هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
این پست پاک شده!
-
زلیخا گفتن و یوسف شنیدن
شنیدن که بود مانند دیدن -
این پست پاک شده!
__chakisaldva__ هوف خیلی ضد حال بدیه وسط بحث
️
️
-
بای🦥Kosar A003 خدانگهدار
-
بای🦥Kosar A003 چ قشنگه
فعلا -
__chakisaldva__ هوف خیلی ضد حال بدیه وسط بحث
️
️
این پست پاک شده! -
romisa
نمیدونم چرا خنده مزمن گرفتم
گاهی اوقات از اینکه هنوز اعضای تودلی چه جدید چه قدیمی رو میبینم، و اینکه هنوز ارتباطات بینمون وجود داره، خندم میگیره و روحم جلا پیدا میکنه
یه خنده از روی سرخوشیچطور بگم، انگار فارغ از هرگونه مزیتی که واسه هم داریم، داریم به ماجرا نگاه میکنیم
وای به حالت بخندی
دارم هذیون میگم
اره باشه به منم میرسه سارا خانم@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
romisa
گاهی اوقات از اینکه هنوز اعضای تودلی چه جدید چه قدیمی رو میبینم، و اینکه هنوز ارتباطات بینمون وجود داره، خندم میگیره و روحم جلا پیدا میکنه
یه خنده از روی سرخوشیچطور بگم، انگار فارغ از هرگونه مزیتی که واسه هم داریم، داریم به ماجرا نگاه میکنیم
وای به حالت بخندی
دارم هذیون میگم
اره باشه به منم میرسه سارا خانمتب داری؟
-
romisa
وای به حالت بخندی
دارم هذیون میگم
اره باشه به منم میرسه سارا خانم -
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
romisa
وای به حالت بخندی
دارم هذیون میگم
اره باشه به منم میرسه سارا خانمتب داری؟
0-0ftm
نمیدونم، یکم شاید
-
0-0ftm
نمیدونم، یکم شاید
-
صدرا اینقد زود پاک می کنی اصلا متوجه نمیشم ولی هرچی ک هست برات امیدوارم زودتر حل بشه
__chakisaldva__ -
@Infinitie-A چیه توقع داری اینجا هم بیایم زار بزنیم
اصلا اینجا واسه همینه ک از مشکلاتت فرار کنی و حلشون نکنی و به فکر راه حل واسشون نباشی پس چ بهتر ک این وقت تلف کردن در جهت خنده های بی دلیل باشهromisa
واقعن نمیدونم چرا کسی حرفا منو نمیگیره
اینم حرفیهخیلیم مچکر
-
0-0ftm
🤌خدا ازت نمیگذره
-
0-0ftm
🤌خدا ازت نمیگذره
-
romisa شبتون بخیر رومیسا خانم
-
-
صدرا اینقد زود پاک می کنی اصلا متوجه نمیشم ولی هرچی ک هست برات امیدوارم زودتر حل بشه
__chakisaldva__romisa
متشکرم
خوشحال شدم صحبت کردم باهات