7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
هر کی یه گزاره
-
محمد فواد یسس.. گزاره درسته و شکل کتاب بطور واضح نشون میده میتونه تعداد غده ها بیشتر یا برابر با حفره ها باشهه
-
Michael Vey اینو یادتون نره یوقتتت
-
Ahmadreza Amanzadeh یازدهم دانش آموزان آلاءreplied to Michael Vey on آخرین ویرایش توسط Ahmadreza Amanzadeh انجام شده
Michael Vey منظور سوال سیرابی و نگاری هستش تا جایی که می دونم سیرابی برجستگی هایی داره ولی در مورد نگاری فک نمی کنم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Michael Vey on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
صحیح .سیرابی طبق شکل کتاب برجستگی داره -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Ahmadreza Amanzadeh on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ahmadreza Amanzadeh
توی نگاری هم گوارش میکروبی رو داریم ؟؟؟من نمی دونستم -
Ahmadreza Amanzadeh یازدهم دانش آموزان آلاءreplied to پرستو بابایی on آخرین ویرایش توسط Ahmadreza Amanzadeh انجام شده
پرستو بابایی یادمه تو یه جایی دیدم
Mo Xo همینطوره؟؟ -
پرستو بابایی بله داریم. محل اصلی گوارش میکروبی سیرابی هست. ولی تعدادی از این میکروب هایی که این گوارش رو برعهده دارن ، همراه با توده ی غذا جلو میگرن ، پس در نگاری هم تا حدی گوارش میکروبی دیده میشه.
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Farhan Honar on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhan Honar
خیلی ممنون -
پرستو بابایی خواهش میکنم
-
پرستو بابایی شما تو مرحله اول تو تست سیرابی درنظر بگیر اگر بجواب نرسیدی نگاریم ئرنظر بگیر
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Rahman Aa on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Rahman-Atafat
بله مچکرم،متوجه شدم -
پرستو بابایی راستی اینم یادتون باشه تو معده و روده بیش از یک نوع هورمون ترشح میشه این میشه از کتاب فهمید کتاب میگه سکرتین و گاسترین از این هورمون ها هستن یعنی هورمون های دیگه ای هم هست که اینا جزواونان
-
Ahmadreza Amanzadeh
بله درسته همراه با میکروبایی که از سیرابی میاد
خودش نداره -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Rahman Aa on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Rahman-Atafat
چه نکته خوبی ،ممنونم ازتون -
@Rahman-Atafat در هر کی یه گزاره گفته است:
پرستو بابایی راستی اینم یادتون باشه تو معده و روده بیش از یک نوع هورمون ترشح میشه این میشه از کتاب فهمید کتاب میگه سکرتین و گاسترین از این هورمون ها هستن یعنی هورمون های دیگه ای هم هست که اینا جزواونان
آره در این مورد الان توی نت سرچ کردم دیدم ماشالله هر کدوموشن ، شیش هفت ها هورمون ترشح میکنن
-
گزاره
در فردی الکلیسم ممکن نیست کاهش ارتفاع موج QRS مشاهده شود .
.
پانوشت : الکلیسم (به انگلیسی: Alcoholism ) یا مِیبارگی در اصطلاحات پزشکی به اعتیاد حاد به استفاده و نوشیدن مشروبات الکلی میگویند. -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Foruhar on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Allen-Gamer
غلط !! -
پرستو بابایی در هر کی یه گزاره گفته است:
@Allen-Gamer
غلط !!به به بلاخره یکی رو انداختم توی تله
نه کاملا درسته
تحلیلش رو میزارم به عهده خودتون -
@Rahman-Atafat در هر کی یه گزاره گفته است:
@Allen-Gamer الکل برابر است با سکته سکته هم مساوی هست با کاهش ارتفاع این موج ولی این نکته از کتاب بچه های 1402 حذفه برا همین ایشون اشتباه گفتن
نه حذف نــشده !
صفحه 13 دو سه خط آخر گفته که از پیامد های بلند مدت الکل سکته قلبی است
و خب باید از اینجا استنباط کرد که سکته قلبی موجب کاهش قدرت سلول های قلب میشه و در نتیجه کاهش ارتفاع موج qrs