هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
ارسطو حداد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Ariana-Ariana 
 پیاده روی 
 ورزش
 آشپزی 
 انجام کار های خونه شما پسرا کارای خونه انجام بدین همرو میندازین گردن ما     @Ariana-Ariana 
 همه که مثل هم نیستن آبجی 
 خودم به شخصه، تَک فرزندم و آبجی هم ندارم که به مامانم کمک کنه!قابلِ گفتن نیست! 
 اما من گاهی وقتا توی کارای خونه، کمکش میکنم
- 
@سجاد-ذوالفقاری چوزیبا 
 خوب هستین؟
- 
@Ariana-Ariana 
 همه که مثل هم نیستن آبجی 
 اما من گاهی وقتا توی کارای خونه، کمکش میکنمارسطو حداد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Ariana-Ariana 
 همه که مثل هم نیستن آبجی 
 اما من گاهی وقتا توی کارای خونه، کمکش میکنمخب پس درود بر شما  
- 
 پیاده روی 
 ورزش
 آشپزی 
 انجام کار های خونه شما پسرا کارای خونه انجام بدین همرو میندازین گردن ما     @Ariana-Ariana در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: شما پسرا کارای خونه انجام بدین ما خیلی کار میکنیم تو خونه خوردن خوابیدن بازی فیلم اینا همه تو خونه هستش  
- 
ارسطو حداد یس دتس رایت  
 راستی یه چالش ۲۰ حقیقت برو بیشتر بشناسیمت@Zahra-Hamrang 
 آبجی
 میشه بگین چجوور میتونم توی این چالش شرکت کنم؟
- 
۲۳:۳۲ 
- 
سیلام 
- 
@Ariana-Ariana در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: شما پسرا کارای خونه انجام بدین ما خیلی کار میکنیم تو خونه خوردن خوابیدن بازی فیلم اینا همه تو خونه هستش  yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Ariana-Ariana در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: شما پسرا کارای خونه انجام بدین ما خیلی کار میکنیم تو خونه خوردن خوابیدن بازی فیلم اینا همه تو خونه هستش  مگه از همینا کارا کنید  
- 
 همه که مثل هم نیستن آبجی 
 اما من گاهی وقتا توی کارای خونه، کمکش میکنمخب پس درود بر شما  @Ariana-Ariana 
 ممنون 
- 
- 
yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Ariana-Ariana در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: شما پسرا کارای خونه انجام بدین ما خیلی کار میکنیم تو خونه خوردن خوابیدن بازی فیلم اینا همه تو خونه هستش  مگه از همینا کارا کنید  @Ariana-Ariana من تا زمانی که ابجیم و داداشم خونه بودن راحت بودم از وقتی جفتشون رفتن من موندم تک بیشتر دختر خونه شدم   
- 
@Ariana-Ariana خوبین 
- 
حس بد اونجایی که کفشت زیر بارون میمونه   

|
 |

شعردانه
شعردانه

...
...