Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. از الان باید هدف کاملا مشخصی داشته باشم؟
من یه آدم بی تربیتم
هویجججه
بچه ها من خیلی پرخاشگرم زود عصبی میشم بعدش مجبور میشم معذرت خواهی کنم 🤦‍♀️ اگه کسی چیزی رو نفهمه و خنگ باشه واقعا میره رو مخم و واکنش نشون میدم ( آدم صبوری نیستم ) اگه حس کنم یکی داره زور میگه یا چرت و پرت میگه شروع میکنم بحث باهاش بحث به اصطلاح یکی به دو میکنم اینا واقعا دارم آزارم میدن Any idea?
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم :goblin:
سوال مشاوره ای
فیلم های آموزشی
D
سلام وقتتون بخیر جسارت نباشه فیلم های آموزشی برای چه سالی هستن؟ با کتاب های 1403 مطابقت دارن؟!
سوال مشاوره ای
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان🤝
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای

از الان باید هدف کاملا مشخصی داشته باشم؟

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
41 دیدگاه‌ها 11 کاربران 336 بازدیدها 12 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • ComradeC Comrade

@Elham650
    یک رتبه خوب بگیری که چی بشه؟ اگه اصلا به شغل های مربوط به رشتت علاقه ای نداشته باشی چه فایده ای داره؟

Narges_N آفلاین
    Narges_N آفلاین
    Narges_
    تجربی
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@سینا-بیات
    نه نه اینو میدونم که تجربی واسم بهترین بوده چون تا جایی که خودمو میشناسم به ریاضی فیزیک علاقه خاصی ندارم و خصوصا رشته های کاری که میشه با خوندن این رشته بهشون رسید
    انسانی هم که هیچی اصلا علاقه ای ندارم

...Life goes on
    زندگی سوپه و من چنگالم...

ComradeC 1 پاسخ آخرین پاسخ
    2
    • Narges_N Narges_

@سینا-بیات
      نه نه اینو میدونم که تجربی واسم بهترین بوده چون تا جایی که خودمو میشناسم به ریاضی فیزیک علاقه خاصی ندارم و خصوصا رشته های کاری که میشه با خوندن این رشته بهشون رسید
      انسانی هم که هیچی اصلا علاقه ای ندارم

ComradeC آفلاین
      ComradeC آفلاین
      Comrade
      ریاضی

@M-Tina
      علاقه و هدفت چیزی هست که خودت باید مشخصش کنی...

☭ i believe in one thing only, the power of human will ☭

1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • hamed ali najjarH hamed ali najjar

@M-Tina
        سلام نظر من به عنوان دانش آموز دوازدهم تجربی
        اینه که از پزشکی یا پرستاری یا دندون تو ذهنت نباید چیز خیلی خوبی بسازی و بری جلو و اینکه حتما بری و از نزدیک با این شغل روبرو بشی خیلی مهمه که خب خودت میگی این کار رو کردی نتیجه خاصی نگرفتی مثلا از دندون
        اگر فکر میکنی به چیز خاصی علاقه داری بروو دنبالش چون میتونی بهترین باشی در اون کار و اگه این کار رو کردی و میگی فکر میکنم تجربی بهترین رشته هست پس باید انگیزه سازی کنی برای خودت مثلا خود من دائما خودم رو در آیندم میبینم که متخصص قلب هستم و چقدر میتونم مفید باشم و کمک کنم به دیگران
        اگر بین چند تا شغل رشته تجربی شک داری فعلا هدفت رو خیلی محکم نکن ولی این رو بدون که به هر حال در نهایت هر کدوم رو بخوای بری باید این رشته تجربی رو بخونی
        هر چی میدونستم بهت گفتم امیدوارم به دردت بخوره.
        ضمنا فقط به رتبه فکر نکن شغل و انگیزه خوب خودش رتبه خوب برات میاره

