دوستای خوبم حالا وقتشه.........
-
@reza77 در دوستای خوبم حالا وقتشه......... گفته است:
بچه ها....
به نظرم من آلاء به اندازه کافی شناخته شده هستش...همین توی اینترنت یه اسم همایش سر کنی ...10 تا آلاء میاره....خیلی به اونصورت نیازی به تب نیست...
من نظرم روی همون همفکری مالیه...اگه هر دانش آموزی که توی کانال آلاء هستش...فقط تنها 1000 تومن کمک کنه....خیلی میتونه تاثیر خوبی داشته باشه...نظرتون ؟؟!!موافقم با کمک اونطوری
اما اینکه میگین آلا به اندازه کافی شناخته شده هست مهم اینه برا کی شناخته شده؟
اینی که میگین سرچ کنه یه قشر خاصی میان سرچ میکنن
کسی که دانش اموزه یا کنکور داره بقیه نمیدونم سرچ کنن یا نه
منظور من از شناخت اینه ملت بدونن یه همچین طرحی هم هست
شاید یکی دلش بخواد برا آموزش کمک کنه اما اصلا از آلا خبر نداره که هیچ اسمش هم به گوشش نرسیدهنمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه؟
roz
ببین حرفت کاملا درست و متینه....
اما به قول خودت یه قشری که لازم داره و کنکوریه میاد الاء....بقیه که خوب وقتی نیازی ندارن...نمیان....چ برسه به این که بخوان کمک کنن....
به نظرم من باید آموزش پرورش کمک کنه...یا خود دانشگاه شریف...وگرنه کسی دلش برا ماها نمیسوزه که ....همین امسال کسایی مثل جیرودی و مهربان و .... فقط بلد پول بگیرن...
اصلا خود قلمچی.... اینکه شعار رو زده "مبادا دانش اموزی به خاطر فقر مالی ترک تحصیل کنه"
هزار تا شعبه اش رفتم ...هیچکدوم بورسیه نکردن...التماس دعا....وقت بخیر...
-
roz
ببین حرفت کاملا درست و متینه....
اما به قول خودت یه قشری که لازم داره و کنکوریه میاد الاء....بقیه که خوب وقتی نیازی ندارن...نمیان....چ برسه به این که بخوان کمک کنن....
به نظرم من باید آموزش پرورش کمک کنه...یا خود دانشگاه شریف...وگرنه کسی دلش برا ماها نمیسوزه که ....همین امسال کسایی مثل جیرودی و مهربان و .... فقط بلد پول بگیرن...
اصلا خود قلمچی.... اینکه شعار رو زده "مبادا دانش اموزی به خاطر فقر مالی ترک تحصیل کنه"
هزار تا شعبه اش رفتم ...هیچکدوم بورسیه نکردن...التماس دعا....وقت بخیر...
-
آقا اصلا میدونید چیه.. با رفتن آلاء مشکلی نداشته باشید میدونم خیلی ناراحت کننده اس ولی کادر آلاء تا الان خیلی زیاد زحمت کشیده و به نظرم خیلی اضافی تر کار کرده و فیلم هایی که الان روی سایت هستش...میتونه یه چندسالی برا کنکور تامین کنه ماهارو....به نظرم اگه آلاء یه ساله تحصیلی جدیدی رو ضبط کنه ، یه بدهی زیادتری از قبل براش بوجود میاد...پس به نظرم شاید بد نباشه آلاء یه یه سالی بره برا استراحت!....بعد ایشالله که خودمون بزرگ شدیم...زحماتشو جبران کنیم
-
-
برادر این طور سخن گفتن به دل بچه های سایت و عزیزانی که حتی روزها بخاطر ادیت برنامه هایی که میفرمایین سال ها مارو پوشش میده و خانواده هاشونو روزها ندیدن نمینشینه
ما سعی میکنیم به هرنوعی که شده بتونیم گرهی باز کنیم نه اینکه بی تفاوت باشیمmasoud
خب برادر کم حرف بدی نزدم که...شما جمله رو درست بخون....
شما راضی آلاء یه بار دیگه یه خرجی هنکفتی براش بوجود بیاد ؟؟
آیا اینقدر از آلاء انتظار دارید؟؟
آیا آلاء به شما بدهکاره ؟؟
به نظرم تا همین جاشم آلاء کاریکه کرده که حتی شاید در تاریخ آموزش پرورش ایران بی سابقه بوده...
شما هم به همین قانع باش...اگه الاء در توان باشه حتما به فکر همه ما هستش...اگرهم نتونست که باشه مشکلی نیست...دست تک تک اساتید آلاء رو می بوسیم از همه کسانی در کادر آلاء برامون زحمت کمال تشکر میکنیم...
اصلا و ابدا هم نسبت به آلاء بی تفاوت نیستیم...
در مورد گره هم که هرچی فکر میکنم میبینم کاری بزرگی از دستمون ساخته نیس....نه به اون صورت سنی داریم که بخوایم یه شرکتی را تحت حمایت الاء دربیاریم ..نه پولی زیادی هم داریم که بخوایم بخشی از بدهی الاء رو بدیم...پس تنها چیزی که میمونه اینکه سعی کنیم کمتر زحمت بدیم ...تا اینکه هی درخواست کنیم که فلان چیز حتما و هر جور شده در سایت قرار بدن -
اگه یه چیزی برات ارزش داشته باشه باید کاری کنی افراد بعدی که میان بتونن نهایت استفاده رو ببرن
بجای مشاجره باید بشینی سبک سنگین چیزایی کنی که نداشته های سایت کامل بشه و همه استفاده کنن
آقایی که میای خصوصی و پیام میدی سر سری نمیشه دست پیشو گرفت -
اگه یه چیزی برات ارزش داشته باشه باید کاری کنی افراد بعدی که میان بتونن نهایت استفاده رو ببرن
بجای مشاجره باید بشینی سبک سنگین چیزایی کنی که نداشته های سایت کامل بشه و همه استفاده کنن
آقایی که میای خصوصی و پیام میدی سر سری نمیشه دست پیشو گرفتmasoud
ببین برادر من...آلاء اگه یه سال باشه ..ممکن یه طوری بشه که دیگه اصلا نباشه...اقا سهراب هم گفتن...
