هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
ریحانه کشاورز چندمی ؟ تا حالا ندیده بودمت 
 خوش اومدی شهیده sh یازدهم 
 اره خیلی حرفم نمیاد اینجا موندم این همه پتانسیل اسپیکو دوستان چطور تو هرچی تو دلته بریز بیرون دارن  
 ممنون  
- 
Kosar A003 
 الان شطو شد؟
 با منی؟  @Señorita یادم نیس دیگه    ️ ️ @امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: یه کلیپ هست تموم گل های رئال تو مراحل حرفیه با گزارش عربی با اختلاف گزارش عربی و ایتالیایی بیشترین هیجانو دارن  🦥 🦥Abnormal در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ما به احترام روستاییا سعی کردیم همه چیو رعایت کنیم بمظر من کار درستی نمیکنن پتانسیل اقتصادی مازندران خیلی بیشتره..ولی خوب این فقط نظر منه 
- 
_MILAD_ 
 خواب _Biliifti_  به اندازه تمام عمرم خسته ام به اندازه تمام عمرم خسته ام
- 

- 
آدمایی که جای از ناعدالتیا و مرگ و میر و هر چیز دیگهای 
 بیشترین ترسو از خود واقعیشون دارن
 کارشون نداشته باشین   ️ ️ 
- 
خبرگزاری همشهری: کامبیز دیرباز اعلام کرد که از فردا زودتر باز میکند 
- 
ای ام لوزر  
 amir ahmadi
- 
ای ام لوزر  
 amir ahmadi
- 
_Biliifti_  به اندازه تمام عمرم خسته ام به اندازه تمام عمرم خسته ام_MILAD_ 
 عا این یه موردو خودمم زیاد پیگیر بودم با خواب روال میشه یانه
 شما امتحان کن نتیجه رو بگو 
- 
_MILAD_ 
 عا این یه موردو خودمم زیاد پیگیر بودم با خواب روال میشه یانه
 شما امتحان کن نتیجه رو بگو _Biliifti_  الان عصبیم هستم باید یکیو بکشم اروم بشم الان عصبیم هستم باید یکیو بکشم اروم بشم
- 
_Biliifti_  الان عصبیم هستم باید یکیو بکشم اروم بشم الان عصبیم هستم باید یکیو بکشم اروم بشم
- 
_Biliifti_  الان عصبیم هستم باید یکیو بکشم اروم بشم الان عصبیم هستم باید یکیو بکشم اروم بشم_MILAD_ 
 هنوزم سر انتخاب داوطلبانه هستید؟ 
 عا سیگارم خوب نیست منفی رو داشته باش فعلا تا حالا بعد به تفاهم میرسیم
- 
خبرگزاری همشهری: کامبیز دیرباز اعلام کرد که از فردا زودتر باز میکند Matin Mousavi 1 نه داداش اینو خبر گزاری علافان مجازی اعلام کرده بود 
 لطفا منبعتونو اصلاح کنین
- 
_MILAD_ 
 هنوزم سر انتخاب داوطلبانه هستید؟ 
 عا سیگارم خوب نیست منفی رو داشته باش فعلا تا حالا بعد به تفاهم میرسیم_Biliifti_  دیدم منفی دادین ولی من چوب شور میکشم برم ضبط کنم محلولو دیدم منفی دادین ولی من چوب شور میکشم برم ضبط کنم محلولو

|
 |

شعردانه
شعردانه