Narges_N آفلاین
        Narges_N آفلاین
        Narges_
        تجربی

hamed ali najjar
        ممنون

...Life goes on

1 پاسخ آخرین پاسخ
        3
        • Narges_N Narges_

Mr Unknown XD
          ممنونم
          اما راستش در واقع میخوام بدونم از همون روش درس محور هم ممکنه خسته شم؟..
          چون در هر حال درس هایی هستن که خیلی خوشم نمیاد یا بهتره بگم ازشون بدم میاد اما باید بخونمشون و خب حس می کنم باید یه هدف محکم پشتش باشه تا بتونم تحملشون کنم
          مثلا میتونم بگم به شخصه از ادبیات و دینی و عربی خیلی خوشم نمیاد

Mr Unknown XDM آفلاین
          Mr Unknown XDM آفلاین
          Mr Unknown XD
          دانش آموزان آلاء

@M-Tina سلام اره درس محور هم یک روزی خسته میشی ,, من نظرم جدا از موضوعتون بوذ شرمنده صرفا میخواستم جنبه یک جرقه باشه ،، کلا این سه سال دبیرستان خیلی پر فرازو نشیبه من به شخصه دهم از فیزیک متنفر بودم یعنی شاید درصدای گزینه دو که آزمون میدادم بالاتر از ۵ درصد نمیزدم ، ولی بعداً که جلوتر رفتم از بعضی مبحاث خیلی خوشم اومد ، و به فیزیک کلا علاقه‌مند شدم ،،،، خب تا زمانی که نهم بودم به شخصه فقط ریاضی و شیمی رو دوست دارم اما الان اصلا میونه خوبی با شیمی ندارم ( البته چون رشتم ریاضی بوده اینطوری هستم ) ولی کلا از شیمی فاصله گرفتم ، ولی ببین
          باز هم یک نقطه داشتم که از علاقه هام ثابت مونده بوده همون ریاضی بوده ، تو هم قطعا یک درسی رو بیشتر دوست داری البته کشف کردن اون درس اون هم الآن کار سختیه ( شاید اگر چیزی بود که شمارو دو سال جلوتر ببره تا آینده رو ببینی بعدش برگردی عقب خیلی راحت تر نظر میدادی) اما خب شما ببین کلیاتت در همین دوره اول چی رو دوست داشتی؟ علوم یا ریاضی اگر علومه کدوم مباحث فیزیک شیمی یا زیست ،، هنوز که تابستون هست میتونید به المپیاد ها هم فکر کنید البته شاید به صورت کلی مسیرتون از کنکور عوض میشه و اول کمی ترسناک باشه اما بازم اکر علاقتون واقعیه ادامه دادنش بدون ضرر نیست حتی اگر هیچجا هم مدال نیاری بازم ضرر نمیکنی

Narges_N M.ShajarianM 2 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • ComradeC Comrade

@Elham650
            یک رتبه خوب بگیری که چی بشه؟ اگه اصلا به شغل های مربوط به رشتت علاقه ای نداشته باشی چه فایده ای داره؟

م آفلاین
            م آفلاین
            مِهردُخت

@سینا-بیات تو این ۳ سال میتونه کلی تحقیق کنه و با تستهای شخصیت شناسی علاقه شو پیدا کنه اما علاقه ممکنه تغییر کنه حتی کسی که با علاقه رفته سراغ یه رشته ممکنه وسط کار پشیمون شه
            اینکه کسی از الان دغدغه اش این باشه که پزشکی یا دندون راستش از نظر من درست نیست اول باید به اون رتبه برسی و بعد بگی کدومو میخوای
            خیلیا بودن گفتن ما مثلا عاشق پزشکی ایم ،سال کنکورشون که حالا تحقیق کردنو واقعیت هاشو دیدن سرد شدن نسبت بهش و به دنبالش کنکورشونو از دست دادن

1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • Narges_N Narges_

زهرا بنده خدا 2
              دقیقا نگرانیم از همینه که وسط راه خسته شم و ندونم چی بشه

زهرا بنده خدا 2ز آفلاین
              زهرا بنده خدا 2ز آفلاین
              زهرا بنده خدا 2

