هر کی یه گزاره![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=0a5b1053d22)
![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=0a5b1053d22)
-
Michael Vey عه درسته گزاره ... امان از بی دقتی هعی
🥲
محمد فواد یسس.. گزاره درسته و شکل کتاب بطور واضح نشون میده میتونه تعداد غده ها بیشتر یا برابر با حفره ها باشهه
-
گزاره
بخشی از معده گوسفند که گوارش میکروبی در آن مشاهده میشود دارای برجستگی هایی استMichael Vey اینو یادتون نره یوقتتت
-
گزاره
بخشی از معده گوسفند که گوارش میکروبی در آن مشاهده میشود دارای برجستگی هایی استMichael Vey منظور سوال سیرابی و نگاری هستش تا جایی که می دونم سیرابی برجستگی هایی داره ولی در مورد نگاری فک نمی کنم
-
گزاره
بخشی از معده گوسفند که گوارش میکروبی در آن مشاهده میشود دارای برجستگی هایی استMichael Vey
صحیح .سیرابی طبق شکل کتاب برجستگی داره -
Michael Vey منظور سوال سیرابی و نگاری هستش تا جایی که می دونم سیرابی برجستگی هایی داره ولی در مورد نگاری فک نمی کنم
Ahmadreza Amanzadeh
توی نگاری هم گوارش میکروبی رو داریم ؟؟؟من نمی دونستم -
Ahmadreza Amanzadeh
توی نگاری هم گوارش میکروبی رو داریم ؟؟؟من نمی دونستمپرستو بابایی یادمه تو یه جایی دیدم
Mo Xo همینطوره؟؟ -
Ahmadreza Amanzadeh
توی نگاری هم گوارش میکروبی رو داریم ؟؟؟من نمی دونستمپرستو بابایی بله داریم. محل اصلی گوارش میکروبی سیرابی هست. ولی تعدادی از این میکروب هایی که این گوارش رو برعهده دارن ، همراه با توده ی غذا جلو میگرن ، پس در نگاری هم تا حدی گوارش میکروبی دیده میشه.
-
پرستو بابایی بله داریم. محل اصلی گوارش میکروبی سیرابی هست. ولی تعدادی از این میکروب هایی که این گوارش رو برعهده دارن ، همراه با توده ی غذا جلو میگرن ، پس در نگاری هم تا حدی گوارش میکروبی دیده میشه.
Farhan Honar
خیلی ممنون -
Farhan Honar
خیلی ممنونپرستو بابایی خواهش میکنم
-
Ahmadreza Amanzadeh
توی نگاری هم گوارش میکروبی رو داریم ؟؟؟من نمی دونستمپرستو بابایی شما تو مرحله اول تو تست سیرابی درنظر بگیر اگر بجواب نرسیدی نگاریم ئرنظر بگیر
-
پرستو بابایی شما تو مرحله اول تو تست سیرابی درنظر بگیر اگر بجواب نرسیدی نگاریم ئرنظر بگیر
@Rahman-Atafat
بله مچکرم،متوجه شدم -
@Rahman-Atafat
بله مچکرم،متوجه شدمپرستو بابایی راستی اینم یادتون باشه تو معده و روده بیش از یک نوع هورمون ترشح میشه این میشه از کتاب فهمید کتاب میگه سکرتین و گاسترین از این هورمون ها هستن یعنی هورمون های دیگه ای هم هست که اینا جزواونان
-
پرستو بابایی یادمه تو یه جایی دیدم
Mo Xo همینطوره؟؟Ahmadreza Amanzadeh
بله درسته همراه با میکروبایی که از سیرابی میاد
خودش نداره -
پرستو بابایی راستی اینم یادتون باشه تو معده و روده بیش از یک نوع هورمون ترشح میشه این میشه از کتاب فهمید کتاب میگه سکرتین و گاسترین از این هورمون ها هستن یعنی هورمون های دیگه ای هم هست که اینا جزواونان
@Rahman-Atafat
چه نکته خوبی ،ممنونم ازتون -
پرستو بابایی راستی اینم یادتون باشه تو معده و روده بیش از یک نوع هورمون ترشح میشه این میشه از کتاب فهمید کتاب میگه سکرتین و گاسترین از این هورمون ها هستن یعنی هورمون های دیگه ای هم هست که اینا جزواونان
@Rahman-Atafat در هر کی یه گزاره
گفته است:
آره در این مورد الان توی نت سرچ کردم دیدم ماشالله هر کدوموشن ، شیش هفت ها هورمون ترشح میکنن
-
گزاره
در فردی الکلیسم ممکن نیست کاهش ارتفاع موج QRS مشاهده شود .
.
پانوشت : الکلیسم (به انگلیسی: Alcoholism ) یا مِیبارگی در اصطلاحات پزشکی به اعتیاد حاد به استفاده و نوشیدن مشروبات الکلی میگویند. -
گزاره
.
پانوشت : الکلیسم (به انگلیسی: Alcoholism ) یا مِیبارگی در اصطلاحات پزشکی به اعتیاد حاد به استفاده و نوشیدن مشروبات الکلی میگویند.@Allen-Gamer
غلط !! -
@Allen-Gamer
غلط !!پرستو بابایی در هر کی یه گزاره
گفته است:
@Allen-Gamer
غلط !!به به بلاخره یکی رو انداختم توی تله
نه کاملا درسته
تحلیلش رو میزارم به عهده خودتون -
گزاره
.
پانوشت : الکلیسم (به انگلیسی: Alcoholism ) یا مِیبارگی در اصطلاحات پزشکی به اعتیاد حاد به استفاده و نوشیدن مشروبات الکلی میگویند. -
@Allen-Gamer الکل برابر است با سکته سکته هم مساوی هست با کاهش ارتفاع این موج ولی این نکته از کتاب بچه های 1402 حذفه برا همین ایشون اشتباه گفتن
@Rahman-Atafat در هر کی یه گزاره
گفته است:
@Allen-Gamer الکل برابر است با سکته سکته هم مساوی هست با کاهش ارتفاع این موج ولی این نکته از کتاب بچه های 1402 حذفه برا همین ایشون اشتباه گفتن
نه حذف نــشده !
صفحه 13 دو سه خط آخر گفته که از پیامد های بلند مدت الکل سکته قلبی است
و خب باید از اینجا استنباط کرد که سکته قلبی موجب کاهش قدرت سلول های قلب میشه و در نتیجه کاهش ارتفاع موج qrs