هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
Gharibe Gomnam 
 به خدا کفشدوزک هم سوسکه فقط قرمزه
 ترس نداره که حالا یکم بزرگ باشه مگه چی میشه@Hamid-s 

هرچی مهم نیست
 فقط باید بمیرع 
- 
- 
رفته بودیم بیمارستان، خانمه رژیم گرفته بود بعد فشارش افتاده بود! قندشم افت کرده بود    کسی که شیفته رژیم چیه تازه باید غذا مضاعفم بخوره و ورزش مناسبم بکنه 
- 
@Hamid-s 

هرچی مهم نیست
 فقط باید بمیرع Gharibe Gomnam 
 امضاتون رو تبلیغ شهر فرش بذارید
 همه جا تونسته تبلیغ کنه جز اینجا 
- 
Gharibe Gomnam 
 امضاتون رو تبلیغ شهر فرش بذارید
 همه جا تونسته تبلیغ کنه جز اینجا @Farzam-Yousefi 

- 
رفته بودیم بیمارستان، خانمه رژیم گرفته بود بعد فشارش افتاده بود! قندشم افت کرده بود    کسی که شیفته رژیم چیه تازه باید غذا مضاعفم بخوره و ورزش مناسبم بکنه Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: رفته بودیم بیمارستان، خانمه رژیم گرفته بود بعد فشارش افتاده بود! قندشم افت کرده بود    کسی که شیفته رژیم چیه تازه باید غذا مضاعفم بخوره و ورزش مناسبم بکنه شاید رژیم لاغری گرفته...مثلن کم کالری و پر فیبر 
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا دوستم پیام داده دارم جوابشو میدم  با ذوق حرف میزنه دلم نمیاد بگم درس دارم با ذوق حرف میزنه دلم نمیاد بگم درس دارم  
 بگو
 اولویت بندی کن
 اگه هم میتونی خوب بمون
- 
ندی تو فارسی میشه ندهی 
 ندی تو تورکی میشه چته

- 
- 
Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: رفته بودیم بیمارستان، خانمه رژیم گرفته بود بعد فشارش افتاده بود! قندشم افت کرده بود    کسی که شیفته رژیم چیه تازه باید غذا مضاعفم بخوره و ورزش مناسبم بکنه شاید رژیم لاغری گرفته...مثلن کم کالری و پر فیبر MohsenTaheri نمیدونم ولی رژیم غذایی بود. آخه خانمه لاغرم بود! ولی حالش بد شده بود 
- 
این پست پاک شده!
- 
کلا همه باهم جوابم کردن  
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا چشاتو ببند نبینی 
    ️برو درسای دانشگاتو پیشخوانی کن بچه ️برو درسای دانشگاتو پیشخوانی کن بچه نمیدونم اصلا چه خبره    ️🥲 ️🥲 اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا چشاتو ببند نبینی 
    ️برو درسای دانشگاتو پیشخوانی کن بچه ️برو درسای دانشگاتو پیشخوانی کن بچه نمیدونم اصلا چه خبره    ️🥲 ️🥲   چرا؟واسه ثبت نام؟ چرا؟واسه ثبت نام؟
- 
اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا چشاتو ببند نبینی 
    ️برو درسای دانشگاتو پیشخوانی کن بچه ️برو درسای دانشگاتو پیشخوانی کن بچه نمیدونم اصلا چه خبره    ️🥲 ️🥲   چرا؟واسه ثبت نام؟ چرا؟واسه ثبت نام؟0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا چشاتو ببند نبینی 
    ️برو درسای دانشگاتو پیشخوانی کن بچه ️برو درسای دانشگاتو پیشخوانی کن بچه نمیدونم اصلا چه خبره    ️🥲 ️🥲   چرا؟واسه ثبت نام؟ چرا؟واسه ثبت نام؟کلا همه چی قاطیع    ️ ️ 

|
 |

شعردانه
شعردانه