@M-Tina حالا هنوز اول راهی ولی حتما یه بخشی از وقتتو بزار واسه این کار
              اگه بتونی تو محیط کاریشونم بری که خیلی بهتره

1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • Mr Unknown XDM Mr Unknown XD

@M-Tina سلام اره درس محور هم یک روزی خسته میشی ,, من نظرم جدا از موضوعتون بوذ شرمنده صرفا میخواستم جنبه یک جرقه باشه ،، کلا این سه سال دبیرستان خیلی پر فرازو نشیبه من به شخصه دهم از فیزیک متنفر بودم یعنی شاید درصدای گزینه دو که آزمون میدادم بالاتر از ۵ درصد نمیزدم ، ولی بعداً که جلوتر رفتم از بعضی مبحاث خیلی خوشم اومد ، و به فیزیک کلا علاقه‌مند شدم ،،،، خب تا زمانی که نهم بودم به شخصه فقط ریاضی و شیمی رو دوست دارم اما الان اصلا میونه خوبی با شیمی ندارم ( البته چون رشتم ریاضی بوده اینطوری هستم ) ولی کلا از شیمی فاصله گرفتم ، ولی ببین
                باز هم یک نقطه داشتم که از علاقه هام ثابت مونده بوده همون ریاضی بوده ، تو هم قطعا یک درسی رو بیشتر دوست داری البته کشف کردن اون درس اون هم الآن کار سختیه ( شاید اگر چیزی بود که شمارو دو سال جلوتر ببره تا آینده رو ببینی بعدش برگردی عقب خیلی راحت تر نظر میدادی) اما خب شما ببین کلیاتت در همین دوره اول چی رو دوست داشتی؟ علوم یا ریاضی اگر علومه کدوم مباحث فیزیک شیمی یا زیست ،، هنوز که تابستون هست میتونید به المپیاد ها هم فکر کنید البته شاید به صورت کلی مسیرتون از کنکور عوض میشه و اول کمی ترسناک باشه اما بازم اکر علاقتون واقعیه ادامه دادنش بدون ضرر نیست حتی اگر هیچجا هم مدال نیاری بازم ضرر نمیکنی

Narges_N آفلاین
                Narges_N آفلاین
                Narges_
                تجربی

Mr Unknown XD نه خواهش می کنم
                ممنونم راستش منم از فیزیک خوشم نمیاد اما با این حرف شما با خودم گفتم شاید برای من هم تغییر کنه علایقم
                این خیلی جالب و کمک کننده بود برام:folded_hands_light_skin_tone:

...Life goes on

1 پاسخ آخرین پاسخ
                3

M.ShajarianM آفلاین
                  M.ShajarianM آفلاین
                  M.Shajarian
                  تجربی

Mr Unknown XD
                  به مرتبت شما تو ریاضی نمیرسم...........
                  ولی بازی با اعداد .....
                  حل گام به گام مسائل..............
                  بعد از 12 سال تازه فهمیدم فارغ بودم از زیبایی های ریاضی.........

Farhad

Mr Unknown XDM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • M.ShajarianM M.Shajarian

Mr Unknown XD
                    به مرتبت شما تو ریاضی نمیرسم...........
                    ولی بازی با اعداد .....
                    حل گام به گام مسائل..............
                    بعد از 12 سال تازه فهمیدم فارغ بودم از زیبایی های ریاضی.........

Mr Unknown XDM آفلاین
                    Mr Unknown XDM آفلاین
                    Mr Unknown XD
                    دانش آموزان آلاء

