هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@Farzam-Yousefi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @M-Shajarian 
 به نظرم یه ذره کمه
 ولی معلمم خیلی رومخه
 سوالای کنکور رو میگه گلابی
 یه سوال گلابی حل کنیم
 به سوال گلابی ببینیم
 مگه میشه همه سوالای یازدهم سه سال پشت سر هم گلابی باشه روانشناسی زرد برای این که به دانش آموز اعتماد به نفس کاذب بدن 
 بگن بلده
- 
@Farzam-Yousefi سلام 
 شما دیدم به مباحث فضایی و اینا علاقه دارید
 فیلم میان ستاره ای(Interstellar) رو اگه ندید پیشنهاد میکنم فوق العادست
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @M-Shajarian  هرکی منو میبینه میگه زندان بودی ؟ هرکی منو میبینه میگه زندان بودی ؟شما ته خلافت پارک دوبل جلو مغازه باشه 
 چرا اذهان عمومی رو جریحه دار میکنید
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @M-Shajarian  هرکی منو میبینه میگه زندان بودی ؟ هرکی منو میبینه میگه زندان بودی ؟شما ته خلافت پارک دوبل جلو مغازه باشه 
- 
- 
 به نظرم یه ذره کمه
 ولی معلمم خیلی رومخه
 یه سوال گلابی حل کنیم
 به سوال گلابی ببینیم
 مگه میشه همه سوالای یازدهم سه سال پشت سر هم گلابی باشه روانشناسی زرد برای این که به دانش آموز اعتماد به نفس کاذب بدن 
 بگن بلده
- 
یه معجزه ای هس 
 میگه حتی دونفر از بچه های قدیمی باهم حرف بزنن
 انجمن حس بهتری میده
 یه حسی که انگار بزرگتر هست تو این خونه🦥 
- 
 به نظرم یه ذره کمه
 ولی معلمم خیلی رومخه
 یه سوال گلابی حل کنیم
 به سوال گلابی ببینیم
 بگن بلده
- 
_____ تو عمرم فقط برای افسر پارک دوبل زدم 
 وقتی هم زدم گفتم ایول دیگه قبولم بلند گفتم قبولم کرد بنده خدا فکر کنم دلش سوخت بلند گفتم قبولم کرد بنده خدا فکر کنم دلش سوخت_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: _____ تو عمرم فقط برای افسر پارک دوبل زدم 
 وقتی هم زدم گفتم ایول دیگه قبولم بلند گفتم قبولم کرد بنده خدا فکر کنم دلش سوخت بلند گفتم قبولم کرد بنده خدا فکر کنم دلش سوختبله بله  
- 
@Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: _____ 
 سلام
 میگم که
 شما رشتتون انسانی بود ،از اون رشته رفتین روانشناسی؟سلام نه من ازتجربی رفتم 
- 
از لحاظ روحی نیاز دارم برم یکیو بدزدم با هم بستنی بخوریم رو چمنا:// 
- 
@Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: _____ 
 سلام
 میگم که
 شما رشتتون انسانی بود ،از اون رشته رفتین روانشناسی؟سلام نه من ازتجربی رفتم _____ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: _____ 
 سلام
 میگم که
 شما رشتتون انسانی بود ،از اون رشته رفتین روانشناسی؟سلام نه من ازتجربی رفتم اممم 
 میتونم بپرسم کدوم دانشگاه؟

|
 |

شعردانه
شعردانه