از فایر دی تا کنکور دی با آلاء
-
Armin Moghadam تخفیف داریم ولی خب.. واقعا بنظرم حقمون بود رایگان بگیریم..
Michael Vey تخفیف به کار کی میاد؟ پس الان گزینه دو قلمچی و... هم بیان بگن کسایی که قبلا ثبت نام کردن اگر برا کنکور دی میخواین پیش بیاین هزینه جدا بپردازین؟؟؟
هر تغییری تو کنکور بدن یه هزینه جدا داره؟؟؟ -
Michael Vey تخفیف به کار کی میاد؟ پس الان گزینه دو قلمچی و... هم بیان بگن کسایی که قبلا ثبت نام کردن اگر برا کنکور دی میخواین پیش بیاین هزینه جدا بپردازین؟؟؟
هر تغییری تو کنکور بدن یه هزینه جدا داره؟؟؟Armin Moghadam هعی.. ن جدا موافقم..
-
هر تغییری تو کنکور بدن یه هزینه جدا داره؟؟؟ -
Armin Moghadam موافقم،درسته که دو تا بسته جدا هستن ولی خب اون موقع که ما راه ابریشم گرفتیم هیچ خبری از این فوریت نمیدونم چی چی نبود
-
ولی خدایی من عادت کرده بودم ب دبیرای پرو.. الان حس میکنم بچه هامو ازم جدا کردن.. چجوری خو بگیریم بعد دو ماه:> (مخصوصا اقای موقاری که دو سال هس از ایشون میبینم)
-
Michael Vey
حالا شما چرا فکر می کنی حتما باید ۱۱۰ رو داشته باشی؟@M-an چون به الاء اونقدری اعتماد دارم که فکر کنم میتونه منو دی ماه موفق کنه.. هرچند تغییرات خیلی زیادی پیش اومده حق داریم نگران باشیم
-
@M-an چون به الاء اونقدری اعتماد دارم که فکر کنم میتونه منو دی ماه موفق کنه.. هرچند تغییرات خیلی زیادی پیش اومده حق داریم نگران باشیم
Michael Vey در از فایر دی تا کنکور دی با آلاء
گفته است:
@M-an چون به الاء اونقدری اعتماد دارم که فکر کنم میتونه منو دی ماه موفق کنه.. هرچند تغییرات خیلی زیادی پیش اومده حق داریم نگران باشیم
خیلی خوشحالم از اینکه به آلاء اعتماد داری
کنکور دی ماه برای همه مناسب نیست که به عنوان هدف نهایی شون در نظر بگیرن و با عجله خوشون رو به 100 درصد کنکور دی برسونن، این موضوع دانش آموزپسند هست خیلی ها هم این کار رو می کنند و سود تبلیغاتی هم داره اما آخرش ضرر می کنید
درسته تغییرات زیادی ایجاد شده
اما نگران نباشید همراهتون هستیم
حرف گوش کنید نتیجه بهتری می گیریدمیگیم دی ماه برای چه گروه هایی مناسب هست و چیکار باید بکنن
-
Michael Vey در از فایر دی تا کنکور دی با آلاء
گفته است:
خیلی خوشحالم از اینکه به آلاء اعتماد داری
کنکور دی ماه برای همه مناسب نیست که به عنوان هدف نهایی شون در نظر بگیرن و با عجله خوشون رو به 100 درصد کنکور دی برسونن، این موضوع دانش آموزپسند هست خیلی ها هم این کار رو می کنند و سود تبلیغاتی هم داره اما آخرش ضرر می کنید
درسته تغییرات زیادی ایجاد شده
اما نگران نباشید همراهتون هستیم
حرف گوش کنید نتیجه بهتری می گیریدمیگیم دی ماه برای چه گروه هایی مناسب هست و چیکار باید بکنن
@M-an
سلام.وقتتون بخیر . دبیر زمین شناسی رو چه کسی میخواید بگذارید؟ .لطفا یک آدم کارکشته و با سابقه بالا مثل آقای ثابتی بذارید که به تازه واردا نمیشه اعتماد کرد.. .با تشکر -
اگه خدایی نکرده برای راه ابریشمیا رایگان نباشه
تخفیف برای راه ابریشمیا کی میاد؟ -
اگه خدایی نکرده برای راه ابریشمیا رایگان نباشه
تخفیف برای راه ابریشمیا کی میاد؟Ehsan saadati
سلام
گفتن براتون پیامک میشه. -
Ehsan saadati
سلام
گفتن براتون پیامک میشه. -
از فایر دی تا کنکور دی با آلاء
حالا که تغییرات کنکور ۱۴۰۲ زیاد شده، آلاء هم خودش رو تغییر داده
سریع ترین و جامع ترین دوره کنکور آلاء
منتظر خبرای بیشتر باشین
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402@M-an نمیدونم چرا احساس میکنم تا موقع جا افتادن آلا فقط رایگان بود و الان که اسم و رسم در کرده قراره پول اسمشو از بچه ها بگیره
-
مثل آیفون که اولاش اقتصادی بود و با هزینه کم کیفیت بالا دریافت میکردی و حالا باید حتی برای شارژرش هم جدا هزینه کنی شدید
-
@mahdi-najafi-2 حالا زخم خورده تر از من نداریم اصلا
راه ابریشم عمومی خریدم من حالا فوریت اومده
ای خدا بزنه به کمرت سازمان سنجش@mahdi-najafi-2 داداش حرص نخور ، بالاخره یه مرد تو این آلا پیدا میشه که به فکر بچه ها باشه
-
@helen-owl دوستان منظورم این بود که این پیامک فقط برای کسای که پرو دارن هست یا به راه ابریشم معمول خودمون هم پیامک میدن ؟؟؟
@helen-owl در از فایر دی تا کنکور دی با آلاء
گفته است:
دوستان منظورم این بود که این پیامک فقط برای کسای که پرو دارن هست یا به راه ابریشم معمول خودمون هم پیامک میدن ؟؟؟
@M-an