@fazel-zakeri 😂😂😑 من که کاری نکردم🙏🏻 ،، ولی اره ریاضی شیرینی های خودشو داره
                    مثلا یک سری شغل ها هستن البته ببین @M-Tina کاملا سلیقه ای هست ،، مثلا ابزار های مکانیکی مثل دست مصنوعی یا پای مصنوعی و این چیزا mechanical hand اینو سرچ بزن مثلا ساخت این چیزا یا کار های سایبری و هک ،،، یا مثلا ساخت یک برنامه چه ساده چه سخت مثل اسنپ یا حتی بد افزار ها😂 مثل key logger ها (همونایی که باهاش گوشیت رو هک میکنن) یا مثلا طراحی ساختمون و خونه مثل عمران و معماری یا حتی طراحی های مربوط به شهر مثل مهندسی شهرسازی ایناها همشون وابسته به سلیقه خودت هست ،، تو حالا دهم رو که تجربی میخونی ، دیر هم نمیشه هیچ تغییر رشته ای دیر نیست چه از تجربی به ریاضیش چه برعکس من دوستم دهم تجربی بود اومد ریاضی امسال هم رتبش خوب شد،،، و یک دوست بزرگتر از خودم هم دو سال ریاضی بود بعد رفت تجربی الان دندان شهید بهشتیه
                    قشنگ واسه تغییر رشته زمان زیاد داری اما واسه اون بحث المپیاده زمان زیادی نیست تقریبا از دی و اینا بگذره دیگه بهتره سمتش نری کلا وگرنه میشه یک مرداب واسه همین الان که تابستون هست یک کم بهش فکر کن حتما نباید المپیاد فیزیک و ریاضی بخونی میتونی بری زیست بخونی شیمی بخونی حتی زمین هر کدومو خودت دوست داشتی به هر حال یک کم بسنج اگر پسندیدی اونارو بخون

Narges_N 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0

@fazel-zakeri 😂😂😑 من که کاری نکردم🙏🏻 ،، ولی اره ریاضی شیرینی های خودشو داره
                      مثلا یک سری شغل ها هستن البته ببین @M-Tina کاملا سلیقه ای هست ،، مثلا ابزار های مکانیکی مثل دست مصنوعی یا پای مصنوعی و این چیزا mechanical hand اینو سرچ بزن مثلا ساخت این چیزا یا کار های سایبری و هک ،،، یا مثلا ساخت یک برنامه چه ساده چه سخت مثل اسنپ یا حتی بد افزار ها😂 مثل key logger ها (همونایی که باهاش گوشیت رو هک میکنن) یا مثلا طراحی ساختمون و خونه مثل عمران و معماری یا حتی طراحی های مربوط به شهر مثل مهندسی شهرسازی ایناها همشون وابسته به سلیقه خودت هست ،، تو حالا دهم رو که تجربی میخونی ، دیر هم نمیشه هیچ تغییر رشته ای دیر نیست چه از تجربی به ریاضیش چه برعکس من دوستم دهم تجربی بود اومد ریاضی امسال هم رتبش خوب شد،،، و یک دوست بزرگتر از خودم هم دو سال ریاضی بود بعد رفت تجربی الان دندان شهید بهشتیه
                      قشنگ واسه تغییر رشته زمان زیاد داری اما واسه اون بحث المپیاده زمان زیادی نیست تقریبا از دی و اینا بگذره دیگه بهتره سمتش نری کلا وگرنه میشه یک مرداب واسه همین الان که تابستون هست یک کم بهش فکر کن حتما نباید المپیاد فیزیک و ریاضی بخونی میتونی بری زیست بخونی شیمی بخونی حتی زمین هر کدومو خودت دوست داشتی به هر حال یک کم بسنج اگر پسندیدی اونارو بخون

Narges_N آفلاین
                      Narges_N آفلاین
                      Narges_
                      تجربی

Mr Unknown XD
                      برای المپیاد که میگین داخل شهر باید برگزار بشه تا شرکت کنم به صورت آنلاین که نیست... درسته؟

چون اگه درون شهری باشه و خب مدرسه ای که کلا فکر کنم نمیتونم توش شرکت کنم چون برگزار نمیکنن

...Life goes on

Mr Unknown XDM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      3
                      • Narges_N Narges_

Mr Unknown XD
                        برای المپیاد که میگین داخل شهر باید برگزار بشه تا شرکت کنم به صورت آنلاین که نیست... درسته؟

چون اگه درون شهری باشه و خب مدرسه ای که کلا فکر کنم نمیتونم توش شرکت کنم چون برگزار نمیکنن

