هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  
 هعیی..با اینک ب ریسی رای دادم ولی خوشحالم نیاورد،وگرنه الان این قضیه برجام و حملات تروریستی و.... بپاش نوشته میشد،اونطرف ....،و معلوم نبود چ بلای سر ایران میومد،ماهیت امریکا هم شناخته تر نمیشد 
- 
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  
 هعیی..با اینک ب ریسی رای دادم ولی خوشحالم نیاورد،وگرنه الان این قضیه برجام و حملات تروریستی و.... بپاش نوشته میشد،اونطرف ....،و معلوم نبود چ بلای سر ایران میومد،ماهیت امریکا هم شناخته تر نمیشد tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  
 هعیی..با اینک ب ریسی رای دادم ولی خوشحالم نیاورد،وگرنه الان این قضیه برجام و حملات تروریستی و.... بپاش نوشته میشد،اونطرف باتدبیر!تر نشون میداد،و معلوم نبود چ بلای سر ایران میومد همین الانشم حتی همه رو میندازن تقصیر دولت اسبق 
 اصن روایت داریم همه چی تقصیر دولت اسبقه حتی اگه خلافش ثابت شه 
- 
tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  
 هعیی..با اینک ب ریسی رای دادم ولی خوشحالم نیاورد،وگرنه الان این قضیه برجام و حملات تروریستی و.... بپاش نوشته میشد،اونطرف باتدبیر!تر نشون میداد،و معلوم نبود چ بلای سر ایران میومد همین الانشم حتی همه رو میندازن تقصیر دولت اسبق 
 اصن روایت داریم همه چی تقصیر دولت اسبقه حتی اگه خلافش ثابت شه 
- 
@zahra_asd منظورم اینه دوتاییتون نمیتونید یکم صحبت کنید باهاشون! البته هرکی ی مشکل داره! یکی مشکل انگیزه یکی کم پولی یکی درک نکردن پدرومادر یکی سروصدا و... . ولی شما بهترین مزیتتون اینه که دونفرید و راحت میتونید با هم روزی 12-13بخونید! 
- 
sahba عاغا اصن این بحثا تهش هیچی نیس  
 با رفیقای قدیمیمون بحث شد اصن فوشم بهمون دادن
 همه حرمتا شکسته شد
 داغان شدم:/
 بیخیال @zahra_asd در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sahba عاغا اصن این بحثا تهش هیچی نیس  
 همه حرمتا شکسته شد
 بیخیال ب عقاید هم احترام بذارید  
 منطقی بحث شه و حقایق رو بپذیریم و لج نکنیم خیلی هم خوبه ک
- 
@zahra_asd منظورم اینه دوتاییتون نمیتونید یکم صحبت کنید باهاشون! البته هرکی ی مشکل داره! یکی مشکل انگیزه یکی کم پولی یکی درک نکردن پدرومادر یکی سروصدا و... . ولی شما بهترین مزیتتون اینه که دونفرید و راحت میتونید با هم روزی 12-13بخونید! reza213 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra_asd منظورم اینه دوتاییتون نمیتونید یکم صحبت کنید باهاشون! البته هرکی ی مشکل داره! یکی مشکل انگیزه یکی کم پولی یکی درک نکردن پدرومادر یکی سروصدا و... . ولی شما بهترین مزیتتون اینه که دونفرید و راحت میتونید با هم روزی 12-13بخونید! صحبت فایده نداشت. این هفته هیچی نخوندیم.کتابامونو جمع کردیم 
 اعتصااااب
 آزمونم نمیریم بلکه به خودشون بیان 
- 
reza213 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra_asd منظورم اینه دوتاییتون نمیتونید یکم صحبت کنید باهاشون! البته هرکی ی مشکل داره! یکی مشکل انگیزه یکی کم پولی یکی درک نکردن پدرومادر یکی سروصدا و... . ولی شما بهترین مزیتتون اینه که دونفرید و راحت میتونید با هم روزی 12-13بخونید! صحبت فایده نداشت. این هفته هیچی نخوندیم.کتابامونو جمع کردیم 
 اعتصااااب
 آزمونم نمیریم بلکه به خودشون بیان @zahra_asd در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: reza213 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra_asd منظورم اینه دوتاییتون نمیتونید یکم صحبت کنید باهاشون! البته هرکی ی مشکل داره! یکی مشکل انگیزه یکی کم پولی یکی درک نکردن پدرومادر یکی سروصدا و... . ولی شما بهترین مزیتتون اینه که دونفرید و راحت میتونید با هم روزی 12-13بخونید! صحبت فایده نداشت. این هفته هیچی نخوندیم.کتابامونو جمع کردیم 
