هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
_MILAD_ بعد تولدت اینطوری شدی،
قبلش ۶۰۰۰ صفحه چتاتو خوندم ، خیلی احساس داری -
pouya hosein pour اینو فک کنم شاعرای مست و بی تاب میگن بیشتر
@R-Nil-par
-
_MILAD_ بعد تولدت اینطوری شدی،
قبلش ۶۰۰۰ صفحه چتاتو خوندم ، خیلی احساس داریpouya hosein pour اره نسبت به مادیات بی توجه شدم
-
@sania-Andiravan شدیدا موافقم ،
مستم کردی با عکست -
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
میدونین حرفم چیه..یه موقعی منِ دختر از یه مسیر آگاهم از همه سختیش و یهو کنار میکشم..
ولی بعد انقد احساسم قوی میشه که نمیتونم کنار بکشم..و برمیگردم..ولی توعه پسر از سختی اگاهی و کنار میکشی..احساستم شدت گرفت مهار میکنی براحتی..تموم..اینه فرق دو جنس باهم..حالا کی بیشتر عذاب بکشه رو خدا میدونه.. -
@sania-Andiravan شدیدا موافقم ،
مستم کردی با عکستpouya hosein pour
ولی از نزدیک دیدنش...
فوق العاده بود -
میدونین حرفم چیه..یه موقعی منِ دختر از یه مسیر آگاهم از همه سختیش و یهو کنار میکشم..
ولی بعد انقد احساسم قوی میشه که نمیتونم کنار بکشم..و برمیگردم..ولی توعه پسر از سختی اگاهی و کنار میکشی..احساستم شدت گرفت مهار میکنی براحتی..تموم..اینه فرق دو جنس باهم..حالا کی بیشتر عذاب بکشه رو خدا میدونه..@R-Nil-par پسرا هم چیزایی دارن که نشون نمیدن ، بیرون نمیدن بروز نمیدن،
نمیشه نظر داد،
حتی این بروز ندادنو بروز نمیدن، کلا تو این چور چیزا درونگران -
_MILAD_ پلیز شماره کارت
-
این چرت و پرت برنامه ها چیه..تو چتای آلا..فقط اگه طرف دنبالت کنه میتونه چتتاتو بخونه...من یه سری انقد حرف زدم تو چت نگو طرف اصن نخونده
هیچی خلاصه خیلی حالم گرفته شد چه وعضیه.
-
_MILAD_ پلیز شماره کارت
pouya hosein pour جدی واریز میکنی؟