Mr Unknown XDM آفلاین
                        Mr Unknown XDM آفلاین
                        Mr Unknown XD
                        دانش آموزان آلاء

@M-Tina نه آنلاین که نیست اصلا ،،،، مشکل برگزاری نداره حتی اگر دور افتاده ترین نقطه کشور هم باشین و ثبت نام کنین اونا براتون برگه رو چاپ میکنن و آزمون رو میگیرن ،،،
                        ولی یک بحث دیگه داره

اولا علاقه باید داشته باشین

دوما البته این مورد دومی به شرطی هست که مورد اولی رو کامل داشته باشین خب
                        اگر داخل شهرستان ها هستین یا حتی روستاها هستی ، انلاین هم برگزار میکنن و میتونی استفاده کنی مثلا استاد نوروز شاد(مدرس فیزیک) کلاس آنلاین هم فکر میکنم داره ، ولی بازم شرط اولی تا نباشه فکر کردن به دومی یا ادامه الکیه

حتی اگر المپیادو هم قبول نشی
                        راستش المپیادی بودنت اگر ((((صرفا بخاطر اسمش نبوده باشه )))) اونقدر بهت کشش میده که بتونی مثلا در یک زمان نسبتاً کوتاه با تایم مطالعه بالا و مفید عقب موندگی هایی رو جبران کنی اما جمله هام همشون شرطی هستن و شاید نبود یکی از اون شرط ها ادامه کارو بهم بزنه 🙏🏻

1

@M-Tina نه آنلاین که نیست اصلا ،،،، مشکل برگزاری نداره حتی اگر دور افتاده ترین نقطه کشور هم باشین و ثبت نام کنین اونا براتون برگه رو چاپ میکنن و آزمون رو میگیرن ،،،
                          ولی یک بحث دیگه داره

اولا علاقه باید داشته باشین

دوما البته این مورد دومی به شرطی هست که مورد اولی رو کامل داشته باشین خب
                          اگر داخل شهرستان ها هستین یا حتی روستاها هستی ، انلاین هم برگزار میکنن و میتونی استفاده کنی مثلا استاد نوروز شاد(مدرس فیزیک) کلاس آنلاین هم فکر میکنم داره ، ولی بازم شرط اولی تا نباشه فکر کردن به دومی یا ادامه الکیه

حتی اگر المپیادو هم قبول نشی
                          راستش المپیادی بودنت اگر ((((صرفا بخاطر اسمش نبوده باشه )))) اونقدر بهت کشش میده که بتونی مثلا در یک زمان نسبتاً کوتاه با تایم مطالعه بالا و مفید عقب موندگی هایی رو جبران کنی اما جمله هام همشون شرطی هستن و شاید نبود یکی از اون شرط ها ادامه کارو بهم بزنه 🙏🏻

Narges_N آفلاین
                          Narges_N آفلاین
                          Narges_
                          تجربی

Mr Unknown XD ممنونم از توضیحاتتون

...Life goes on

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          3
                          • Narges_N Narges_

سلام:four_leaf_clover:
                            من امسال تازه میرم دهم از خیلیا شنیدم که میگن هدف خیلی خیلی مهمه حتی از روانشناسا و مشاورا که دیگه خیلی زیاد اینو تاکید میکنن...
                            رشته ی من تجربیه و کاملا مطمئنم هیچ رشته ی دیگه ای مناسب تر از تجربی برام نبوده چون از هر نظر که بهش فکر می کردم تجربی بهترین انتخاب بود...
                            و من میخوام که توی این 3 سال بهترین خودم باشم وخیلی بخونم تا رتبه ای بیارم که دستم برای نتخاب رشته باز باشه
                            اما به اینجا که میرسه همه میگن با چه هدفی رتبه خوب میخوای؟! چون اگه هدف نداشته باشی ممکنه وسط راه جا بزنی و خب از این قضیه خیلی میترسم گاهی اوقات با خودم میگم دندون اما هیج وقت به این فکر نکردم که به عنوان هدفم یه جا یادداشتش کنم چون حتی همین الانم که میرم مطب دندون پزشکی با دیدن دکتر و کارش نمیدونم واقعا علاقم این رشته هست یا نه...
                            میشه بگین این هدف حتما باید شغلی باشه یا چی؟
                            خیلی اذیتم میکنه

