هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
این قسمت از این کتاب محشر داستان یه افسر ژاپنیه که سی سال رو تو جنگ های فیلیپین سپری میکنه و وقتی بر میگرده کشورش میبینه مردم دارن پول بیشتری در میارن و مرفه تر هستن اما به لطف امریکا خبری از ارزش های اصیل و فرهنگ خوب سی سال پیش نیست.
میدونی یاد خودمون افتادم ک ما ایرانی ها هم چطور داریم راهه رو بیراهه میریم و داریم تمدن و فرهنگ خودمون رو با حماقت و تقلید کور کورانه قاطی میکنیم.
مث پسرایی ک صحبت کردن با دوس دختر دلقکشون رو ب پنج دقیقه ب همصحبتی با پدر و مادرشون ترجیح میدن.
دخترایی ک خریدن یه رژ لب ایتالیایی و یه خرده فرهنگ برهنگی رو ملزومه ی از دنیا عقب نیفتادن میدونن
آغایونی ک ی خرده بیشتر پول دراوردن رو برای خریدن ی ماشین مدل بالاتر،زمانی برای بودن کنار خونواده اشون نمیزاره
یا خانم هایی ک بچه هاشون رو سی تا کلاس مختلف میفرستن ک نکنه بچه ی من از فلانی عقب بمونه.
حالا نمیگم ک هرکسی این کارو میکنه فلان و فلانه.خودمم ی جاهایی از اینا استثنا نیستم
ولی خب اینا واقعا بعضی وقتا رو دل ادم سنگینی میکنه....
میم دلی:(( -
این قسمت از این کتاب محشر داستان یه افسر ژاپنیه که سی سال رو تو جنگ های فیلیپین سپری میکنه و وقتی بر میگرده کشورش میبینه مردم دارن پول بیشتری در میارن و مرفه تر هستن اما به لطف امریکا خبری از ارزش های اصیل و فرهنگ خوب سی سال پیش نیست.
میدونی یاد خودمون افتادم ک ما ایرانی ها هم چطور داریم راهه رو بیراهه میریم و داریم تمدن و فرهنگ خودمون رو با حماقت و تقلید کور کورانه قاطی میکنیم.
مث پسرایی ک صحبت کردن با دوس دختر دلقکشون رو ب پنج دقیقه ب همصحبتی با پدر و مادرشون ترجیح میدن.
دخترایی ک خریدن یه رژ لب ایتالیایی و یه خرده فرهنگ برهنگی رو ملزومه ی از دنیا عقب نیفتادن میدونن
آغایونی ک ی خرده بیشتر پول دراوردن رو برای خریدن ی ماشین مدل بالاتر،زمانی برای بودن کنار خونواده اشون نمیزاره
یا خانم هایی ک بچه هاشون رو سی تا کلاس مختلف میفرستن ک نکنه بچه ی من از فلانی عقب بمونه.
حالا نمیگم ک هرکسی این کارو میکنه فلان و فلانه.خودمم ی جاهایی از اینا استثنا نیستم
میم دلی:((ramses kabir قشنگ بود
-
میم دلی:((ramses kabir مخصوصا اون جایی که گفتی دوس دختر دلقک .......
و واقعاا باید حواسمون باشه چی رو فدای چی میکنیم -
@farzam-yousefi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@soniaaa
منو انفالو کردی
باشه
ممنوناونموقع که انفالو زدی منم انفالو زدم نه الان
زود باش فالو بک بده@ftm-montazeri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بریم پیاده روی
چقدر دوست دارم این شبا پیاده روی برم:(
الهی بیا ببرمت 🥺
️
@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@soniaaa چیز خاصی نیست. خوبی؟
خیره انشاالله ممنونم تو خوبی؟
میخوای حرف بزنی راجبش؟ -
@soniaaa تو به تار مو بنده ناراحت شدنت عادیه
@yasin-sheibak
من اتفاقا دیر ناراحت میشم فقط سر اون موضوع حساسم
خب حق دارم واقعا حساس باشم همه زحماتم به گندددد کشیده شده حس ورشکستگی دارم هیچکسم نمیفعمهههه -
-
@Elham650
چون تو دانشجوی آلایی -
بابام پیام عید برام فرستاده بود تهش نوشته بود عید نوروز بر شما و خانواده محترمتان مبارک باد
_MILAD_ چوزیبا
-
@Elham650 تموم شد
-
@Elham650 تموم شد
-
@M-an
سلام خانم مدیر
در یکی از فیلم های تورق دهم یه اشتباه لفظی پیش اومده به استاد موقاری گفتم گفتند درست میکنیم ولی هنوز درست نشده
یک اشتباه لفظی که تبدیل به فحش شده
امکان ویرایش فیلم وجود داره؟
گفتم که اطلاع بدم به شما اگر خواستید پی وی برای شما فیلم و ثانیه اش رو بفرستم