هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
چرا کسی نیست وقتی نیاز دارم:))))
#تودلی -
@Felli دور از شما
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۱، ۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@Felli
هفت یا هشت فصله
بعد فرض کن من ابان پارسالو حال درس خوندن نداشتم نشستم گیم اف ترونز و لوسیفرو دوتاشو دیدم:///
هر دو هم ب شدت توصیه میشن
اینا میخوان تو رو گمراه کنن
بشون گوش نده://فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۱، ۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شدهramses kabir نکن رامسس این کار رو
ابهتت رو حفظ کن
-
@Felli
هفت یا هشت فصله
بعد فرض کن من ابان پارسالو حال درس خوندن نداشتم نشستم گیم اف ترونز و لوسیفرو دوتاشو دیدم:///
هر دو هم ب شدت توصیه میشن
اینا میخوان تو رو گمراه کنن
بشون گوش نده://نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۱، ۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir
کمرنگ میبینمت -
@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@sania-Andiravan
نه.اوکیه
متوجه نشدم در مورد چی باید توضیح بدم واس همین چیزی نگفتمنوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۱، ۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-Andiravan
پرسیدم که چی شده یهو همهتون همیار شدین...
چون دروس عمومی که حذف شدن. خبری هم من ندیدم. اطلاعیه جذب همیار زده آلا؟ -
@Felli منو درگیر نکن! من ندیدم
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۱، ۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 از شما بعیده ....
-
-
Matin Mousavi 1 از شما بعیده ....
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۱، ۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Alzahra-Daftar بیااا گفتم باید چیزی نگم
-
ramses kabir
کمرنگ میبینمتنوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۱، ۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Felli خوبه
چون خیلیا لیاقت ندارن...
عقده ای بدبخت...
-
@sania-Andiravan
چون دروس عمومی که حذف شدن. خبری هم من ندیدم. اطلاعیه جذب همیار زده آلا؟@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@sania-Andiravan
چون دروس عمومی که حذف شدن. خبری هم من ندیدم. اطلاعیه جذب همیار زده آلا؟اها بله درسته
درسای عمومی مگر سوالی برای نهایی داشته باشن بچه ها...
خانم مدیر تاپیک زدن برای جذب همیار -
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۱، ۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بدترین حسی که تا الان تجربه کردم این بوده که یکی حال روحیش بد بوده و نتونستم کاری براش انجام بده که اوکی بشه
-
@Alzahra-Daftar بیااا گفتم باید چیزی نگم
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۱، ۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 منم ندیدم آمّا توصیفشو شنیدم
-
ramses kabir نکن رامسس این کار رو
ابهتت رو حفظ کن
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۱، ۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ابهتت رو حفظ کن
ایشون ابهت داشت و ما نمیدونستیم؟
-
Matin Mousavi 1 منم ندیدم آمّا توصیفشو شنیدم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۱، ۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Alzahra-Daftar من درحد تیزر
-
Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ابهتت رو حفظ کن
ایشون ابهت داشت و ما نمیدونستیم؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۱، ۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Felli حضرت رامسس هستند
-
@Alzahra-Daftar من درحد تیزر
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۱، ۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 کوروش و تسلا بفهمن تیزرشو دیدی شب میان به خوابت
-
Matin Mousavi 1 کوروش و تسلا بفهمن تیزرشو دیدی شب میان به خوابت
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۱، ۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده@Alzahra-Daftar خدایا چرا من باید گیر کنم
هرچی میخوام خوبترش کنم بدتر میشه
-
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۱، ۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عاعااااا بس کنید دگ
فیلم / سریال / هرچی
مگه بخاطر مستجهن بودنش میبینید؟
فیلم فیلمه دیگ
حالا شما اون قسمتا رو بزن جلو
یجوری حرف میزنید انگار جرمه و گناه
اصن با سانسور ببینید
ماشالا از هر سایتی دانلود کنی حتی زیرنویساشون هم سانسوره چه برسه به سکانساش -
@Felli حضرت رامسس هستند
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۱، ۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1
واح واح
من که حضرتی نمیبینم -
عاعااااا بس کنید دگ
فیلم / سریال / هرچی
مگه بخاطر مستجهن بودنش میبینید؟
فیلم فیلمه دیگ
حالا شما اون قسمتا رو بزن جلو
یجوری حرف میزنید انگار جرمه و گناه
اصن با سانسور ببینید
ماشالا از هر سایتی دانلود کنی حتی زیرنویساشون هم سانسوره چه برسه به سکانساشفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۱، ۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Felli الکیهه