از فایر دی تا کنکور دی با آلاء
-
اگه خدایی نکرده برای راه ابریشمیا رایگان نباشه
تخفیف برای راه ابریشمیا کی میاد؟Ehsan saadati
سلام
گفتن براتون پیامک میشه. -
Ehsan saadati
سلام
گفتن براتون پیامک میشه. -
از فایر دی تا کنکور دی با آلاء
حالا که تغییرات کنکور ۱۴۰۲ زیاد شده، آلاء هم خودش رو تغییر داده
سریع ترین و جامع ترین دوره کنکور آلاء
منتظر خبرای بیشتر باشین
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402@M-an نمیدونم چرا احساس میکنم تا موقع جا افتادن آلا فقط رایگان بود و الان که اسم و رسم در کرده قراره پول اسمشو از بچه ها بگیره
-
مثل آیفون که اولاش اقتصادی بود و با هزینه کم کیفیت بالا دریافت میکردی و حالا باید حتی برای شارژرش هم جدا هزینه کنی شدید
-
@mahdi-najafi-2 حالا زخم خورده تر از من نداریم اصلا
راه ابریشم عمومی خریدم من حالا فوریت اومده
ای خدا بزنه به کمرت سازمان سنجش@mahdi-najafi-2 داداش حرص نخور ، بالاخره یه مرد تو این آلا پیدا میشه که به فکر بچه ها باشه
-
@helen-owl دوستان منظورم این بود که این پیامک فقط برای کسای که پرو دارن هست یا به راه ابریشم معمول خودمون هم پیامک میدن ؟؟؟
@helen-owl در از فایر دی تا کنکور دی با آلاء
گفته است:
دوستان منظورم این بود که این پیامک فقط برای کسای که پرو دارن هست یا به راه ابریشم معمول خودمون هم پیامک میدن ؟؟؟
@M-an
-
@M-an نمیدونم چرا احساس میکنم تا موقع جا افتادن آلا فقط رایگان بود و الان که اسم و رسم در کرده قراره پول اسمشو از بچه ها بگیره
-
اگه میشه اسامی دبیر ها و نمونه تدریسشون رو بذارید سریع تر که اگر میخوایم اقدام به خرید بکنیم حداقل چند روز وقت داشته باشیم مخ بابامونو بزنیم لااقل
-
@M-an در از فایر دی تا کنکور دی با آلاء
گفته است:
بچه ها اگه کد براتون پیامک نشده می تونید تیکت بزنید یا پی وی پیام بدین
برای من نشده
-
Amin Oveici
آلاء از سال 92 شروع به فعالیت کرده و الان چندین سال هست خیلی ها آلاء رو می شناسن، قطعا اینطور که میگین نیست@M-an من هیتر نیستم !
به عنوان یه آلایی که از سال نهم تا یازدهمش از محتوای رایگان آلا (صفر تا صد) استفاده کرده نظر شخصیم اینه که بیشتر داره میره به سمت پولی شدن.
نظر به اینکه امسال بچه ها از هر سال دیگ ای بیشتر سردرگمن و به کمک شما احتیاج دارن بهتر نبود طرح های حمایتی مثل پرچم حذف نمیکردید ؟
sohrab -
اگه میشه اسامی دبیر ها و نمونه تدریسشون رو بذارید سریع تر که اگر میخوایم اقدام به خرید بکنیم حداقل چند روز وقت داشته باشیم مخ بابامونو بزنیم لااقل
-
@mahdi-najafi-2 چیزی که قانون شده احتمال چی داره؟