میبندیم
   من واقعا پر از شور و اشتیاق و انگیزه و هیجان هستم من واقعا پر از شور و اشتیاق و انگیزه و هیجان هستم هیچ وقت اینقدر شادی قلبی و انگیزه و معرفت نداشتم هیچ وقت اینقدر شادی قلبی و انگیزه و معرفت نداشتم  
 تنها حسرتم اینه که نمیتونم برای همیشه اینجا بمونم   
 اصلا برای هر دانشجویی ضروریه ️ ️
 برا سطح مقدماتی بینهایت را پی بگیرید انشالله سطح بالاترش را دانشجویی میاینمصاحبه آزمون  
 مگه یه دوره نیس
 من قاطی کردم 
- 
دلم می خواد الان یکی رو داشتم از همههههههه چی براش میگفتم با خیال راحت:))) 
 #تودلی
- 
@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: دلم می خواد الان یکی رو داشتم از همههههههه چی براش میگفتم با خیال راحت:))) 
 #تودلیسلووم زهرایی 
 خوبی  
 چه خبرا؟
- 
غر بزنم راحت براش یا از ذوق و خوشحالیام بگم اونم بشینه بشنوه صادقانه بشنوه:) 
 #تودلی
- 
@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: دلم می خواد الان یکی رو داشتم از همههههههه چی براش میگفتم با خیال راحت:))) 
 #تودلیسلووم زهرایی 
 خوبی  
 چه خبرا؟@kosar-mottaghi سلاااممم   
 ممنون 
 شما خوبین؟
 گذر زمان
 شما چطور؟
 دانشگاه خوبه خوش میگذره؟ 
- 
 اخطار مجلس به شورای عالی انقلاب فرهنگی برای پس گرفتن مصوبه كنكور و لغو تغییرات آن اخطار مجلس به شورای عالی انقلاب فرهنگی برای پس گرفتن مصوبه كنكور و لغو تغییرات آن اسماعیلی نایب رییس کمیسیون آموزش مجلس در رادیو گفتوگو عنوان كرد: مجلس به شورای عالی انقلاب فرهنگی اخطار داده است كه اگر مصوبه كنكوری اخیر خود را پس نگیرد مجلس ورود كرده و در چند روز آینده طرحی را اعلام و ارائه میكند. اسماعیلی نایب رییس کمیسیون آموزش مجلس در رادیو گفتوگو عنوان كرد: مجلس به شورای عالی انقلاب فرهنگی اخطار داده است كه اگر مصوبه كنكوری اخیر خود را پس نگیرد مجلس ورود كرده و در چند روز آینده طرحی را اعلام و ارائه میكند.@roghayeh-eftekhari هورااا    البته هیچی معلوم نیس نباید به هر شادی شاد و به هر غم غمگین شد    ️ ️
- 
بابا بچه هاآ 
 ولش کنید
 شما بخونید
 اینا تا خود روز کنکور هی همینجوری مصوبه میدن مصوبه میارن دست مارو میکنن تو ماستاره خیلی ثبات نداره چیزی 
- 
میگذره این روزا 
 نمی دونم کی فقط میدونم که میگذره یروزی میاد که...:)
 چقدر امشب یجوریه:))))
 #تودلی
- 
دلم یهو خواست اخراج بشم اما نباید بشم   
 باید مواظب باشم 
- 
@Elham650 نباید اخراج بشم آخه    
 بچه خوبیم  
- 
تنش اونی که تو تاپیک های مختلف زده راه ابریشم رو میفروشه 
 در صورتی که فروش راه ابریشم یا دسترسی دادن به هر نحوی غیر مجاز هست و آلاء رضایت نداره
 اگر چنین موردی دیدین بهش این مورد رو یادآور بشین@M-an سلاااممم 
 خوب هستین؟
 پ.ن:دلم برای تودلی اومدنتون تنگ شده بود
- 
تنش اونی که تو تاپیک های مختلف زده راه ابریشم رو میفروشه 
 در صورتی که فروش راه ابریشم یا دسترسی دادن به هر نحوی غیر مجاز هست و آلاء رضایت نداره
 اگر چنین موردی دیدین بهش این مورد رو یادآور بشین

شعردانه
شعردانه