هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@Zahra-Zahraii تو جوابتو بذار برا فردا   
- 
@آرمان-میرانی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii قبلا شاید تصمیم ها درستی نمیگرفتید حالا سر به راه شدید  اهوم @Zahra-Zahraii پیشرفت خوبی داشتید همینجوری ادامه بدید  
- 
@Zahra-Zahraii افرین    
- 
@Elham650 شما نمیخواید برید ؟  من کار دارم اینجا من کار دارم اینجا  
- 
سلام سه باره 
- 
@Elham650 شما نمیخواید برید ؟  من کار دارم اینجا من کار دارم اینجا  
- 
@Elham650 شما نمیخواید برید ؟  من کار دارم اینجا من کار دارم اینجا  @First مکان عمومی میخواد بشه خصوصی  
- 
شلوغ شد دیگ    من برم اصلا شما بمونید من برم اصلا شما بمونید 
 فعلنتون خوش 
- 
@Zahra-Zahraii پیشرفت خوبی داشتید همینجوری ادامه بدید  @آرمان-میرانی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii پیشرفت خوبی داشتید همینجوری ادامه بدید  ممنون  
- 
@Elham650 شما نمیخواید برید ؟  من کار دارم اینجا من کار دارم اینجا  @First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Elham650 شما نمیخواید برید ؟  من کار دارم اینجا من کار دارم اینجا  خاعککک   
 اصن بست میشینم نمیرم  
- 
@امیرمسعود-جعفری حضرت اولشو یادت رفت  مهشید حسن زاده 0   (ع) (ع)
- 
- 
@آرمان-میرانی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii پیشرفت خوبی داشتید همینجوری ادامه بدید  ممنون  @Zahra-Zahraii همینجوری جواب دادن به من رو بخوایید ادامه بدید تا همون صبح میمونیدا   
 فک کنم خوابتون نبرد 
- 
@Zahra-Zahraii همینجوری جواب دادن به من رو بخوایید ادامه بدید تا همون صبح میمونیدا   
 فک کنم خوابتون نبرد @آرمان-میرانی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii همینجوری جواب دادن به من رو بخوایید ادامه بدید تا همون صبح میمونیدا   
 فک کنم خوابتون نبرد    نرفتم اصن نرفتم اصن
- 
شلوغ شد دیگ    من برم اصلا شما بمونید من برم اصلا شما بمونید 
 فعلنتون خوش @First فکر خوبی بود اینجوری بهتره  
- 
@آرمان-میرانی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii همینجوری جواب دادن به من رو بخوایید ادامه بدید تا همون صبح میمونیدا   
 فک کنم خوابتون نبرد    نرفتم اصن نرفتم اصن@Zahra-Zahraii پس تا دقایقی دیگه پایه گوشی خوابتون میبره  
- 
من موندم و حوضم  

|
 |

شعردانه
شعردانه