 اعتصااااب
 آزمونم نمیریم بلکه به خودشون بیان الان دقیقا یعنی پدر و مادرت شلوغ میکنن؟  
 چیکار میکنن؟
- 
@zahra_asd در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sahba عاغا اصن این بحثا تهش هیچی نیس  
 همه حرمتا شکسته شد
 منطقی بحث شه و حقایق رو بپذیریم و لج نکنیم خیلی هم خوبه کtamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra_asd در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sahba عاغا اصن این بحثا تهش هیچی نیس  
 همه حرمتا شکسته شد
 منطقی بحث شه و حقایق رو بپذیریم و لج نکنیم خیلی هم خوبه کماکه آدمای محترمی بودیم  
 مورد حمله قرار گرفتیم
 کم آوردن دیگه شرو کردن ب فوش دادن. دیگه منم دادم 
 بدون اطلاعات بحث میکردنااا یه وضییی یه وضییی
- 
sahba عاغا اصن این بحثا تهش هیچی نیس  
 همه حرمتا شکسته شد
 بیخیال @zahra_asd در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sahba عاغا اصن این بحثا تهش هیچی نیس  
 همه حرمتا شکسته شد
 بیخیال واقعا هم نیست.من خودم خیلی وقته کنار گذاشتم 
 اخه ایرانیا غالبا اول نسبت به چیزی تعصب پیدا میکنن بعد درباره ش فکر میکنن و هر فکر یا حرف یا حتی حقیقتی که مغایر تعصبشون باشه رو فیلتر میکنن خصوصا تو سیاست خصوصا تو سیاست
 برا همین قانع شدن و قانع کردن سخته
- 
tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra_asd در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sahba عاغا اصن این بحثا تهش هیچی نیس  
 همه حرمتا شکسته شد
 منطقی بحث شه و حقایق رو بپذیریم و لج نکنیم خیلی هم خوبه کماکه آدمای محترمی بودیم  
 مورد حمله قرار گرفتیم
 کم آوردن دیگه شرو کردن ب فوش دادن. دیگه منم دادم 
 بدون اطلاعات بحث میکردنااا یه وضییی یه وضییی@zahra_asd در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra_asd در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sahba عاغا اصن این بحثا تهش هیچی نیس  
 همه حرمتا شکسته شد
 مورد حمله قرار گرفتیم
 کم آوردن دیگه شرو کردن ب فوش دادن. دیگه منم دادم منم زیاد پیش میاد،ولی وقتی ب اینجا کشید،بزن زیر خنده و بگو اره بابا اصلا همشون نوکر تون  تنها راهه جدا تنها راهه جدا 
 طرف هم خودش میگیره،بخوشی تموم میشه 
- 
@zahra_asd در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: reza213 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra_asd منظورم اینه دوتاییتون نمیتونید یکم صحبت کنید باهاشون! البته هرکی ی مشکل داره! یکی مشکل انگیزه یکی کم پولی یکی درک نکردن پدرومادر یکی سروصدا و... . ولی شما بهترین مزیتتون اینه که دونفرید و راحت میتونید با هم روزی 12-13بخونید! صحبت فایده نداشت. این هفته هیچی نخوندیم.کتابامونو جمع کردیم 
 اعتصااااب
 چیکار میکنن؟tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra_asd در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: reza213 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra_asd منظورم اینه دوتاییتون نمیتونید یکم صحبت کنید باهاشون! البته هرکی ی مشکل داره! یکی مشکل انگیزه یکی کم پولی یکی درک نکردن پدرومادر یکی سروصدا و... . ولی شما بهترین مزیتتون اینه که دونفرید و راحت میتونید با هم روزی 12-13بخونید! صحبت فایده نداشت. این هفته هیچی نخوندیم.کتابامونو جمع کردیم 
 اعتصااااب
 چیکار میکنن؟نه نوه های پدر مادرم:/ 
 عذابن عذاااااب
- 
- 
tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: آخ جون دعوا ^^ دعوا خونوادگیه حق دیدن نداریم  اونو من 3 بعدی دیدم  
 دعوا نبود البته:/

|
 |

شعردانه
شعردانه

️
️