هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
Kosar A003 علاوه بر اون بچه ها یه سری دیگه هم قربانی اون اشتباهات میشن 
 بالاخره اون بچه هم یه روزی زن میگیرن و شوهر میکنند اونموقع همسر و بچه هاشونم قربانی اون اشتباهات میشن و همینطور میره جلو:)@امیرمسعود-جعفری 
 اوکی ولی اهمیتی نمیدم واس ادم بزرگا چ اتفاقی میفته
 ولی تنها دوره پاک زندگی بچگیه
 کسی ک معصومیت بچگیرو تجربه نکرده باشه
 خدای بزرگ حرف زدن ازشم حالم میگیره   ️ ️
- 
@F-Seif-0 همین که من میگم درسته کیفیت خیلی مهم اینجوری مطالب ۱۵ دقیقه خوب تو ذهنشون میشینه 
- 
اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: آها باشه 
 خودت دوست داری
 ببین0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: آها باشه 
 خودت دوست داری
 ببین به قبیلشون خوشامدی به قبیلشون خوشامدی
- 
همیشه خاستم 
 اگ با یبچه کاری کردم ک نباید
 تا اخرین روز وجودم ارامش ازم گرفته شه   ️ ️
- 
@امیرمسعود-جعفری 
 اوکی ولی اهمیتی نمیدم واس ادم بزرگا چ اتفاقی میفته
 ولی تنها دوره پاک زندگی بچگیه
 کسی ک معصومیت بچگیرو تجربه نکرده باشه
 خدای بزرگ حرف زدن ازشم حالم میگیره   ️ ️Kosar A003 درستشم همینه که میگین تاثیر گرفتن از بزرگترا اونقدر خوب نیست ولی خب خواه ناخواه یه سری چیزا همینطور هی منتقل میشه تا یه جایی تموم بشه 
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: آها باشه 
 خودت دوست داری
 ببین به قبیلشون خوشامدی به قبیلشون خوشامدیاهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: آها باشه 
 خودت دوست داری
 ببین به قبیلشون خوشامدی به قبیلشون خوشامدیبیشخصیت    ️ ️ 
 قبیله ای ک جای تو اونجا باشه
 من ب بودن اونجا حتی فکرم نمیکنم
- 
اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: آها باشه 
 خودت دوست داری
 من ب بودن اونجا حتی فکرم نمیکنم0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: آها باشه 
 خودت دوست داری
 من ب بودن اونجا حتی فکرم نمیکنممن گادم اونجا   

|
 |

شعردانه
شعردانه