هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
تففف بهت مگسسسس 
- 
السلام اهالی تودلی  ️ ️@nazanin-mirzai السلام یا نازنین 
- 
خواهی مرد ای مگس.. Michael Vey نفس عمیییق  
- 
@Felli  
 @سجاد-ذوالفقاریسنجش دوباره اونیکی رو لغوش کرد     ️ ️گفتم باز بگم انتخاب رشته اشتباه نکنید 🥲 @soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Felli  
 @سجاد-ذوالفقاریسنجش دوباره اونیکی رو لغوش کرد     ️ ️گفتم باز بگم انتخاب رشته اشتباه نکنید 🥲 ای بابا   
 مرسی من انتخاب رشته کردم دیگه . بازم سپاس 
- 
@nazanin-mirzai السلام یا نازنین Michael Vey ها پرنیا سازی؟! 
- 
Michael Vey ها پرنیا سازی؟! @nazanin-mirzai پرنیا سازی؟ :*> 
- 
@nazanin-mirzai پرنیا سازی؟ :*> Michael Vey یعنی خوبی  
 (اهل تاجیکستان این مدلی حرف میزنن خیلی باحاله)
 پ.ن:اسمت پرنیا ست درست گفتم؟!
- 
- 
@fazel-zakeri اگه از لحاظ قدرت آهنگ میگید، که آرایش غلیظ قوی ترین آهنگ همایون هست 
- 
@Felli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @soniaaa 
 از الان؟  هوم   
 ___&&
 @Zahra-Zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:@soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: خدا همگان را ب راه راست هدایت کند   بریم سر درسمون  بلند بگو امین ب روی چشم   
 @Elham650 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @soniaaa ولی من نشنیدم سنجش در مورد لغو یا عدم لغوش چیزی گفته باشه اینو از کجا میگی؟ از اسکرینی ک فاطمه فرستاد 
 @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Felli  
 @سجاد-ذوالفقاریسنجش دوباره اونیکی رو لغوش کرد     ️ ️گفتم باز بگم انتخاب رشته اشتباه نکنید 🥲 ای بابا   
 مرسی من انتخاب رشته کردم دیگه . بازم سپاس فک کنم بازم اونیکی رو تکذیب کرده   🥲 🥲
 خب ب سلامتی انشالا ک خوب میشه
 خیلی ب سنجش اعتباری نیس خلاصه
- 
@fazel-zakeri حقشه گگ 
- 
این چهارمین نفریه ک میپرسه تورا چ شده است   ب خدا مرا هیچ چیز نشده است   
- 
سلام 
- 
اگ کسی اینجا کسیو میشناسه ک ماهر باشه و آنلاین بتونه رفع اشکال زیست انجام بده ممنون میشم معرفی کنه  
 دانش-آموزان-آلاء
- 
آخ اسم اون آدم چرا اینجوری بود🥴  البته به فارسی اینجوری میشه  
- 
@Elham650 خوبین 

|
 |

شعردانه
شعردانه

خیلی خب
 خیلی خب