هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@Señorita اع    نوش جان نوش جان
 اولین باره میبینم، جالب بود@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita اع    نوش جان نوش جان
 اولین باره میبینم، جالب بود   
- 
@Infinitie-A چرا انقد امضات بزرگه؟:| 
 نمیشه بهمین دلیل اخراجت کرد؟:|Kosar A003 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A چرا انقد امضات بزرگه؟:| 
 نمیشه بهمین دلیل اخراجت کرد؟:|یه قهرمان همه چیزاش کبیره 
 بحث نکنین
- 
@kosar-mottaghi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: این امضاعه 
 من هی میگم این چه حوصله ایی داره آخر پیاماش اینو اپلود میکنه     بحوووو بح 
 کوثری
 چطوری یا نه؟  ️ ️@Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @kosar-mottaghi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: این امضاعه 
 کوثری
 چطوری یا نه؟  ️ ️ 
 سلووم
 خداروشکر
 بیکاری  
- 
Kosar A003 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A چرا انقد امضات بزرگه؟:| 
 نمیشه بهمین دلیل اخراجت کرد؟:|موافقم 
 بخشش لازم نی اخراجش کنید  romisa 
 چشمام اسیدی شد
 رو دختر مردم اسید میریزن اخراج داره اخراااج 🦥 🦥
- 
@Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @kosar-mottaghi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: این امضاعه 
 کوثری
 چطوری یا نه؟  ️ ️ 
 سلووم
 خداروشکر
 بیکاری  @kosar-mottaghi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @kosar-mottaghi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: این امضاعه 
 کوثری
 چطوری یا نه؟  ️ ️ 
 سلووم
 خداروشکر
 بیکاری  دانشگاه شروع نشد؟   
- 
romisa انشاالله که خیره 
 چه خبرا!؟
 راستی میگم گواهینامه داری؟
- 
Kosar A003 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A چرا انقد امضات بزرگه؟:| 
 نمیشه بهمین دلیل اخراجت کرد؟:|یه قهرمان همه چیزاش کبیره 
 بحث نکنین
- 
@Hamid-s وقتی مدتی دور از جو قرار بگیریم کلا حسش میپره 
 از طرفی انقدر مسائل بزرگتر پیش میاد که دیگه حرص خوردن برای یه بازی چندان عاقلانه بنظر نمیرسه
- 
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Abnormal 
 @Señorita از همون اول زرشک از زبونت نمیوفتاد  پروفایل الانتم یه همچون زرشک هایی نیاز داره     بی مودب بی مودبیا حتی امضات   @Señorita اینا نشان قهرمانیه منه، حسادت جایز نیست 
- 
amir ahmadi 
 یادت باشه امشبم تعریف کنم بعدا__chakisaldva__ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi 
 یادت باشه امشبم تعریف کنم بعداهوم 
 اینکه زندهای حتما داستان قوی ای پشتشه 
- 
@Señorita اینا نشان قهرمانیه منه، حسادت جایز نیست @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita اینا نشان قهرمانیه منه، حسادت جایز نیست این نشان و کی بهت داده اونوقت؟    
- 
@kosar-mottaghi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @kosar-mottaghi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: این امضاعه 
 کوثری
 چطوری یا نه؟  ️ ️ 
 سلووم
 خداروشکر
 بیکاری  دانشگاه شروع نشد؟   @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @kosar-mottaghi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @kosar-mottaghi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: این امضاعه 
 کوثری
 چطوری یا نه؟  ️ ️ 
 سلووم
 خداروشکر
 بیکاری  دانشگاه شروع نشد؟   این هفته 
 ولی ما سه روز آخر کلاس داریم
 فعلا تا سه شنبه بیکارم 
- 
حالا این امضاعه خو خوبه 
 میخواستم امضای رو مخ تری درست کنم     
- 
romisa انشاالله که خیره 
 چه خبرا!؟
 راستی میگم گواهینامه داری؟
- 
@Hamid-s وقتی مدتی دور از جو قرار بگیریم کلا حسش میپره 
 از طرفی انقدر مسائل بزرگتر پیش میاد که دیگه حرص خوردن برای یه بازی چندان عاقلانه بنظر نمیرسه@N-n-good 
 یکی از دلیل های مهم اینه
- 
@M-an خانم مدیر شما که از اون گروه ستاره پرده برداری نمیکنید 
 مارو مجبور میکنید خودمون دست بکار بشیم واسه عضویت   

|
 |

شعردانه
شعردانه

🥺
🥺