چیزی من گفتم بدین معنی نیستش که داشته های سایت کامل بشه...
گفتم که آلاء اگه یه مدت نباشه...هزار بار بهتر از اینه که اصلا نباشه...
شما هم که هی در مقابل فهمیدن این موضوع مقاومت نشون بده -
آقایی که میای خصوصی و پیام میدی سر سری نمیشه دست پیشو گرفتmasoud
اون داشته هایی هم که شما دنبالش هستی و میخوای که سایت باهاش کامل بشه...همینجوری که از آسمون نمیاد که... -
شاید نتونیم کار بزرگی کنیم اما کار کوچیک چی؟
الان به جز 1نفر کسی نیومد بگه اوکی منم هستم چیکار کنیمroz کار کوچیک رو میتونیم انجام بدیم...
-
roz کار کوچیک رو میتونیم انجام بدیم...
-
roz سه نفری آیا؟؟
باید جمع شیم که فکر درست حسابی کنیم دیگه -
شاید نتونیم کار بزرگی کنیم اما کار کوچیک چی؟
الان به جز 1نفر کسی نیومد بگه اوکی منم هستم چیکار کنیمroz راستش شرمنده که میگم...به نظر میاد خود بچه ها امید ندارن یا افتخار نمیدن..
-
roz راستش شرمنده که میگم...به نظر میاد خود بچه ها امید ندارن یا افتخار نمیدن..
-
roz راستش شرمنده که میگم...به نظر میاد خود بچه ها امید ندارن یا افتخار نمیدن..
@M.R.B
سلام خدمت دوستان عزیز
دوست عزیز اگه بابت هر قسمت فیلم هر دانش آموز 500 تا تک تومنی به حساب آلا میریخت
الان نه تنها آلا بدهی نداشت بلکه پول بیشتری داشت تا بتونه سطح فیلما و شاید دبیرا و ... رو ارتقا بده
از خودمون شروع کنیم
ببین چند قسمت دیدی ؟ هر قسمت 500 تومن ! میشه چند تومن ؟اصلا من خودم شیمی دیدم عربی دیدم زبان ی جاهایی دیدم
حداقل 200 قسمت دیدمه بشه 100 هزار تومن ! نمیخواد ی روزه بدی
ماهی 5 تومن 10 تومن که چیزی نیست برا خیلیا !در ضمن
اگر نمیتونیم کمک مالی به آلا کنیم به جای اینکه بگیم 1 سال تعطیل ش یکمی دلگرمی بدیم یکمی فکر کنیم یکم آرامش برقرار کنیم و همه متحد بشیم تا ی جوری کمک کنیم !!!!
خدا بزرگه وقتی دوستان دارن زحمت میکشن تا من و شما میلیونی خرج دبیر و دی وی دی با کیفیت به مراتب پایین تر کنیم ماهم باید جوری جبران کنیم !
یا کمک مالی اندک یا روحیه و دلگرمی
قطهره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود
یا علی -
Mehdi بسم الله برادر...
-
@M.R.B
سلام خدمت دوستان عزیز
دوست عزیز اگه بابت هر قسمت فیلم هر دانش آموز 500 تا تک تومنی به حساب آلا میریخت
الان نه تنها آلا بدهی نداشت بلکه پول بیشتری داشت تا بتونه سطح فیلما و شاید دبیرا و ... رو ارتقا بده
از خودمون شروع کنیم
ببین چند قسمت دیدی ؟ هر قسمت 500 تومن ! میشه چند تومن ؟اصلا من خودم شیمی دیدم عربی دیدم زبان ی جاهایی دیدم
حداقل 200 قسمت دیدمه بشه 100 هزار تومن ! نمیخواد ی روزه بدی
ماهی 5 تومن 10 تومن که چیزی نیست برا خیلیا !در ضمن
اگر نمیتونیم کمک مالی به آلا کنیم به جای اینکه بگیم 1 سال تعطیل ش یکمی دلگرمی بدیم یکمی فکر کنیم یکم آرامش برقرار کنیم و همه متحد بشیم تا ی جوری کمک کنیم !!!!
خدا بزرگه وقتی دوستان دارن زحمت میکشن تا من و شما میلیونی خرج دبیر و دی وی دی با کیفیت به مراتب پایین تر کنیم ماهم باید جوری جبران کنیم !
یا کمک مالی اندک یا روحیه و دلگرمی
قطهره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود
یا علی@alireza.yousefi75yahoo.com
داداش بالا که صحبت کردیم در این مورد...گفتیم که اگه تو کانال آلاء اطلاع رسانی بشه..قطعا همین مقدار کم کمک بچه ها ..خیلی تاثیر داره -
Mehdi بسم الله برادر...
-
Mehdi فرقی میکنه مگه ؟؟!!
-
Mehdi فرقی میکنه مگه ؟؟!!