هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
tamom اره یکم منم بارونی پوشیدم بیرونیم الان . با چن تا از دیوونه ها امدیم دیونه بازی 
- 
tamom اره یکم منم بارونی پوشیدم بیرونیم الان . با چن تا از دیوونه ها امدیم دیونه بازی 
- 
- 
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: tamom اره یکم منم بارونی پوشیدم بیرونیم الان . با چن تا از دیوونه ها امدیم دیونه بازی سلام برسون  tamom سلامت باشی . فعلا 
- 
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: tamom اره یکم منم بارونی پوشیدم بیرونیم الان . با چن تا از دیوونه ها امدیم دیونه بازی سلام خوبی خوش به حالت که بیرونی من که دلم خیلی میخواست تو این هوا بزنم بیرون rose77 سلام ممنون شما خوبی . خب پاشو بزن بیرون 
- 
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: tamom اره یکم منم بارونی پوشیدم بیرونیم الان . با چن تا از دیوونه ها امدیم دیونه بازی سلام خوبی خوش به حالت که بیرونی من که دلم خیلی میخواست تو این هوا بزنم بیرون rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: tamom اره یکم منم بارونی پوشیدم بیرونیم الان . با چن تا از دیوونه ها امدیم دیونه بازی سلام خوبی خوش به حالت که بیرونی من که دلم خیلی میخواست تو این هوا بزنم بیرون تو هی اینو میگی ولی وقتی رو ک اینجا بودی از ظهر ذخیره میکردی الان میتونستی بری بیرون  
- 
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: tamom اره یکم منم بارونی پوشیدم بیرونیم الان . با چن تا از دیوونه ها امدیم دیونه بازی سلام خوبی خوش به حالت که بیرونی من که دلم خیلی میخواست تو این هوا بزنم بیرون تو هی اینو میگی ولی وقتی رو ک اینجا بودی از ظهر ذخیره میکردی الان میتونستی بری بیرون  tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: tamom اره یکم منم بارونی پوشیدم بیرونیم الان . با چن تا از دیوونه ها امدیم دیونه بازی سلام خوبی خوش به حالت که بیرونی من که دلم خیلی میخواست تو این هوا بزنم بیرون تو هی اینو میگی ولی وقتی رو ک اینجا بودی از ظهر ذخیره میکردی الان میتونستی بری بیرون  خب مشکل اینه که نمیزارن برم بیرون دادا ....  
- 
tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: tamom اره یکم منم بارونی پوشیدم بیرونیم الان . با چن تا از دیوونه ها امدیم دیونه بازی سلام خوبی خوش به حالت که بیرونی من که دلم خیلی میخواست تو این هوا بزنم بیرون تو هی اینو میگی ولی وقتی رو ک اینجا بودی از ظهر ذخیره میکردی الان میتونستی بری بیرون  خب مشکل اینه که نمیزارن برم بیرون دادا ....  
- 
tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: tamom اره یکم منم بارونی پوشیدم بیرونیم الان . با چن تا از دیوونه ها امدیم دیونه بازی سلام خوبی خوش به حالت که بیرونی من که دلم خیلی میخواست تو این هوا بزنم بیرون تو هی اینو میگی ولی وقتی رو ک اینجا بودی از ظهر ذخیره میکردی الان میتونستی بری بیرون  خب مشکل اینه که نمیزارن برم بیرون دادا ....  rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: tamom اره یکم منم بارونی پوشیدم بیرونیم الان . با چن تا از دیوونه ها امدیم دیونه بازی سلام خوبی خوش به حالت که بیرونی من که دلم خیلی میخواست تو این هوا بزنم بیرون تو هی اینو میگی ولی وقتی رو ک اینجا بودی از ظهر ذخیره میکردی الان میتونستی بری بیرون  خب مشکل اینه که نمیزارن برم بیرون دادا ....  ببرشون بیرون  
- 

تو فک میکنی کیی
 عااااااالیه 
- 
خوشبحالتون اونجابارون میاد هعییی 
- 
خوشبحالتون اونجابارون میاد هعییی fatemeh201678 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خوشبحالتون اونجابارون میاد هعییی شما کدوم استانید؟ 
- 
tamom مشهد 
- 
@ata1214 سرماوبارون خوبه واس بیرون رفتن 
- 
@ata1214 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: هوا خیلی هم سرده تبریز 
 با باروناینجا بارون شدید اما بادش بیشتر از سرماشه  یعنی قبل اینکه سرماش حس شه شدتش حس میشه،نمیدونم ی اینطورچیزی یعنی قبل اینکه سرماش حس شه شدتش حس میشه،نمیدونم ی اینطورچیزی 
- 
tamom مشهد 
- 
@f_ssu محتاجیم ب دعا..چشم حتما 
- 
@ata1214 شمام تبریزی؟ کجاش خیلی سرده یکم سرده خوبه واس بیرون بودن 

|
 |

شعردانه
شعردانه