هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
pouya hosein pourreplied to Gharibe Gomnam on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam من برعکس ، حل میکنم ،
آخرش بهم نگا میکنه میگه ، یبار دیگه میری نفهمیدم ، اینو به منم یاد بده ، به خدا خیلی خوب رفتی و یه کشف جدید کردی -
pouya hosein pourreplied to Mo Xo on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mo Xo قراره تا چندی بعد رسانه ای بشه، برا همین ابنجا آروم یه چیزایی لو دادم
-
Gharibe Gomnamreplied to pouya hosein pour on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour
برعکس همه بچه ها که تو فصل ۲ و ۳ دهم مشکل دارن
من دقیقا تو خود فصل یک دهم مشکل دارم -
Mo Xo رتبه های آلاخونهreplied to pouya hosein pour on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour منتظر تولد بیست سالگی تویین؟:/
-
lO_Olreplied to Gharibe Gomnam on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
تو چیه فصل یک مشکل داری؟! -
Gharibe Gomnamreplied to lO_Ol on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@soniaaa
نخندی ها
مسائل عدد اتمی و عدد جرمی -
lO_Olreplied to Gharibe Gomnam on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
آقای میلاد منشن کن تو تستایی که حل میکنه اونارم توضیح بده اگه نتونست بگو من ی جزوه نوشتم میفرستم -
خب من فعلا برم سوالامو نفهمیدم میام میزارم
-
pouya hosein pourreplied to Mo Xo on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mo Xo نه بابا
صبر کن راهنمایی کنم
معادل فارسی اسم همدم( اولش) دا
معادل عربی ، ع
معادل انگلیسی سا
معادل تورکی بی
برادرش فارسی فل
انگلیسی مِت
بقیش رو نمیدونم -
Gharibe Gomnamreplied to lO_Ol on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@soniaaa
چشم دستت دردنکنه -
کاش لااقل از هوشنگ ابتهاج هم یک دونه همایون ابتهاج به جا میموند.
× آقای حسام ×
-
والا من نمیفهمم از آدم ناراحتین بیاین عین بچه آدم بگید
چرا ادا در میارید واقعا -
lO_Olreplied to Gharibe Gomnam on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
قربونت -
pouya hosein pourreplied to Mo Xo on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mo Xo نه ،
فعلا تایم گرفتم ،
قراره چیز هایی قبل اعلام رسمی بکنم ، برنامه ریزی ها کرده ام -
-
Mo Xo رتبه های آلاخونهreplied to pouya hosein pour on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour خوشبخت شین
-
من هر چقد فکر میکنم یادم نمیاد کجا ناراحتش کردم
-
اگه کسی دلخوری داره از من عین بچه آدم بگه ببینم چی بوده نکه یجوری که نه خودش بفهمه نه من الکی فکرمو مشغول کنه://////
-
pouya hosein pourreplied to Mo Xo on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mo Xo آخرش هم نتونستی دقیق بگی، با اینکه میشناسیش
خیلی هم از تاثیرات و حرفا و ... اش استفاده میکنی
سپاس⚘ -
pouya hosein pourreplied to lO_Ol on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@soniaaa کی ازت ناراحت شده؟ بگو برم تهدیدش کنم ناراحت نباشه
432645/1000113