هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@Narjes-Hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @farzam-yousefi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: حاجیه ساقی دورو برشرفت! یه لحظه یاد کیوان افتادم 

@farzam-yousefi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Narjes-Hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @farzam-yousefi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: حاجیه ساقی دورو برشرفت! یه لحظه یاد کیوان افتادم 

- 
@Narjes-Hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @farzam-yousefi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: حاجیه ساقی دورو برشرفت! یه لحظه یاد کیوان افتادم 

@farzam-yousefi 
 عا نمیشناسم   
- 
@farzam-yousefi 
 عا نمیشناسم   
- 
@farzam-yousefi 
 همچنین
 شب خوش
- 
@farzam-yousefi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: بچه ها امیدوارم شب خوب و آرومی داشته باشید 
 خداحافظ شب خوش شب خوش
- 
شبِ خوبی داشته باشین 
 خدانگهدار.
- 
از لحاظ روحی احتیاج دارم برخیزمو نخورم غم جهان گذران 
- 
کم بود 
 خیلی کم
- 
نیازه 
 ولی شرایطش نیست
 پس صبر میکنم
- 
شطو شد منفی دادی ؟ 
- 
https://forum.alaatv.com/post/2339709 
 سلام اینو ببنید
- 
- 
@Ariana-Ariana در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: شطو شد منفی دادی ؟ من صفرش کردم برات  دمتگرم  
 نه دلیلشو میخواستم مشکلی با منفیش نداشتم 
- 
@Ariana-Ariana در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: شطو شد منفی دادی ؟ من صفرش کردم برات  دمتگرم  
 نه دلیلشو میخواستم مشکلی با منفیش نداشتم @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Ariana-Ariana در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: شطو شد منفی دادی ؟ من صفرش کردم برات  دمتگرم  
 نه دلیلشو میخواستم مشکلی با منفیش نداشتم فک کنم دستش خورده طرف  

|
 |

شعردانه
شعردانه