هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
_MILAD_ زنده باد گوگوریو
-
تسو توی بیو پیج اینستاش از هواداران ایرانی تشکر کرده
تقریبا یه 50k ای فالور داره فکر کنم فقط خانواده خودش کره ای باشن! تمام کامنتا ایرانیه
-
Kosar A003 امپراطور باد ها همون ادامه جومونگ بود؟
پسر یوری بود فکر کنم اونم دو سه بار دیدم اگه اون باشه
@First
اره اونجا جومونگ نوه خودش بود
موضوع اون قشنگتر بود باز -
فرمانده هوکچی اول فیلم تا آخر فیلم یه فرمانده بود یدونه شمشیر نزد پول مفت میخورد فقط
یبار اومد یه شمشیر بزنه امپراطور دراومد گفت دست نگه دارید همونم باز نزد -
فرمانده هوکچی اول فیلم تا آخر فیلم یه فرمانده بود یدونه شمشیر نزد پول مفت میخورد فقط
یبار اومد یه شمشیر بزنه امپراطور دراومد گفت دست نگه دارید همونم باز نزد_MILAD_
خداییش خیلی مرد بود ولی
-
یبار اومد یه شمشیر بزنه امپراطور دراومد گفت دست نگه دارید همونم باز نزد_MILAD_ خدایی تو تایپ شخصیتیت چیه
اگ ندادی برو ی سر تست mbti بده ببینم حدسم درسته یا ن
https://www.16personalities.com/fa/آزمون-شخصیت -
اویی و ماریو و هیوبو در راه جنگ با جومونگ سینگل بگور شدن جومونگ خودش دوتا زن گرفت
-
@First
اره اونجا جومونگ نوه خودش بود
موضوع اون قشنگتر بود بازKosar A003 اره اره بازیگرش جومونگ بود موضوعش یادم رفته حقیقتا
-
یکی براش نوشته بود
داداش تو که اینجایی!! جومونگ با پناهنده ها از بویو فرار کرد. زود باش دست بجنبون
-
یبار بچه بودم جومونگو بدون سانسور دانلود کرده بودن
بزرگترا میدیدن منو مینداختن تو اتاق ک نبینم -
البته موضوعش فک کنم چیز بود عا اون نوه جومونگ تو غار بزرگ میشه بعد به امپراطوری میرسه فک کنم یه همچی چیزی ...
-
اویی و ماریو و هیوبو در راه جنگ با جومونگ سینگل بگور شدن جومونگ خودش دوتا زن گرفت
Kosar A003 نه بابا فقط اویی زن نداشت که جومونگ براش گرفت. البته تا تاسیس گوگوریو ماری و هیبو هم نداشتن ها ولی بعد از تاسیس اونا گرفتن و فقط اویی موند!
-
ولی سویا خیلی احمق بود :|
-
Kosar A003 نه بابا فقط اویی زن نداشت که جومونگ براش گرفت. البته تا تاسیس گوگوریو ماری و هیبو هم نداشتن ها ولی بعد از تاسیس اونا گرفتن و فقط اویی موند!
Matin Mousavi 1 آمار همه رو دارم
-
جومونگ کدوم شبکه میده؟
-
یبار بچه بودم جومونگو بدون سانسور دانلود کرده بودن
بزرگترا میدیدن منو مینداختن تو اتاق ک نبینمKosar A003 واسه من دونگی بود
️یهو فلشو زدم تی وی
فیوزم پرید -
ولی سویا خیلی احمق بود :|
@First خاک بر سر چقدر زجر اونو کشیدم
-
من زن امپراطور باشم میرم خوده امپراطورم میندازم بیرون از قصر تا به خود سوسانو میرسید :|