ساحل 0س آفلاین
                            ساحل 0س آفلاین
                            ساحل 0
                            انسانی

@M-Tina سلام
                            اگه دقت کرده باشین از بچه هایی که رتبه برتر شدن، وقتی میپرسن هدفتون چه رشته ای هست معمولا نمیگن ۱۰۰٪ حقوق یا پزشکی تهران بلکه یه چند مورد رو ذکر میکنن و میگن که هنوز تصمیم نهایی رو نگرفتم...
                            پس شما که تازه اول راهین از مسیر لذت ببرین
                            هدف چیزی نیست این مسیره که مهمه
                            موفق باشی

ما را زمانه گر شکند،ساز‌ می‌شویم.

1
                            • Narges_N Narges_

سلام:four_leaf_clover:
                              من امسال تازه میرم دهم از خیلیا شنیدم که میگن هدف خیلی خیلی مهمه حتی از روانشناسا و مشاورا که دیگه خیلی زیاد اینو تاکید میکنن...
                              رشته ی من تجربیه و کاملا مطمئنم هیچ رشته ی دیگه ای مناسب تر از تجربی برام نبوده چون از هر نظر که بهش فکر می کردم تجربی بهترین انتخاب بود...
                              و من میخوام که توی این 3 سال بهترین خودم باشم وخیلی بخونم تا رتبه ای بیارم که دستم برای نتخاب رشته باز باشه
                              اما به اینجا که میرسه همه میگن با چه هدفی رتبه خوب میخوای؟! چون اگه هدف نداشته باشی ممکنه وسط راه جا بزنی و خب از این قضیه خیلی میترسم گاهی اوقات با خودم میگم دندون اما هیج وقت به این فکر نکردم که به عنوان هدفم یه جا یادداشتش کنم چون حتی همین الانم که میرم مطب دندون پزشکی با دیدن دکتر و کارش نمیدونم واقعا علاقم این رشته هست یا نه...
                              میشه بگین این هدف حتما باید شغلی باشه یا چی؟
                              خیلی اذیتم میکنه

Zahra.HDZ آفلاین
                              Zahra.HDZ آفلاین
                              Zahra.HD
                              فارغ التحصیلان آلاء ⭐

@M-Tina سلام به سال های کنکوری‌ت خوش اومدی
                              تو الان وارد رشته ای شدی که قراره سه سال توش درس بخونی
                              تو این سه سال رفتار و خصلت تو خیلی عوض میشه چون تو این مدت شخصیتت شکل میگیره پس انتظار نداشته باش که چیزی که الان دوست داری رو سه سال بعد هم دوست خواهی داشت اینطوری بگم که اعتقاداتت زیر و رو میشه
                              بعدشم ادم از فردای خودش خبر نداره چه برسه به ۳ سال بعد شاید الان چیزی انتخاب کنی و با عشق اون شغل درس بخونی ولی بعدا بهش نرسی ومجبور بشی رشته پایین تر برداری اینطوری قبول کردن قضیه برات سخت تره
                              و یه چیز دیگه این که تو این سه سال واسه پیدا کردن انگیزه هی میری درمورد اون شغل چیز میز میخونی یا کلی فیلم و عکس از دخترایی که روپوش سفید تنشونه و دانشگاه و این چیزا دانلود میکنی تا برات انگیزه بشن هر شب بهش فکر کنی و تصور خیال پردازی و اینا...ولی انگیزه از این راه ها به دست نمیاد بلکه این فقط وقتت رو میگیره.
                              تو باید قبول کنی که فقط درس بخونی هدفت درس خوندن باشه و لذت بردن از اون فقط ههمین
                              بیشتر نظرایی که بچه ها بهت دادن واسه یه کسی که داره انتخاب رشته میکنه خوبه نه شما

So
                              What is the point
                              of every thing?...

