کمپین حمایت از آلا ( بیاید لطفا )
-
به نام خدا
سلام خدمت دوستان خوب آلایی امیدوارم نماز روزه هاتون مورد قبول حق واقع بشه.آمین
خوب همونجور ک دیدید آلا با مشکل مالی مواجه شده متاسفانه !
ی راست برم سر اصل مطلب !
کمپین حمایت از آلا
حالا چکار کنیم ؟ میایم ی تاریخایی مشخص میکنیم برا کمک هرچند کوچیک مالی برای رفع مقدار کمی از بدهی ها ( قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود )
همه میدونید چقدر آلا به کمکمون اومده و چقد از هزینه کلاس خصوصی و ... رو کم کرده و حالا وقتشه ما رفیق نیمه راه نباشیم و وسط راه تنها نذاریم آلا رو و کاری کنیم برای سال های بعدی هم این فیلم ها و کلاسا برپا بشن و دوستان استفاده کنن !
نظر من و چند تا از دوستان به پولی شدن فیلما بود ک شدنی نیست
اما باید کمک رو تو انجمن باب کنیم تا همه کمک کنن و هزینه ها شاید نه کامل اما بخشیش تامین بشه!!
دوستان بیاید نظرتون رو در این مورد بگید تا بقیه پیشنهاداتمونم بگیم و به نتایج خوبی برسیم ان شا الله
در پناه حق -
سلام منم هستم .بچه ها حتما کمک کنید حتی اگه شده 1000تومان مبلغ مهم نیست مهم نیت شماست . اگه نمیتونید همیشه کمک کنید اشکالی نداره 1دفعه ام کمک کنید خوبه فقط این قرارو همه پایبند باشن
-
به نام خدا
ی راست برم سر اصل مطلب !
کمپین حمایت از آلا
حالا چکار کنیم ؟ میایم ی تاریخایی مشخص میکنیم برا کمک هرچند کوچیک مالی برای رفع مقدار کمی از بدهی ها ( قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود )
همه میدونید چقدر آلا به کمکمون اومده و چقد از هزینه کلاس خصوصی و ... رو کم کرده و حالا وقتشه ما رفیق نیمه راه نباشیم و وسط راه تنها نذاریم آلا رو و کاری کنیم برای سال های بعدی هم این فیلم ها و کلاسا برپا بشن و دوستان استفاده کنن !
اما باید کمک رو تو انجمن باب کنیم تا همه کمک کنن و هزینه ها شاید نه کامل اما بخشیش تامین بشه!!
دوستان بیاید نظرتون رو در این مورد بگید تا بقیه پیشنهاداتمونم بگیم و به نتایج خوبی برسیم ان شا الله
در پناه حق@alireza.yousefi75yahoo.com سلام داداش منم هستم هرتاریخی که مشخص میکنید اطلاع رسانی کن بی زحمت که بیایم.مرسی
دوستان امیدمون اول خدا بعدبه کمکایی که خودمون انجام میدیمه پس دلی حمایت کنید که الا همچنان ادامه داشته باشه وبه معنای واقعی وشعار خودالا **به لطف خداآلارایگان است وهمیشه رایگان خواهدماند. ** محقق بشه . -
@alireza.yousefi75yahoo.com سلام داداش منم هستم هرتاریخی که مشخص میکنید اطلاع رسانی کن بی زحمت که بیایم.مرسی
دوستان امیدمون اول خدا بعدبه کمکایی که خودمون انجام میدیمه پس دلی حمایت کنید که الا همچنان ادامه داشته باشه وبه معنای واقعی وشعار خودالا **به لطف خداآلارایگان است وهمیشه رایگان خواهدماند. ** محقق بشه .@فاطمه-کنکوری
Dr
ممنونم از اعلام حضورتون -
@دانش-آموزان-آلاء
سلام دوستان حتما نظراتتون رو بگید
ممنونم -
تعداد بچه ها تو انجمن زیاده اگه همه تعداد پولایی ک هرچند چیزی ب چشم نمیاد و بدن بازم کمک خوبیه.....من ک موافقم
