هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Matin Mousavi 1 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
فردا فکر کنم صبحانه و ناهار رو با هم یکی بخوره:face_with_tears_of_joy:@M-Shajarian اصلا طرفداری باطلی میکنن!🤧🤧🤧
-
مثل کباب وزیری دارن پخته میشن از شدت ترس
-
@M-Shajarian
چهار عنوان قهرمانی پی در پی به خاک نشستنش قشنگه
عبثان به دست سه رفتند عنوان حیثیت بری هست واقعاMo Xo
خلاصه من دیدم حمید تنهاست ازش طرفداری میکنم.....
من تراکتوری ام و با احترام به تیمم: یورولما تراکتور بتر اوینوسان:face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
جلز ولز فقط اون که رفتند به اسیایی ها لومون بدن به خاک رفتن😐😂
-
Mo Xo
خلاصه من دیدم حمید تنهاست ازش طرفداری میکنم.....
من تراکتوری ام و با احترام به تیمم: یورولما تراکتور بتر اوینوسان:face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@M-Shajarian
اوف بر تو
ادام هم زبانین ساتماز ولی😒 -
@M-Shajarian اصلا طرفداری باطلی میکنن!🤧🤧🤧
Matin Mousavi 1
مطمئنم از ماهان بپرسی بگو پرسپولیس مهاجماش کیا هستن ، میزنه گوگل:beaming_face_with_smiling_eyes: -
Matin Mousavi 1
مطمئنم از ماهان بپرسی بگو پرسپولیس مهاجماش کیا هستن ، میزنه گوگل:beaming_face_with_smiling_eyes:@M-Shajarian
😏
اوکی -
Matin Mousavi 1
مطمئنم از ماهان بپرسی بگو پرسپولیس مهاجماش کیا هستن ، میزنه گوگل:beaming_face_with_smiling_eyes:@M-Shajarian
کاش گوگل بیاره اسماشون رو -
Mo Xo خود حمید هم تورکه:face_with_tears_of_joy:
@M-Shajarian
ما نزدیک تریم😂 -
@Hamid-s :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: ماهان این یکی برات بس بود
-
قشنگیِ فوتبال به همین کل کلاشه
امیدوارم ب دل نگرفته باشین
شبتون خوش -
@Hamid-s :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: ماهان این یکی برات بس بود
@M-Shajarian
نه گوگل دسته سه میاره فقط لیگو نمیاره😏😂 -
@M-Shajarian
فوقش تلاششون رو کنن اون عکس توپی رو میاره که خدا رحمت کنه تو سیاه چاله رفت -
شبتون خوشramses kabir بهم برخورد:beaming_face_with_smiling_eyes:
شبتون بخیر -
ramses kabir بهم برخورد:beaming_face_with_smiling_eyes:
شبتون بخیر@M-Shajarian امیدوار بودم ک بر نخوره
چون کاری از دستم ساخته نیست:)))) -
شبتون خوشramses kabir