هر کی یه گزاره😁😁😁
-
با بسته شدن کنال های دریچه دار سدیمی و پتاسیمی در پتانسیل عمل،پتانسیل دو سوی غشا تغییر نمیکند
-
محمد فواد جمله ی اخریت درست نیست
چون بنداره ها هم ی نوع حلقه ی انقباضی هستنramses kabir اوه بله حواسم نبود👌👌 چه دقتی :))
-
با بسته شدن کنال های دریچه دار سدیمی و پتاسیمی در پتانسیل عمل،پتانسیل دو سوی غشا تغییر نمیکند
ramses kabir این جمله فک نم درست نیست چون هیچ وقت این چنین اتفاقی نمی افته
-
محمد فواد
فکر می کنم غلط باشه ! -
محمد فواد
فکر می کنم غلط باشه !این پست پاک شده! -
محمد فواد
تمام مواد ک بر نمیگرده مث بی کربناتی ک توی معده هست یا مخاط لایه مخاطی -
محمد فواد
فکر می کنم غلط باشه !پرستو بابایی بله دقیقا چون مث استفراغ که نیس که مثلا کیموس بتونه برگرده مری .
توی ریفلاکس معده فقط شیره معده تازه اونم ممکنه برگرده یعنی حتمی نیس -
محمد فواد
تمام مواد ک بر نمیگرده مث بی کربناتی ک توی معده هست یا مخاط لایه مخاطیramses kabir بله دقیقا
-
پرستو بابایی بله دقیقا چون مث استفراغ که نیس که مثلا کیموس بتونه برگرده مری .
توی ریفلاکس معده فقط شیره معده تازه اونم ممکنه برگرده یعنی حتمی نیسمحمد فواد
بله کاملا درست می گید 👌👌 -
گزاره
%(#d915cf)[سلطان گزاره های نامنظم] :grinning_squinting_face:
همواره در التهاب ، از یاخته های بافت پوششی مویرگ و ماکروفاژ ها پیک های شیمیایی جهت فراخواندن گلبول های سفید به ویژه نوتروفیل و مونوسیت آزاد میشود . -
گزاره
%(#d915cf)[سلطان گزاره های نامنظم] :grinning_squinting_face:
همواره در التهاب ، از یاخته های بافت پوششی مویرگ و ماکروفاژ ها پیک های شیمیایی جهت فراخواندن گلبول های سفید به ویژه نوتروفیل و مونوسیت آزاد میشود .@Allen-Gamer
غلط هست به نظرم . در التهاب ناشی از نقرس ( زیست 10 تجمع اوریک اسید در مفاصل) این داستان ها رو نداریم -
گزاره
اندامکی که شامل شبکه ای از لوله ها و کیسه ها می باشد که در سراسر سیتوپلاسم گسترش یافته اند، می تواند جزئی از سطوح سازمان یابی حیات باشد.
سخت و نکته دار نیست شرمنده:grinning_face_with_sweat:
@sara-83
غلطه شروع سطوح سازمان یابی حیات از یاخته است ... -
گزاره
هر ساقه تخصص یافته گیاهی برای تکثیر رویشی که به طور افقی رشد می کند پایه های جدیدی در محل گره ایجاد میکند . -
@sara-83
غلطه شروع سطوح سازمان یابی حیات از یاخته است ... -
گزاره
هر ساقه تخصص یافته گیاهی برای تکثیر رویشی که به طور افقی رشد می کند پایه های جدیدی در محل گره ایجاد میکند .@erfan-f من گیاهیم واقعا خوب نیست ولی فکر میکنم غلط باشه.. تحلیلم ندارم..
-
گزاره
تمام یاخته های تشکیل دهندۀ غدۀ معده ماده ای تولید می کنند که به روش انتشار پس از عبور از مایع میان بافتی وارد خون می شود.