هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
به جای فکر کردن به چیزهایی که هنوز ندارید، به این فکر کنید که اگر داشتههایتان را نداشتید، چهقدر جای خالیشان برایتان محسوس میبود.
-
@Elham650 به نظرم نه، آدما توی عصبانیت بی حوصله و هیجانی تصمیم میگیرن و قاعدتا خود واقعیشون نیستن
شاید تو اوج عصبانیت من به یکی بگم برو و دیگه نمیخوام ببینمت اما حقیقتا که حرف دلم این نیست صرفا اون لحظه از دستش در این حد ناراحت شدم
یجور حس میکنم سیستم دفاعی روحه که تو مقابله به مثل کنی تا محافظت کنی از خودت، حتی صبورترین آدم هاروهم دیدم که عصبی شدن ولی مطمئنم که هرگز حرف دلشونو اونموقع نزدن بهم -
همواره زمانی فرا میرسد که باید میان تماشاگر بودن و عمل کردن، یکی را انتخاب کرد. این معیارِ انسان بودن است.
-
@Elham650 به نظرم نه، آدما توی عصبانیت بی حوصله و هیجانی تصمیم میگیرن و قاعدتا خود واقعیشون نیستن
شاید تو اوج عصبانیت من به یکی بگم برو و دیگه نمیخوام ببینمت اما حقیقتا که حرف دلم این نیست صرفا اون لحظه از دستش در این حد ناراحت شدم
یجور حس میکنم سیستم دفاعی روحه که تو مقابله به مثل کنی تا محافظت کنی از خودت، حتی صبورترین آدم هاروهم دیدم که عصبی شدن ولی مطمئنم که هرگز حرف دلشونو اونموقع نزدن بهم -
نگاه کن و درس بگیر
و به آدم هایی که جنبه محبت و توجه زیاد ندارن
بیشتر از گنجایش و ظرفیتشون بها نده
مرسی#تودلی
-
@ftm-montazeri بعضیا فکر میکنن بخاطر چیزی بهشون کمک یا محبت میکنی بعد یه مدتی هم که میشه وظیفه
@Elham650 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ftm-montazeri بعضیا فکر میکنن بخاطر چیزی بهشون کمک یا محبت میکنی بعد یه مدتی هم که میشه وظیفه
دقیقا
پر توقع میکنه آدم هارو
و اگه یه بار انجام ندی
میشی آدم بد -
@Elham650 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دقیقا
پر توقع میکنه آدم هارو
و اگه یه بار انجام ندی
میشی آدم بد -
@ftm-montazeri و رفتار اینجور آدما باعث میشه دیگه نخوای به کسی کمک کنی
خدایا ما رو نجات بده -
باشه من بد میرم چقدر دل میشکونی با حرفات
همه هرزن از ریشه خراب لاقل تو یکم ادم باش
منی که انقدر مغرورم که گریم میگیره با اشکات -
-
مجتبی ازاد
سلام چطوری مجتبی؟ -
مجتبی ازاد
سلام چطوری مجتبی؟@حامد-صباحی به به حامددددددددد .. چطوری نفس؟
-
https://forum.alaatv.com/topic/54260/یک-بار-برای-همیشه-کدوم-آزمون?_=1662124281612
بچه ها یه تاپیکو نگاه بندازید ببینید درست راهنمایی کردم بچه هارو؟
و اگه تجربه ای دارن لطفا بگین -
@حامد-صباحی به به حامددددددددد .. چطوری نفس؟
مجتبی ازاد
مجتبی لایک کن آدم متوجه شه من وقتی کسی پاسخ میده ولی لایک نمی کنه بدم میاد