-
سلام
منم هستم... -
تعداد بچه ها تو انجمن زیاده اگه همه تعداد پولایی ک هرچند چیزی ب چشم نمیاد و بدن بازم کمک خوبیه.....من ک موافقم
-
سلام منم هستم
-
سلام دوستان عزیز..مدتی بود نبودم الان که اومدم با حجم بسیار زیاد نظراتتون مواجه شدم..انگار الا تو مشکل افتاده و بسیار ناراحت شدم گرچه مدت زمان زیادی از پیوستن به جمع شما عزیزان نمیگذرد اما من از صحبت های اقای سحرابی نارحت شدم...دوست عزیزم علیرضا من هم در حد توان به شما کمک خواهم کرد اما به نظرم الا باید برای رهایی از مشکلاتش باید علاوه بر کمپین مالی باید خود درامد زایی داشته باشد تا بقایش حتمی شود....من خودم گرچه دیر با االا اشنا شدم اما واقعا موفقیت های چشمگیری در طولاین دوماه داشتم و خودمو مدیون و خادم الا میدانم.....دوستان عزیز به نظرم باید قدم و ایده جدیدی داشته باشیم که الا از ین مخمصه خلاصی یابد الان متاصفانه وقت کافی ندارم که باهم مشورت داشته باشیم انشا... بعد کنکور ایده های جدیدتری میدهیم و با کمک هم الا رو نجات میدیم...حق یارتون با امید موفقیت همه دوستان عزیز...:hand:
-
منم هستم
-
-
ویژگی آلا اینه که بهترین و عالی ترین فیلم ها و کلاسها رو رایگان در اختیار همه گذاشته تا کسایی که توان مالی هم ندارن بتونن از بهترین امکانات تحصیلی استفاده کنن. و آلا بهترین ها رو واسه ما گذاشته. اگه فیلم ها پولی باشه، باعث میشه خیلی ها چون توان پرداختشو ندارن از امکان تحصیل محروم بمونن و مثل خیلی وقتا که به دلیل همین مشکل مالی دلشون شکسته دلشون شکسته بشه. آلا خیلی از استعدادا رو نجات داد. آلا نذاشت دلی بشکنه از آلا و همه معلم هایی که کمک کردن ممنوووووووونیم.
آلا رایگان بمون همه کمکت میکنن -
به نام خدا
ی راست برم سر اصل مطلب !
کمپین حمایت از آلا
در پناه حق -
به نام خدا
ی راست برم سر اصل مطلب !
کمپین حمایت از آلا
در پناه حقمنم موافقم تاریخشو تعیین کنید من هستم .......................ولی یه یشنهاد دارم ما تو الا حدود 12000 هزار نفریم اگه هر ماه حداقل 5000 تومن کمکم کنیم همچی حله. فک نکنم 5000 مبلغ زیادی باشه.یا خود الا حداقل فیلمارو پولی کنه..مثلا با اشتراک ماهانه 5000تومن میتونه از تمام امکانات سایت استفاده کنه. اینطور هم فیلم ها ادامه پیدا میکنه هم الا ضرر نمیکنه هم کیفیت اموزش میره بالا..فقط نظرمو گفتم چون واقعا دوس دارم فیلما ادامه پیدا کننه یا حق فعلا
-
الان لازمه همه با ، هم فکری هم یک تصمیم حساب شده و یک اقدام مشترک داشته باشیم
اما چون هنوز خیلی از موضوعات (حداقل برای خوده من ) غیره واضحه ،به نظرم بهتره بذاریم بعد کنکور یک فکر اساسی درباره اش بکنیم -
الان لازمه همه با ، هم فکری هم یک تصمیم حساب شده و یک اقدام مشترک داشته باشیم
اما چون هنوز خیلی از موضوعات (حداقل برای خوده من ) غیره واضحه ،به نظرم بهتره بذاریم بعد کنکور یک فکر اساسی درباره اش بکنیم -
@دانش-آموزان-آلاء
سلام دوستان پنج شنبه 17/5/95
ساعت 22
نظرتون ؟؟