م ComradeC Narges_N 3 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • Zahra.HDZ Zahra.HD

تو این سه سال رفتار و خصلت تو خیلی عوض میشه چون تو این مدت شخصیتت شکل میگیره پس انتظار نداشته باش که چیزی که الان دوست داری رو سه سال بعد هم دوست خواهی داشت اینطوری بگم که اعتقاداتت زیر و رو میشه
                                بعدشم ادم از فردای خودش خبر نداره چه برسه به ۳ سال بعد شاید الان چیزی انتخاب کنی و با عشق اون شغل درس بخونی ولی بعدا بهش نرسی ومجبور بشی رشته پایین تر برداری اینطوری قبول کردن قضیه برات سخت تره
                                و یه چیز دیگه این که تو این سه سال واسه پیدا کردن انگیزه هی میری درمورد اون شغل چیز میز میخونی یا کلی فیلم و عکس از دخترایی که روپوش سفید تنشونه و دانشگاه و این چیزا دانلود میکنی تا برات انگیزه بشن هر شب بهش فکر کنی و تصور خیال پردازی و اینا...ولی انگیزه از این راه ها به دست نمیاد بلکه این فقط وقتت رو میگیره.
                                تو باید قبول کنی که فقط درس بخونی هدفت درس خوندن باشه و لذت بردن از اون فقط ههمین
                                بیشتر نظرایی که بچه ها بهت دادن واسه یه کسی که داره انتخاب رشته میکنه خوبه نه شما

م آفلاین
                                م آفلاین
                                مِهردُخت

@Zahra-Hamrang آفرین کل حرف منم همین بود که یه عوه گارد میگیرن

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • Zahra.HDZ آفلاین
                                  Zahra.HDZ آفلاین
                                  Zahra.HD
                                  فارغ التحصیلان آلاء ⭐

تو باید طوری درس بخونی که موقع انتخاب رشته کاملا دستت باز باشه برا خوندن تو رشته ای که دوستش داری

So
                                  What is the point
                                  of every thing?...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • Zahra.HDZ Zahra.HD

ComradeC آفلاین
                                    ComradeC آفلاین
                                    Comrade
                                    ریاضی

@Zahra-Hamrang
                                    چه خوب میشد اگر رشتمون رو بعد از دبیرستان مشخص میکردیم، نه از دهم...

☭ i believe in one thing only, the power of human will ☭

Zahra.HDZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    2
                                    • ComradeC Comrade

@Zahra-Hamrang
                                      چه خوب میشد اگر رشتمون رو بعد از دبیرستان مشخص میکردیم، نه از دهم...

Zahra.HDZ آفلاین
                                      Zahra.HDZ آفلاین
                                      Zahra.HD
                                      فارغ التحصیلان آلاء ⭐

@سینا-بیات نو ایدیا:man_walking:

So
                                      What is the point
                                      of every thing?...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0
                                      • ساحل 0س ساحل 0

@M-Tina سلام
                                        اگه دقت کرده باشین از بچه هایی که رتبه برتر شدن، وقتی میپرسن هدفتون چه رشته ای هست معمولا نمیگن ۱۰۰٪ حقوق یا پزشکی تهران بلکه یه چند مورد رو ذکر میکنن و میگن که هنوز تصمیم نهایی رو نگرفتم...
                                        پس شما که تازه اول راهین از مسیر لذت ببرین
                                        هدف چیزی نیست این مسیره که مهمه
                                        موفق باشی

Narges_N آفلاین
                                        Narges_N آفلاین
                                        Narges_
                                        تجربی

ساحل 0 مرسی

...Life goes on

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        3
                                        • Zahra.HDZ Zahra.HD

Narges_N آفلاین
                                          Narges_N آفلاین
                                          Narges_
                                          تجربی

@Zahra-Hamrang سلام ممنونم از توضیختون

...Life goes on

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          4
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه