هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
│ #ویژگیمتولدینهرماه
•
🧸فروردین : پیش فعال •
•
🧸اردیبهشت : نرمال ••
🧸خرداد : دَمدَمی مزاج ••
🧸تیر : احساساتی •️
•
🧸مرداد : لجباز ••
🧸شهریور : تنبل ••
🧸مهر : بی اعتماد •🪴•
🧸آبان : غیرتی ••
🧸آذر : مشاور ••
🧸دی : زود رنج ••
🧸بهمن : مشکوک ••
🧸اسفند :خسته •
•
#شخصیت شناسی❳.
.⿻.
⊱⋅ ———— ⋅ 𔘓 ⋅ ———— ⋅⊰
شما کدامین؟@Alzahra-Daftar این یک دروغ بزرگه ، تکذیب میکنم
شهریور -
│ #ویژگیمتولدینهرماه
•
🧸فروردین : پیش فعال •
•
🧸اردیبهشت : نرمال ••
🧸خرداد : دَمدَمی مزاج ••
🧸تیر : احساساتی •️
•
🧸مرداد : لجباز ••
🧸شهریور : تنبل ••
🧸مهر : بی اعتماد •🪴•
🧸آبان : غیرتی ••
🧸آذر : مشاور ••
🧸دی : زود رنج ••
🧸بهمن : مشکوک ••
🧸اسفند :خسته •
•
#شخصیت شناسی❳.
.⿻.
⊱⋅ ———— ⋅ 𔘓 ⋅ ———— ⋅⊰
شما کدامین؟ -
این پست پاک شده!
-
این قسمت از این کتاب محشر داستان یه افسر ژاپنیه که سی سال رو تو جنگ های فیلیپین سپری میکنه و وقتی بر میگرده کشورش میبینه مردم دارن پول بیشتری در میارن و مرفه تر هستن اما به لطف امریکا خبری از ارزش های اصیل و فرهنگ خوب سی سال پیش نیست.
میدونی یاد خودمون افتادم ک ما ایرانی ها هم چطور داریم راهه رو بیراهه میریم و داریم تمدن و فرهنگ خودمون رو با حماقت و تقلید کور کورانه قاطی میکنیم.
مث پسرایی ک صحبت کردن با دوس دختر دلقکشون رو ب پنج دقیقه ب همصحبتی با پدر و مادرشون ترجیح میدن.
دخترایی ک خریدن یه رژ لب ایتالیایی و یه خرده فرهنگ برهنگی رو ملزومه ی از دنیا عقب نیفتادن میدونن
آغایونی ک ی خرده بیشتر پول دراوردن رو برای خریدن ی ماشین مدل بالاتر،زمانی برای بودن کنار خونواده اشون نمیزاره
یا خانم هایی ک بچه هاشون رو سی تا کلاس مختلف میفرستن ک نکنه بچه ی من از فلانی عقب بمونه.
حالا نمیگم ک هرکسی این کارو میکنه فلان و فلانه.خودمم ی جاهایی از اینا استثنا نیستم
ولی خب اینا واقعا بعضی وقتا رو دل ادم سنگینی میکنه....
میم دلی:(( -
این قسمت از این کتاب محشر داستان یه افسر ژاپنیه که سی سال رو تو جنگ های فیلیپین سپری میکنه و وقتی بر میگرده کشورش میبینه مردم دارن پول بیشتری در میارن و مرفه تر هستن اما به لطف امریکا خبری از ارزش های اصیل و فرهنگ خوب سی سال پیش نیست.
میدونی یاد خودمون افتادم ک ما ایرانی ها هم چطور داریم راهه رو بیراهه میریم و داریم تمدن و فرهنگ خودمون رو با حماقت و تقلید کور کورانه قاطی میکنیم.
مث پسرایی ک صحبت کردن با دوس دختر دلقکشون رو ب پنج دقیقه ب همصحبتی با پدر و مادرشون ترجیح میدن.
دخترایی ک خریدن یه رژ لب ایتالیایی و یه خرده فرهنگ برهنگی رو ملزومه ی از دنیا عقب نیفتادن میدونن
آغایونی ک ی خرده بیشتر پول دراوردن رو برای خریدن ی ماشین مدل بالاتر،زمانی برای بودن کنار خونواده اشون نمیزاره
یا خانم هایی ک بچه هاشون رو سی تا کلاس مختلف میفرستن ک نکنه بچه ی من از فلانی عقب بمونه.
حالا نمیگم ک هرکسی این کارو میکنه فلان و فلانه.خودمم ی جاهایی از اینا استثنا نیستم
میم دلی:((ramses kabir قشنگ بود
-
میم دلی:((ramses kabir مخصوصا اون جایی که گفتی دوس دختر دلقک .......
و واقعاا باید حواسمون باشه چی رو فدای چی میکنیم -
@farzam-yousefi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@soniaaa
منو انفالو کردی
باشه
ممنوناونموقع که انفالو زدی منم انفالو زدم نه الان
زود باش فالو بک بده@ftm-montazeri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بریم پیاده روی
چقدر دوست دارم این شبا پیاده روی برم:(
الهی بیا ببرمت 🥺
️
@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@soniaaa چیز خاصی نیست. خوبی؟
خیره انشاالله ممنونم تو خوبی؟
میخوای حرف بزنی راجبش؟ -
@soniaaa تو به تار مو بنده ناراحت شدنت عادیه
@yasin-sheibak
من اتفاقا دیر ناراحت میشم فقط سر اون موضوع حساسم
خب حق دارم واقعا حساس باشم همه زحماتم به گندددد کشیده شده حس ورشکستگی دارم هیچکسم نمیفعمهههه -
-
@Elham650
چون تو دانشجوی آلایی