هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Alzahra-Daftar بعد رفیقم ک داشت در موردش بام حرف میزد
میگف الان مثلا رتبه ی فلان منطقه و رتبه فلان کشورو فکر کردی خودشون درس خوندن
بعد میگفتش ک اینا واسه این ک ثابت کنن کارشون با ضمانتِ
امضا و قرار داد های بعضی از رتبه ها رو بشون نشون میدادن و طرف خودش قانع میشد....
ولی خب میدونی
مسیری ک ما توش میریم یه مسیر اسفالت نی؛بلکه ی مسیر پر پیچ و خم خاکی پر از چاله چولس
و مایی ک ی هدف مشترک داریم باس این مسیر خاکی و پر پیچ و خمو طی کنیم
ولی خب یکی باباش کل مسیرو براش اسفالت میکنه و ی ماشین گرون هم میندازه زیر پاش تا این مسیر سخت براش اسون بشه
اما یکی هم هست ک مجبوره با پای پیاده کل مسیرو طی کنه و توی طول مسیر عرق بریزه و زخمی بشه.
بعد تو این مسیر ممکنه هر دوتامون بیفتیم تو چاله ک این چاله رو معمولا بش میگن شکست
حالا تو این چاله یکیو براش نردبون میارن و باز با کمک پول ازش در میاد
یکی ممکنه مدت ها توش درجا بزنه و نیاد بیرون
یکی هم ممکنه خودش تنهایی خودشو بکشه بالا
به هر حال تا امیدی ب بیرون اومدن هست این شکستا معنا نداره
اگر تو بخوای ب اطرافیانت نگاه کنی ک یکی درجا با نردبون اومد بیرون،ولی من دارم درجا میزنم؛
اینجاس ک ادم شکست میخوره و اینجاس ک مقایسه اش ناب جاس
نباس سرعت راه رفتن با پا رو با سرعت ماشین مقایسه کرد
و اگ افتادیم تو چاله تا زمانی ک تو ذهنمون بیرون اومدن از چاله کاری ناممکن باشه شکست خوردیم
به هرحال میخواستم بت بگم
خیلی ها با پای پیاده ب مقصد رسیدن رفیق:))ramses kabir مرسی از وقتی که واسه تایپ گذاشتی 🥰
اما بزا یه چیز دیگه هم من بگم درسته توی جامعه ی ما پول حرفه اولو میزنه اما باید بگم تا قسمتت نباشه ، نمیشه
کاری به اونا که از راه نادرست میرن ندارم اما چه پولدار و چه کسی که وضعیت مالیش خوب نیس اگه بخواد از راه درستش برسه باید جووووووون بکنه. -
فکر نمیکنم هیچ وقت بشه یه عاشقو سر عقل آورد
چون:
چو عشق آمد از عقل دیگر مگوی که در دست چوگان اسیر است گوی -
@Ariana-Ariana نمیدونم باید با شهره صولتی درمیون بذارم
فکر کنم منظورش اینه که از زیاد بودن غم و غصه و اخم زیاد ابروهام گره خورده@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Ariana-Ariana نمیدونم باید با شهره صولتی درمیون بذارم
فکر کنم منظورش اینه که از زیاد بودن غم و غصه و اخم زیاد ابروهام گره خورده -
pouya hosein pour بگیر
رو استخاره هم میتونی حساب باز کنی:/Mo Xo همشون ردم کردن، گفتن شما جزو خدمات فال نیستید
-
pouya hosein pour واقعن فهمیدی؟!
چیشده!؟
ت ذهنت چیه!؟
فقد تودلی نگیTragic Girl نگران نباشید اصلا تو دلم هم تکرارش نمیکنم
چن روز هم طاقت بیارم بعدش میرم -
چن روزه هرجا رو باز میکنم همش فیلمای عروسی دمت و اوعوزهانههههه
بابا جمع کنید دیگ هنوز اوزگه یه ماهه داره عروسی میگیره تموم نشده ترکشاش شما دیگ هچچچچ@Felli حالا نسل بعد هم کلیپاشو نشر میدن و کیف میکنن
-
هعی زودگذر
-
@roghayeh-eftekhari میشه نتایجو تغییر داد
-
چه جالبه بلاک شدن