هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
در دوره دوم کربن کمترین واکنش پذیری رو داره 
 ولی نمیدونم چرا:/
 خارج از کشور 99
 Michael Vey
 تو نمیدونی؟
- 
اصن ب سلامتی ماهایی ک هنوز اسممونو عوض نکردیم  
- 
عاها آینه نورگیره ماشین 
- 
اصن ب سلامتی ماهایی ک هنوز اسممونو عوض نکردیم  Michael Vey زنده باد  ️ ️
- 
_MILAD_ اینو ک همه عادت کردن بهش کسی کارت نداره  
- 
 خارج از کشور 99
 Michael Vey
 تو نمیدونی؟@Farzam-Yousefi نو ایده 
- 
Mo Xo خو چرا بازی نکردی   عا نه بابا توبه نمیخواد🦦 عا نه بابا توبه نمیخواد🦦 
- 
@First  من بازی کردم باهات؟ Matin Mousavi 1 اره  
- 
خونواده ی ما در عرض یه هفته و نیم بعد از مشهد پاشدن رفتن کربلا و کاظمین و نجف 
 حالا ک برگشتن بشون میگم
 شما سفرهاتونو رفتین ی دوتومن بدین میخوام یه تور برم کیش برگردم
 مادرم برگشت گفت ما هرچی بت گفتیم بیا بریم کربلا نیومدی حالا میخوای بری کیش ک گرما زده بشی؟:///
 بش گفتم اگ اونجا حرم بود گرما زده نمیشدم ن؟
 ایرادی نداره ی امام زاده اون سمتا پیدا میکنم میرم ک نگران گرمازده شدنم نباشی://
 الان قهر کرده بام میگ تو اعتقادات منو مسخره میکنی://
- 
@M-Shajarian در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: تو و ماهان چرا نمیرین دانشگاه من نفس بکشم دانشگاهم برم روزی یک بار بعد شام میام تو رو میچزونم ت باشی غیب منو نکنی    
- 
 خارج از کشور 99
 Michael Vey
 تو نمیدونی؟@Farzam-Yousefi واکنش پذیری یه چیز ثابت نیست برای فلز و نافلز متفاوته 
 مثلا طرف فلزا بخاطر از دست دادن الکترون و طرف نافلزا برای به دست اوردن الکترونه خب کلا کربن یه نافلزه که اصلا 4 تا الکترون میخواد پایدار بشه دهنش سرویس میشه اونایی که الکترون کمتری حالا چه از دست بدن چه بدست بیارن میخوان راحت کارشونو انجام میدن
- 
Abnormal در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @First تیکه کلاممه که برای دخترا استفاده میکنم   امیدوارم  Abnormal در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Soniaaa خوبه سه سال ازم کوچیک تره 
 وگرنه خجالت میکشیدم _MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Soniaaa مگه @First خانوم جعفری نیست؟ @Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: _MILAD_ 
 چرا 
 @First
 بیا پاسخگو باش_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Soniaaa البته اون موقع به من گفتن به کسی نگم ولی این دیگه زیاده رویه  
- 
@Farzam-Yousefi واکنش پذیری یه چیز ثابت نیست برای فلز و نافلز متفاوته 
 مثلا طرف فلزا بخاطر از دست دادن الکترون و طرف نافلزا برای به دست اوردن الکترونه خب کلا کربن یه نافلزه که اصلا 4 تا الکترون میخواد پایدار بشه دهنش سرویس میشه اونایی که الکترون کمتری حالا چه از دست بدن چه بدست بیارن میخوان راحت کارشونو انجام میدن
- 
_Biliifti_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: بهترین قسمت تابستون اونجاشه که تموم میشه " دلبند " الان که فکرشو میکنم واقعا دلیلی برای موافقت باهاش ندارم _Biliifti_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: _Biliifti_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: بهترین قسمت تابستون اونجاشه که تموم میشه " دلبند " الان که فکرشو میکنم واقعا دلیلی برای موافقت باهاش ندارم ولی بزرگترین دلیل مخالفت: [audio/y6c1KdXqRg1EAQM8-6agjcXt.mp3] 

|
 |

شعردانه
شعردانه