هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Mo Xo
من یبار یه دختر خاله دارم چوخ سسسیز ایلان دی
️
این همش اسباب بازی های من و به هم میریخت منم از عصبانی شدم خونه ما بودن بردمش حموم بهش گفتم همینجا بمون میام درو بستم رفتم اونم صداش در نیومد پنج ساعت بعد خالم اینا درش آوردننوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@soniaaa من خیلی آروم بودم،
بد ترین شیطنتی که کردم این بود که یه رمزی رو پیدا کردم ، مال یه سایت امنیتی آمریکایی معرف، بعد تغیرات ناچییزی تو برنامه پروازاشون دادم ، تو یه روز ۴۰۰هزار بلیط سوخت
-
@Elham650
دیگه تو این قرن چیزی به اسم اولی نداریم
همشون دومی هستن -
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@farzam-yousefi بله واقعا هر کی میره مسجد و عضو بسیج میشه خیال میکنه بهشتی شده بعد هر کاری که بخواد میکنه
-
@soniaaa من خیلی آروم بودم،
بد ترین شیطنتی که کردم این بود که یه رمزی رو پیدا کردم ، مال یه سایت امنیتی آمریکایی معرف، بعد تغیرات ناچییزی تو برنامه پروازاشون دادم ، تو یه روز ۴۰۰هزار بلیط سوخت
pouya hosein pour
داداش دمت گرم
ولی اجازه بده باور نکنم -
pouya hosein pour
داداش دمت گرم
ولی اجازه بده باور نکنمنوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@farzam-yousefi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
pouya hosein pour
داداش دمت گرم
ولی اجازه بده باور نکنمخب دیگه همین بود،
ولی درست ندیدید ،
بدترین شیطنتم ابن دروغو گفتن بود، اولین بارم بود
@soniaaa -
@farzam-yousefi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
pouya hosein pour
داداش دمت گرم
ولی اجازه بده باور نکنمخب دیگه همین بود،
ولی درست ندیدید ،
بدترین شیطنتم ابن دروغو گفتن بود، اولین بارم بود
@soniaaaگفتم اصن یه لحظه باخودم جوردرنمیاد
-
Mo Xo فقط اونو چون وطنیه و خونه طرفدار داره جلوش نشستم و چت میکنم، کشته مردش نیستم
pouya hosein pour
بسی جالب -
چرا هیچکس تو انجمن مال کرج نیست
خیلی عجیبه -
@soniaaa من خیلی آروم بودم،
pouya hosein pour
اون رمزم من بهت دادم ولی...... -
عنتر/؛
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۱، ۱۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Hamrang
کیی
-
ایشالا که بیزنن دیلی
-
@Zahra-Hamrang
کیی
Matin Mousavi 1 همه ی داداش ها مخصوصا داداش خودم/:
-
رتبه های آلاخونهنوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۱، ۱۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط Mo Xo انجام شده
مثل اینکه بیزننیدع
-
Matin Mousavi 1 همه ی داداش ها مخصوصا داداش خودم/:
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۱، ۱۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Hamrang
-
آخه کی شام کبابی رو به سرخ کردن خود گوشت ترجیح میده؟/:
-
@Zahra-Hamrang
-
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۱، ۱۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قضاوت از ظاهر خیلی بده چون ذات رو نمیشه عوض کرد با نوع پوشش و ظاهر...
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۱، ۱۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده
Mo Xo جاااان
-
گفتم اصن یه لحظه باخودم جوردرنمیاد
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۱، ۱۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@farzam-yousefi ولی این دروغ بود،
.هیچ وقت اصلی ها رو نمیتونم لو بدم،
حکمش سنگینه ،
و منی که کل زندگیم تو دل انجمن سیوه