Zist🌿
-
ببینید طبق کتاب تنها یاخته گیاهی که دیواره عرضی ندارد عنصر آوندیه و خود کتاب هم گفته اینا فقط دیواره پسینشون براشون مونده این رو که از کجا فهمیده دیواره نخستین و تیغه میانی نداره رو از این قسمت کتاب برداشت کرده قبلا تو کتاب داشتیم که اغلب اسکلرانشیم ها مردن یعنی با وجود این که دیواره چوبی شده داشتن بازم زنده بودن البته از کتاب حذف شده ولی جهت اطلاع گفتم حالا برید شکل فصل 6 زیست دهم رو ببینید ص 88 اون شکل 15 رو دیواره نخستینو علامت زده دیدیدش همون دیواره نخستین رو تو همون صفحه تو شکل 16 هم نشون داده دیدیدش حالا ما میگیم طبق کتاب هر یاخته ای که دیوارش چوبی بشه مرده البته گفتم بهتون تو متنه بالایی کهاین جوریم نیست که هر کی چوبی بشه مردس ولی طبق کتاب الان این جمله قطعا درسته واما بعد اون زرد رنگه دیواره پسینه حالا همون جا دیواره نخستینم برات کشیده دیدیش تقریبا بارنگ پرتقالی
@Rahman-Atafat
ببخشید ولی من قانع نشدم بازم ممنون✨ -
سلام
طبق این تست و پاسخنامه آیا میتونیم بگیم که وقتی یاخته گیاهی میخواد دیوارش را چوبی کنه اول دیواری نخستین و تیغه میانی اش را از دست میده و سپس دیواره پسین چوبی میشه و بعد از اون هم یاخته میمیره و در واقع چیزی که برای یاخته مرده چوبی شده مونده فقط یک دیواره پسین چوبی هستش اما سوال اینه که از کجای کتاب برداشت میشه که وقتی یاخته گیاهی چوبی میشه دیواره نخستین و تیغه میانی اش را از دست میده؟

همیار@Soniaaa
سلام
سوالتون ذهنم من رو هم بهم ریخته بود پس از تجسس زیاد در متن کتاب جوابو فهمیدم:/ببینید کتاب برای اسکلرئید ها گفته با چوبی شدن دیواره مرگ پرتوپلاست رخ میده
این هیچ اطلاعاتی در مورد اینکه کدوم دیواره کدوم لایه میمونه نداده! فقط فهمیدم پتوولاست مرد
اما ص بعدش در اوند های چوبی جمله قشنگی گفته
نوشته در این یاخته ها انچه بر جای میمانددیواره چوبی شده ی انها هست
فهمیدین چی شد؟
دومی نگفت دیپاره به جا میماند گفت دیواره چوبی شده(همون پسین)بر جای میماند پس جمله درسته که نخستین و تیغه میانی از دست میرودالبته این چوبی شدن فقط در مورد پسین هست استثنا داره که اوند جزو استثنا هاش نیست
-
@Soniaaa
سلام
سوالتون ذهنم من رو هم بهم ریخته بود پس از تجسس زیاد در متن کتاب جوابو فهمیدم:/ببینید کتاب برای اسکلرئید ها گفته با چوبی شدن دیواره مرگ پرتوپلاست رخ میده
این هیچ اطلاعاتی در مورد اینکه کدوم دیواره کدوم لایه میمونه نداده! فقط فهمیدم پتوولاست مرد
اما ص بعدش در اوند های چوبی جمله قشنگی گفته
نوشته در این یاخته ها انچه بر جای میمانددیواره چوبی شده ی انها هست
فهمیدین چی شد؟
دومی نگفت دیپاره به جا میماند گفت دیواره چوبی شده(همون پسین)بر جای میماند پس جمله درسته که نخستین و تیغه میانی از دست میرودالبته این چوبی شدن فقط در مورد پسین هست استثنا داره که اوند جزو استثنا هاش نیست
Mo Xo
بابت بهم ریختن ذهنتون معذرت😂🤕
خیلی ممنونم لطف کردین 🌈✨🌷 -
@Soniaaa ببینید من میگم مگه شما نمیگید کسی که چوبی بشه دیواره نخستین و تیغه میانی از بین میره
@Rahman-Atafat
ممنونم 🌷 -
L lO_Ol marked this topic as a question on
-
@Soniaaa ببینید من میگم مگه شما نمیگید کسی که چوبی بشه دیواره نخستین و تیغه میانی از بین میره
-
L lO_Ol has marked this topic as solved on
-
@Soniaaa
تا باشه از این بهم ریختگیا😂
خواهش میکنم -
Mo Xo
😅🌻 -
@Rahman-Atafat این جمله رو کتاب فقط برای اوند چوبی گفته نه هر یاخته ای که چوبی بشه گفتم ما قبلا داشتیم یاخته های چوبی شده که زنده بودن تو کتاب 99 98 بود فک کنم این جمله
-
@Rahman-Atafat
رفتم نگاه کردم ولی درک نمیکنم اون پرتقالی لان هست دگ ربطی ب دیواره ندارع صرفاً لان نشون داده
همون متن کتاب اوکی شد👌🏻 -
@Rahman-Atafat این جمله رو کتاب فقط برای اوند چوبی گفته نه هر یاخته ای که چوبی بشه گفتم ما قبلا داشتیم یاخته های چوبی شده که زنده بودن تو کتاب 99 98 بود فک کنم این جمله
@Rahman-Atafat
بله ولی میشه استناد کرد درش که میمیره قابلیت از دست دادن تیغه میانی و نخستین رو داره
ولی چون برا اسکلرئید و اینا نگفته بازم دست به عصا میشیم.
توضیحاتم نوشتم بخونید متوجه میشین -
@Rahman-Atafat
رفتم نگاه کردم ولی درک نمیکنم اون پرتقالی لان هست دگ ربطی ب دیواره ندارع صرفاً لان نشون داده
همون متن کتاب اوکی شد👌🏻 -
@Rahman-Atafat داره دیواره نخستین نشون میده شکل پایینی هم نگاه کنید جای که داره فیبر رو نشون میده باز دیواره نخستین رو نشون میده
@Rahman-Atafat

خب این اون شکله -
@Rahman-Atafat
بله ولی میشه استناد کرد درش که میمیره قابلیت از دست دادن تیغه میانی و نخستین رو داره
ولی چون برا اسکلرئید و اینا نگفته بازم دست به عصا میشیم.
توضیحاتم نوشتم بخونید متوجه میشین -
@Rahman-Atafat
خب سوراخ کتاب چجوری نشون بده😐 -
@Rahman-Atafat
نمیدونم
نظر شما چیه؟
Mo Xo