هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii 
 نه اختاپوس نرمه  سوسک سخته؟   نه ولی خب خرچ خروچ میکنه 
 اولش سفته بعد میترکه موادش پخش میشه
 بعد که میجویش این کله و چشماش خروچ خروچ میکنهلازم نبود تشریح کنی   بالاش جویده نمیشه 
 پاهاشم دندونه دندونهداره گیر میکنه تو گلو   امتحان کردی اینقد دقیق میدونی؟   نه بذار فیلم بدم ببینی ن نمیخواد قشنگ فهمیدم   
 من مردش تو اتاقم بود چندشم میشد بردارم
 حالا فیلم خوردنش ببینم  @Zahra-Zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii 
 بعد که میجویش این کله و چشماش خروچ خروچ میکنهلازم نبود تشریح کنی   بالاش جویده نمیشه 
 پاهاشم دندونه دندونهداره گیر میکنه تو گلو   امتحان کردی اینقد دقیق میدونی؟   نه بذار فیلم بدم ببینی ن نمیخواد قشنگ فهمیدم   
 حالا فیلم خوردنش ببینم    باید دوتا چینی استخدام کنیم باید دوتا چینی استخدام کنیم
- 
Gharibe Gomnam گفتم شاید دستت خورده    چت باز کنم؟ چت باز کنم؟@First 
 نمیخوااااد
- 
Gharibe Gomnam گفتم شاید دستت خورده    چت باز کنم؟ چت باز کنم؟@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Gharibe Gomnam گفتم شاید دستت خورده    چت باز کنم؟ چت باز کنم؟چند بار دستش خورد؟   
 دست بی قرار نداره ک  
- 
@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری با خودت بوی گردو های تویسرکانو میاری خراب چیه  یه کیسه فریز پر میکنم بوی تویسرکان برات    @سجاد-ذوالفقاری کیسه بو چیه با یه گونی گردو کمتر بیای جنازتو برمیگردونیم     
- 
۷۰۰ بار دستم خورده؟؟ 
 یه بار
 دوبار
 سه بار
 ۱۰ بار
 دستم خوردههه؟
 مگه روانیم؟
 مگه دیوانه ام؟
- 
@Zahra-Zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii 
 حالا فیلم خوردنش ببینم    باید دوتا چینی استخدام کنیم باید دوتا چینی استخدام کنیم@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii 
 حالا فیلم خوردنش ببینم    باید دوتا چینی استخدام کنیم باید دوتا چینی استخدام کنیمنننن همشون جک و جونور میخورن   
- 
@First 
 من فالو انفالو میکنم شما نمیبینین؟؟؟؟Gharibe Gomnam تازه این خوبه اگه من باشم منشن ها رو هم برسی نمیکنم  
- 
@Elham650 
  کارت داشتم چون کارت داشتم چون
 و بازهم باز نکردی
- 
@First 
 نمیخواااادGharibe Gomnam 
 الان عصبی؟
- 
۷۰۰ بار دستم خورده؟؟ 
 یه بار
 دوبار
 سه بار
 ۱۰ بار
 دستم خوردههه؟
 مگه روانیم؟
 مگه دیوانه ام؟Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ۷۰۰ بار دستم خورده؟؟ 
 یه بار
 دوبار
 سه بار
 ۱۰ بار
 دستم خوردههه؟
 مگه روانیم؟
 مگه دیوانه ام؟     
- 
@سجاد-ذوالفقاری اره دیدم امسال  رتبه پنج رقمی رتبه پنج رقمی   
- 
@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Gharibe Gomnam گفتم شاید دستت خورده    چت باز کنم؟ چت باز کنم؟چند بار دستش خورد؟   
 دست بی قرار نداره ک  @Zahra-Zahraii 
 یه بار فالوش رو دیدم چن بار چیه... 
- 
Gharibe Gomnam تازه این خوبه اگه من باشم منشن ها رو هم برسی نمیکنم  @آرمان-میرانی 
 من نمیدونم
 من منشن میکنم باید ببینید
 و گرنه یه کاری میکنم کلا الاخونتون درب و داغون بشه 
- 
۷۰۰ بار دستم خورده؟؟ 
 یه بار
 دوبار
 سه بار
 ۱۰ بار
 دستم خوردههه؟
 مگه روانیم؟
 مگه دیوانه ام؟Gharibe Gomnam بد عصبی شدیا      
- 
Gharibe Gomnam 
 الان عصبی؟@First 
 نخیر
- 
@Zahra-Zahraii 
 یه بار فالوش رو دیدم چن بار چیه... 
- 
@Elham650 
  کارت داشتم چون کارت داشتم چون
 و بازهم باز نکردیGharibe Gomnam کلا نمیدونستم حالا کارت چی بود؟! 
- 
@سجاد-ذوالفقاری کیسه بو چیه با یه گونی گردو کمتر بیای جنازتو برمیگردونیم     @First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری کیسه بو چیه با یه گونی گردو کمتر بیای جنازتو برمیگردونیم     بشین تا بیام     

|
 |

شعردانه
شعردانه