Zist🌿
-
Mo Xo
😅🌻 -
@Rahman-Atafat این جمله رو کتاب فقط برای اوند چوبی گفته نه هر یاخته ای که چوبی بشه گفتم ما قبلا داشتیم یاخته های چوبی شده که زنده بودن تو کتاب 99 98 بود فک کنم این جمله
-
@Rahman-Atafat
رفتم نگاه کردم ولی درک نمیکنم اون پرتقالی لان هست دگ ربطی ب دیواره ندارع صرفاً لان نشون داده
همون متن کتاب اوکی شد👌🏻 -
@Rahman-Atafat این جمله رو کتاب فقط برای اوند چوبی گفته نه هر یاخته ای که چوبی بشه گفتم ما قبلا داشتیم یاخته های چوبی شده که زنده بودن تو کتاب 99 98 بود فک کنم این جمله
@Rahman-Atafat
بله ولی میشه استناد کرد درش که میمیره قابلیت از دست دادن تیغه میانی و نخستین رو داره
ولی چون برا اسکلرئید و اینا نگفته بازم دست به عصا میشیم.
توضیحاتم نوشتم بخونید متوجه میشین -
@Rahman-Atafat
رفتم نگاه کردم ولی درک نمیکنم اون پرتقالی لان هست دگ ربطی ب دیواره ندارع صرفاً لان نشون داده
همون متن کتاب اوکی شد👌🏻 -
@Rahman-Atafat داره دیواره نخستین نشون میده شکل پایینی هم نگاه کنید جای که داره فیبر رو نشون میده باز دیواره نخستین رو نشون میده
@Rahman-Atafat

خب این اون شکله -
@Rahman-Atafat
بله ولی میشه استناد کرد درش که میمیره قابلیت از دست دادن تیغه میانی و نخستین رو داره
ولی چون برا اسکلرئید و اینا نگفته بازم دست به عصا میشیم.
توضیحاتم نوشتم بخونید متوجه میشین -
@Rahman-Atafat
خب سوراخ کتاب چجوری نشون بده😐 -
@Rahman-Atafat
نمیدونم
نظر شما چیه؟
Mo Xo -
@Rahman-Atafat
زرد رو زده پسین بعد پسین هم که نخستین نیست قطعا ی لایه دیگر پسینه.
اگر اون نارنجی رو میزد پسین حق با شما بود -
@Rahman-Atafat میدونی من تز کجا میگم اون پر تقالیه دیواره پسینه همون صفحه شکل 15 داره میگه این دیواره نخستینه
@Rahman-Atafat
پرتقالی چیه ی زرده ی نارنجی منو با رنگا درگیر نکنید لطفا😐 -
Mo Xo
😂😂
البته اونجا نخودیم داریم
ولی فکر میکنم اونو یک لایه دیگ از پسین بگیریم منطقی تر باشه👌🏻 -
در کل در مورد اوند چوبی قطعا حکم کنید فقط پسین مونده
اما در مورد سایر یاخته ها چون کتاب گفته پرتوپلاست از دست دادن و اشاره به لایه ها نکرده قطعا ک تست نمیدن!در کنکور اما یک درصد اومد با رد گزینه برید شمارشی هم بود کلا بزارید کنار -
Mo Xo
😂😂
البته اونجا نخودیم داریم
ولی فکر میکنم اونو یک لایه دیگ از پسین بگیریم منطقی تر باشه👌🏻@Soniaaa
بله چون اون زرده رو زده پسین بعد پشت پسین نارنجی هست
نخستین که پشت پسین نیست!
اما اون بقول شما نخودی(زرد کمرنگ:/) بنظرم حفره رو نشون داده چون داخل لانم اون رنگیه. -
در کل در مورد اوند چوبی قطعا حکم کنید فقط پسین مونده
اما در مورد سایر یاخته ها چون کتاب گفته پرتوپلاست از دست دادن و اشاره به لایه ها نکرده قطعا ک تست نمیدن!در کنکور اما یک درصد اومد با رد گزینه برید شمارشی هم بود کلا بزارید کنار