هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Gharibe Gomnam ولی حال خراب کن بود
ریحانه کشاورز
خب سوال شده چیکارکنم
-
@Arianaa سهمیه چی داشت؟!
-
@Arianaa سهمیه چی داشت؟!
-
ریحانه کشاورز
خب سوال شده چیکارکنم
Gharibe Gomnam ببین من ی جایی خوندم تا چند سال دیگه ک همه کارارو ذباتا میگیرن دست فقط کسایی میتونن تو کارشون بازم حرف اولو بزنن ک خیلی حرفه ای باشن
در ثانی اصن نمیفهمم چرا ادما میخان یچیزی بسازن ک خودشونو نابود کننن راستش فلسفه دنیا تلاشه، و اگه یسری اینکارو کنن شاید فقط بخاطر بیکار کردن یه عدس وگرنه خودشون هنوز هستن:)
-
@Arianaa شهید و اینا یا منطقه؟!
-
@Arianaa شهید و اینا یا منطقه؟!
-
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Infinitie-A
بله؟
خواستم پرستار شدنت رو بهت تبریک بگم
-
Gharibe Gomnam ببین من ی جایی خوندم تا چند سال دیگه ک همه کارارو ذباتا میگیرن دست فقط کسایی میتونن تو کارشون بازم حرف اولو بزنن ک خیلی حرفه ای باشن
در ثانی اصن نمیفهمم چرا ادما میخان یچیزی بسازن ک خودشونو نابود کننن راستش فلسفه دنیا تلاشه، و اگه یسری اینکارو کنن شاید فقط بخاطر بیکار کردن یه عدس وگرنه خودشون هنوز هستن:)
ریحانه کشاورز در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دقیقا
من واقعا درک نمیکنم
حتی میگن ربات ها میتونن خطرناک باشن چون ممکنه اونا با اطلاعاتی که دارن یه زبون جدید اختراع بکنن و باهم دیگه به اون زبون حرف بزنن
اصلا این ربات ها بیان
خیلیا بیکار میشن
اصلا چه وضعشههه
مثلا پیک ها
کارگرا
و... -
@Arianaa خب چون اون یکیو اع دست داده، مثلا کسی ک پدرش شهیده واقن حق نداره یذره با بقیه تفاوت داشته باشه؟! بلاخره اون ی چیزیو نداره ب اسم بابا
بالاشو بش بدین سهیمه رو بگیرین باور کنین را%ی میشع -
@Señorita
@Alba
اهورا
@Infinitie-A
بلاخره خب پلشت تحصیل کرده هم این وسط نیازمون میشه،
تبریک میگم بهتون رفقا
به دنیای دانشجویی خوش %(#ff0000)[اومدین]
انصافا پیتزا منم بدید!_Biliifti_ سپاس از تو
انشالله شیرینی دانشگاهتو میدی یک کیلو هم به جا من پخش میکنی -
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Infinitie-A
بله؟
خواستم پرستار شدنت رو بهت تبریک بگم
اهورا
ممنون پسر
منم زمین شناس شدنتو تبریک میگم
برو تا میتونی بشناسش -
@Arianaa خب چون اون یکیو اع دست داده، مثلا کسی ک پدرش شهیده واقن حق نداره یذره با بقیه تفاوت داشته باشه؟! بلاخره اون ی چیزیو نداره ب اسم بابا
بالاشو بش بدین سهیمه رو بگیرین باور کنین را%ی میشعریحانه کشاورز در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بالاشو بش بدین سهیمه رو بگیرین باور کنین را%ی میشعبابا پای پدرش تیر خورده فقط سالمهه
-
@Kosar-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اهورا
آیا امکانش هست باید اون ایموجی پسرک درحال راه رفتن یکمی استراحت کنه؟چشم همیار خانم
@Kosar-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اهورا
آیا امکانش هست باید اون ایموجی پسرک درحال راه رفتن یکمی استراحت کنه؟چشم همیار خانم
چشمتان بی بلا
-
ریحانه کشاورز در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دقیقا
من واقعا درک نمیکنم
حتی میگن ربات ها میتونن خطرناک باشن چون ممکنه اونا با اطلاعاتی که دارن یه زبون جدید اختراع بکنن و باهم دیگه به اون زبون حرف بزنن
اصلا این ربات ها بیان
خیلیا بیکار میشن
اصلا چه وضعشههه
مثلا پیک ها
کارگرا
و...Gharibe Gomnam
میگم حس میکنم ی سری ادما اینارو میخان بسازن واسه ی قشر خاصی یا ی جمعی ولی مطمعن باش کاری نمیکنن ک خودشون در خطر باشن -
@Señorita خانوم مهندس بترکونی همه لامپارو
@Alba سانی ژنتیک جزو قشنگتریناس پله های پیشرفتشو هرروز بری بالا
@Infinitie-A مستر پرستار من یکی از دوستام هم دانشگاهیت شده🦦 بهترین باشی
اهورا زمین ها را بشکاف ای شمشیرعلیبهترینا برات
@F-Seif-0 مبارکت باشه خانوم دکتر
@First _Biliifti_ و امیر ک نمیتونم تگش کنم نمیدونم چیکار کردین ولی مطمئنم قشنگترینا تو مسیر زندگیتون رقم میخوره~♡بقیه دوستانیم که قبول شدن و نمیشناسم یا میشناسم و نمیدونم
قطار زندگیتون تو مسیر خوشبختی باشه همیشهKosar A003 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Señorita خانوم مهندس بترکونی همه لامپارو
@Alba سانی ژنتیک جزو قشنگتریناس پله های پیشرفتشو هرروز بری بالا
@Infinitie-A مستر پرستار من یکی از دوستام هم دانشگاهیت شده🦦 بهترین باشی
اهورا زمین ها را بشکاف ای شمشیرعلیبهترینا برات
@F-Seif-0 مبارکت باشه خانوم دکتر
@First _Biliifti_ و امیر ک نمیتونم تگش کنم نمیدونم چیکار کردین ولی مطمئنم قشنگترینا تو مسیر زندگیتون رقم میخوره~♡بقیه دوستانیم که قبول شدن و نمیشناسم یا میشناسم و نمیدونم
قطار زندگیتون تو مسیر خوشبختی باشه همیشهسپاز از تو
️
آرزوی موفقیت برای خودت -
Gharibe Gomnam
میگم حس میکنم ی سری ادما اینارو میخان بسازن واسه ی قشر خاصی یا ی جمعی ولی مطمعن باش کاری نمیکنن ک خودشون در خطر باشنریحانه کشاورز
اره دقیقا
انگار قراره از ادما ربات بسازن -
واسه همینه دوست داشتم برم مهندس کامپیوتر بشم